bence şu an keriz silkeliolar
veriler iyi değil
beklenti dahilinde geldi sadece
14 yılın zirvesi %17ye oturduk
bence bu fiyatlanır 13 eylüle kadar
Printable View
17,90 çıkmış
Yalan söyleyeni tüm tükiye miksin :)
Bunlar ağır mıçtılar ne yapacaklarını şaşırdılar
Günü kurtarmaya çalışıyorlar
Nerelerden alım yapmak lazım sabah 6.65 gibi bozduk
kademeli olarak her seviyeden alınabilir normal şartlarda ama mb faiz arttırımı sinyali verdi az önce şu an belirsiz ortalık
6,52den tepki için bir miktar alınabilir 6.60larda geri verirsiniz ama kısmi alım yapın
Bu gün enflasyon açıklanıyor mu?
Açıklanmış.. %17.90. E bu rakam "bana göre" çok çok yanlış?
Bunun doğruluğunu kim denetliyor?
Enflasyon %5 dese ki diyebilir, kim ne diyebilir buna?
gülüyorum artık ya :)
enflasyon rakamının içerisinde bir sürü ürün var aslında tam olarak çarpıtıldığını söyleyemeyiz
zeynel balci auf Twitter: "Ağustos Ayında Fiyatı En Fazla Artan ve Duşen Urunler..........… "
Oradaki değişim oranlarının yanlarındaki rakamlarının doğruluğundan nasıl emin olabiliyorsun?
25 sene önce üniv de gördüğüm istatistik derslerindeki tüm konular mıh gibi aklımda unutmadım. %17.90 oranını çıkarmak hiç zor değil.
Şuna itirazım var. Tüme varım yöntemini değil de, tümden gelim yöntemini kullanıyorlar :)
Enflasyon rakamlarinin boyle cikacagi (cikartilacagi) belliydi,sabah 6.73 gormemizin sebebi cuma gece ki sorun.
Suan faiz artisi fiyatlaniyor. Sabah boz dedigim arkadaslar,takip edin habere kadar.
Alim icin takip edin.....
60XX seviyelerinden çıkayım mı ne dersiniz?
6,6X seviyelerinden olacaktı Murat abi yorumlarınız neler?
İstatistik mini etek gibidir, çok şey gösterir ama en önemli şeyi göstermez demişti farklı bir konuyla ilgili bir büyük.
%17 kime göre neye göre, enflasyon kalemlerinin içindekiler önemli. onlar da aşağıdaki linkte,
http://www.tuik.gov.tr/PreIstatistik...?istab_id=1345
Açıklanan enflasyonun gerçek hayatla bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum şahsen, %25'in altı olduğuna inanmıyorum.
tüik fiyatları ayın 10unda ve 20sinde alıyormuş
20si bayrama geldiği için fiyat alamamışlar ve direk 10undaki fiyatları vermişler
ztn üfe 33 ken tüfenin 18 çıkması saçmalık
muhtemelen eylül enflasyonunda şovu göreceğiz
Al-sat yapacakların hedefledikleri karlılık oranları nedir?
Bu saatten sonra bomba patlamaz ise bir öncekiler gibi düşüşte yok çıkışta çünkü