2 bin liralık dolar aldım bakalım 4:48den
2 bin liralık dolar aldım bakalım 4:48den
bu sefer hiç bir dayanağım yok ama 66 ları kar alma fırsatı olarak görüyorum
ben bu kadar yüksek faizde seçimler olmadan kurun tekrar 90ları göreceğini düşünmüyorum
48-66 bant hareketi olabilir ama tekrar 48e inmesi için atraksiyon şart
feddenmi bizden mi gelir atraksiyon bilmiyorum
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
Ufak bir birikimim var ve altın almak istiyorum ama canlı yani nakit altınmı alsam yoksa bankada altın hesabı olarak mı tutsam ,bunu sorma nedenim seçim sonrası eğer bu hükümet devam ederse bankadaki altın ve döviz hesaplarını sabit kurdan bozduracağı söylentisi korkutuyor.
bu kadar faize rağmen 4.75
neye yaradı, yazık koltuk sevdasına ülkenin .... koydular.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Parite etkisi suan ki artis.
Secimden sonra kesin dusecek,kim gelirse gelsin. Ancak belirsizlik ortami ters etki yapar.
Eğer ince gelirse tepki olarak parite artış gösterecek ama sonrasında kademeli düşüş olacak. Type-r erdoğan gelirse ilk düşüş olacak fakat sonrasında yükselişe devam edecek. Ona göre yatırımlarınızı yapın.
Tufan has no limits.
Görüşüm; ülke her türlü krizde ve kriz daha da derinleşecek, AKP gelirse ve başımızda kalırsa 300 ile duvara vuracağız. Millet ittifakı ve İnce/Akşener ile yeni bir hikaye yazarsak 150 ile duvara vuracağız.
MSN => raymanbu@hotmail.com
Bu son 3 günmü artık ? al sat yapmak için dolardan cıkmak ıcın yada dolara gomulmek ıcın?
Hareketlenme var kimse bişey yazmıyor..
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
32 yaşındayım, 16 yaşımdan beri lisanslı olarak ata biniyorum, veliefendide yarış atlarının idmanını yapıyorum, çok inandığım atları söylerken bile "kuponlarınızı buna göre yapın " diyemiyorum soranlara. Ekonomistler bile ekonomi ile ilgili yorum yaparken "Yatırım tavsiyesi değildir" diye ekliyor. Ne kadar iddialısın dostum, merak ettim kaynağını.
98 106 GTI 34 TJ 1247
Bu arada ekonomistlerin yatırım tavsiyesi değildir diye eklemesinin sebebi SPK portföy yönetim lisansları olmadığı için ve SPK nezdinde halka açık yerlerde yatırım tavsiyeleri vermesi yasak olduğu için bu ibare altında yorum yapıyorlar. Yoksa gayette yatırım tavsiyesi yaptıkları.Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.
Tufan has no limits.
Bu seviyelerden al sat yapmayin.
Tl faizi guzel. Dovizi 4.3-4.5 lardan aldiysaniz bekleyin.
Eger tayyip gelicegine inaniyorsaniz borsa dan kademeli mal toplayin. Dovizi de hemen satin.
TEB'den 100k civarı bir meblağa dün 17.5 mevduat faizi teklifi aldım.İlgilenenler için fikir olur.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)