Papaz 40 krş ediyormuş onu öğrendik![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
6 aydir filan TL de kaldim, oyle boyle zararda degilim.
Tam tatilde kriz cikti, artik s... davası olmaz dedim bekliyorum
Built to fall....
pezewengin birinin reklam şirketi var 5 senede 3 ev parası yedi yetmedi şimdi bir sürü borca girdi
gitti birde krediyle borç harç cip aldı
lan olum dioz sat cipi paran neye yetiyorsa ona bin
kriz daha bizi vurmadı ki diyor
2 sene sonra eşi boşayacak anası gille yaşayacak hala cipe binme derdinde kamil
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
totoş garanti makası sağlam açtı. 7 küsürden satıyor şuan.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
yazdım yazdım sildim..
umarım ben yanılırım da kafamda canlananların hiç biri olmaz
inşallah bir çözüm bulurlar bu duruma
yoksa çok canları yanacak ama kriz onları vurduğunda iş işten geçmiş olacak
Tüm mevduatı enpara ve vakıfbank arasında paylaştırdım. Kasam da zaten iş bankasında. Ben yerinizde olsam garanti, yapı kredi ve ing banka pek güvenip de tüm parayı yatırmam. Dolar şuan daralan üçgen yapıyor gibi. Aşağı kırıp da üstüne müdahale ya da iyi bir haber gelirse dertlendirir. Avrupa şirketlerinin bankalarda bir miktar yatırımlar mevcut durumu kötüleştirmemek için ellerinden geleni yapacaklardır. Yeterli olur mu? Sanmıyorum. Düzenlemeler yapılmazsa, agresif dilden vazgeçilmezse olacak belli. Ticaret savaşı diyen arkadaşlar için de şunu demek istiyorum. Sen kendini diri tutmazsan bu coğrafyada öldürmeden süründürmek için tepene vuran çok olur. Suçu öncelikle kendimizde arayıp sonra dış güçler dememiz gerekir.
bayram sonrası zamlar resmen hayatımıza girmeye başlar bence de
krizin ne kadar süreceğini kestirmek güç
insanların siyasi olarak içlerine sinen bir alternatifi yok
al birini vur ötekine bütün siyasi partiler
akp'de "bize savaş açtılar ama direneceğiz" mottosunu iyi aşıladı şimdiden
yıpranmamış biri çıkmalı siyasi arenaya
hem ekonomiden hem siyasetten hemde halktan anlayan biri
muharrem ince dicekseniz eğer onu bir sms'e harcadık çoktan bitti o iş
"Allah büyüktür, ekonominin çökmemesi adına çalışanı da Allah sever.. Dış güçlerin oyunundan ancak çalışarak kurtuluruz. Gün bugündür!.. Gün ayık olma günüdür! Gün teyakkuz günüdür! " deyip 10 günlük Bayram Tatilini iptal etseler kaç kişi hoplar olur mu öyle şey der, kaç kişi helal olsun der?![]()
Türkiye zaten öncelikle ivedi şekilde saatlik para birimine geçmeli diğer ülkeler gibi. Oh aq ne güzel aylık sistem adam bi gün "hanım hastlandı" dio geç gelio, diğer gün "çocuğu doktora götürmem lazım" diyor erken çıkıyor. "ben hastaydım" diyor 1-2 gün gelmeyip raporda getirmiyor. Neden?? çünkü o aylığını alacak biliyor. İşten seneler sonrada çıktığında ilk işi; seni işkura sgk ya çeşitli bahanelerle şikayet etmek oluyor.
Bunların en basitinden verimliliği artırmanın ana maddesi sat başı maaş olayı abi ona geçmeliyiz. Bak bakalım ozaman tatil isteyen varmı? hastalanınca giden varmı?
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)