Bu adamlar ile ilgili hiç birşey bilmiyorum , okumadım , araştırmadım. Planları nedir bilen arkadaşlar yazabilir mi ? Tutturmuş bi 23 23 23 ne var amk 23ünde. Gerçekten inanılmaz derecede merak ediyorum başımıza ne s.k gelecek diye.
Printable View
Bu adamlar ile ilgili hiç birşey bilmiyorum , okumadım , araştırmadım. Planları nedir bilen arkadaşlar yazabilir mi ? Tutturmuş bi 23 23 23 ne var amk 23ünde. Gerçekten inanılmaz derecede merak ediyorum başımıza ne s.k gelecek diye.
Hiç kestiremiyorum serkan abi.
Valla anıl orda hem fikiriz ben sadece merak ediyorum yani bu 23 te ne olcak abi neden 23 neden 22 deil yada yarın değil neyin mayasını yapıyorlar yıllardır neyi hazırlıyorlar.
Bireysel silahlanmak bile aklıma gelmiyor dersem yalan olur. Herşey çıkar bu ülkeden.
1 kişi görmedim ki 2023 te ne olacağını bilsin..
Hep aynı laflar.. Büyüme, gelişme, en büyük bilmem kaçıncı ekonomi falan filan..
Çok merak ediyorum yandaşlar biraz bilgi versin diyecem de onların sa bir şey bildiğini sanmıyorum..
2023 te lozan barış anlaşmasının süresi dolucak. Aslında bi s.k olacağı yok .
Bu herifler lozanı başarısiz gösterip dolaylı yoldanda Atatürk ü tabi.
Güven ve oy kazanmaktan başka bi şey yapmadılar.
Yanı 2023 görebilirsek . Yeni bi anlaşma düzenlenir aynı maddelerle ki bu ekonomiyle daha kötü bi anlaşma önümüze sürerlerse seve seve kabul ederler. 100 yıllık imzayı atarlar.
2 sene sonra kaldırıldım der .
Haydiii geçmiş olsun.
Hayır napıcaklar yani batı trakyayla 12 adayi geri mi vericek yunanistan. Bor desen zaten çıkıyo. Bi bor(k) a yaradığı yok
Lozan lehimize sonuçlanan bi anlaşmadır. Tabi sonradan boğazlar sorununun çözülmesi ve hatay 'ın katılmasıyla birlikte.
Istanbul kurtuldu. İç işlerimizden ellerini çektiler.
Evet benim gözümde tek kayıp 12 ada. Ama şartlar onu gerektiriyodu. Sıfırdan bi ülke kurtarmak kolay değil. YapabileceÄ£inin en iyisini yaptı atatürk.
He bide unutmadan osmanlının kalan borçlarını ödediler
Olay bu yani Gunkut abicim :)
Evet abi net olarak birşey söyleyecek kimse yok anladığım kadarıyla, belki kendileri bile bilmiyor olabilirler mi acaba ?
Anlıyorum, fakat olay ada yada toprak, bordan ibaret değil bence bunların daha büyük planları vardır diye düşünüyorum. Geçen bir yerde okudum çok saçma geldi ama insan düşünmüyor. Kanal istanbul projesiyle işte trakyayı ayırmak filan diye yazılmış. hoş çok mümkün olmadığını biliyorum ama bunlar herşeyi satıyorlar :D
2023 te lozan ant biteceği için bor madenleri bize ait ve serbest kalıcak. Dünyadaki Bor madeni açısından en zengin topraklar bizde . Bilindiği üzre bor madenide inanılmaz kıymetli Bir Maden. Hem kıymetli hemde pahalı. Onu üretip
Dünyaya hakim olma planı var cb nın.Yanlısım varsa düzeltirsiniz ama benim bilgim bu şekilde.
@i-vtec07 Bilgileriniz hatalı,böyle bir bitiş tarihi söz konusu değildir.
https://youtu.be/EcQUv-JxYvY
https://youtu.be/COysHkgOTes
@Günkut @Evrenoz Bu da sizin için. :)
https://youtu.be/TNM7xqSM_6Q
2023 de Türkiye Cumhuriyeti
Tam bir sömürge devleti olacak
Tam dışa bağımlı ve borçlar yüzünden başka milletlerin egemenliğinde olacak
Ben ABD İsrail olur diyorum bakalım göreceğiz
Lozan antlaşmasının herhangi bir süresi yoktur.
Dalgasına mı yazdınız bilmiyorum ama;
Bor madeni zaten serbest ve çıkarılıyor sürekli kamyonlarla. Öyle kıymetli ve pahalı bir maden değil, 2023 ile falan da alakası yok. İşin içine teknolojiyi sokup işleyip satabilirseniz kıymetli olur, ki ABD bunu yapıyor. Yoksa bizim gibi deterjan falan üretirsiniz bor katkılı. Bunlar hep deterjan lobisinin oyunları. Bor'u çıkartıp en güzel beyazlatan deterjanı üretmemizi engelliyolllar.
Bayramdan sonraki döviz artışına neden müdahale edilmiyor? Benim ekonomi bilgim yok. Gündemi de tvden takip ettiğim için kaçırmış olabilirim. 6.00'dan 6,60lara gelmiş bir dolar var örnek olarak söyledim. Neyi ya da nereye çıkmasını bekliyorlar müdahale için? Bilen bir aydınlatabilir mi? teşekkürler.
Arkadaşlar lozanın herhangi bir bitiş tarihi yoktur, gizli maddesi v.s yoktur. Lozan bir nevi ülkemizin tapusu gibidir.
Sagda solda YAZILAn çizilen üzrinden konustum topa tutmayon hemen :)