Satis trenini kacirdim, kardan zarar sürüyor
Satis trenini kacirdim, kardan zarar sürüyor
Satmadık kardan zarara devam bekliyoruzRahip bugün duaya çıkarsa diye
![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
KUR hala kendini bulamadı. Şu aşamada hangi rakamdan alınırsa alınsın risk. 6.50 seyirlerinden 6 nın altını gordu. Beklemekte fayda var. Ytd
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
Keske bozsaydim pazartesi .Acaba faiz arttimi ve papazin verilmesi bi arada yapilirsa ne olur
Eğer Ağusto sonu Eylül başına kadar gerekli sıkılaştırma yapılmazsa, adımlar atılmazsa kurun 5li seviyelerde kalıcı olacağına inanmıyorum. Bu sadece Avrupa destekli bahar havası. Rahip bırakılsa bil etkisinin sınırlı olacağı düşüncesindeyim.
şu piyasada işlem yapılmaz
5.90 kırılırsa 5.60-.5.40 desteği var
çok kritik noktalar
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
Kaderime razı olup bekleyeceğim yapacak bir şey yokkademeli olarak 6'nın altına indiği her an bana kaçıyor
![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
ikinci defa limit indirimi geldi swapa
Döviz takasında yeni düzenleme
BDDK, swap işlemleri ile ilgili yeni bir düzenlemeye gitti. Döviz takas işlemlerinin öz kaynak sınırı yüzde 50'den yüzde 25'e indirildi. Böylece döviz takas işlemlerinin hacmi kuru kontrol altına alma amaçlı daraltıldı.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Çok erken gerçekleştiŞimdi elinde 6 küsürden dolar alanlar baya bir bekleyecek. Kimse bu denli düşüşlerde alım oluşturmasın arkadaşlar. Durun bakalım DESTEK seviyesi neresi oluşacak. YATAY seyretmesi gereken gerçekci rakam hangisi olacak. Bence ne dolar ne euro nede altın pozisyonu almayın şuan. Bu hafta elinde dolar euro olan halkın birçoğu hayvan kesimi, bayram alışverişi ve bayram tatili turizmi için döviz bozumu yapacak zaten. Bunların hepsi TL leyhinde işlemler olacak. Artık serüven bayram tatili sonrası diyorum ben
YTD
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
biraz fazla iyimsersiniz ama, dolarla kazanıyor olmama rağmen 5.40lara filan sevinirim. ancak bana çok iyimser rakamlar geldi. 6 gibi fiyatlarsa şaşırmam. gerçi ona bile umudum yok.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)