Son dakika haberler: Halkbank'tan ucuz dolar hakkında ilk acıklama geldi - Sondakika Ekonomi Haberleri Son dakika... Halkbank'tan çok önemli 'ucuz dolar' açıklaması
Halbank Genel Müdürü Osman Arslan şunları kaydetti:
*Kur bilgisi hatalı girilmiş değil. Ülkeler arası faiz makasının yanlış girilmesinden oldu. 22.01'den itibaren başlıyor. 22.39'a kadar devam ediyor. Bu 10-15 dakika içinde fark ediliyor. Müşterilerinin hesaplarına bloke konuldu.
İŞLEMLER İPTAL EDİLDİ
*İşlemler iptal edildi, müşteri hesapları eski haline geri döndü. Toplam 1763 müşteri 4,6 milyon dolarlık döviz alım işlemi yapıldı.
İNCELEME İSTEYECEĞİZ
*Hacklenme ve siber saldırı henüz tespit edilmedi. Döviz sağlayıcı firma üzerinde acaba farklı bir durum, kötü niyet var mı? Gerekli mercilerden inceleme isteyeceğiz.
herkesde bi soğukluk stres soz konusu daha bu olaylar yaşanmadan kuzenim yerleşti burdaki duzenini bırakıp ki çok büyük bir firmada çok iyi yerlerdeydi şimdi daha bu sene evini aldı çocuğu oldu vs green kart işlemleri başlatıldı artık duzenini orda kurdu herkesin derdi gelecek kaygısı
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Birkaç sayfa geride "katardan geleceği söylenen para gelmediki" yazmıştım. Birde "adamlar 15 milyar doları nşye hibe etsin, geçen defalarda bmc den Türk telekomdan hisse aldı. Bu tipte peşkeş çekilebilecek bir şirket yada yap işlet devret projesi vermesi gerek hükümetin") kahinlik değil bu arkadaşlar. Piyasada dönen parayı verior zaten tüm borsa siteleri.
Para yok, bildiğin yooook. Sen buradan birşey satmazsan gurbetcisi yada arabı sana ne parası gönderebilir. Geçmişte Ecevit hükümeti sadece gurbetcilere özgü özel faizli mark ve dolar faizi veriyordu yıllık. Az göndermedik bizde. Tabi bunlar geçici subvanse hareketler.
Yalnız dolarda farkındaysanız şişeceği limitin sonlarına geldi. 7 ye doğru şişmeler yapsada 6.50 lere çekilme yapıyor sürekli. Şimdi gelelim iyi ve kötü haber konularına. Amerika kötü haber çıkarırsa biraz daha şişer ama çok yükselebileceği bir spekülatif haber ne olur bu saatten sonra tahmin etmek zor. Türkiyem sevgili ülkem bir reform bulabilir ıygularsa 6 düzler hatta yüksek 5 lere ilerleriz. Yoksa yatay seviyelerimiz bunlar artık
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Insanlar is bulabilir yurtdisina gidebilir calisabilir boyle seylere karsi değilim herkes ekmeginin derdinde. Ama bence bi yere kadar olmali. Ulke maddi olarak kotu duruma girdi diye gelecek endisesi duyup ilk firsatta ulkenin basina cebelles olan ulkeye gidip ora icin calismaya baslamak bence cok hos bi tarz degil. Memlekette maddi sikinti cikinca bunu yapan savas ciksa memleketten gelen esini dostunu tanimazdan gelir herhalde.
Kizdigimiz sovdugumuz suriyelilerden bi farkimiz olmali diye düşünüyorum.
Ex: '08 Legacy SportWagon
Next:
'03 BMW E39 530i
http://www.techturkey.com/forum/otom...ml#post8600936
7 limit degil.
Reform vs ile anca uzun vadede.
Eger bu filmse,daha giris bolumundeyiz.
Ama sunu unutmayin,her gelicek dalga illa kotu olmaz.
Sicak para gelmiyecek diye de birsey yok,ne faiz vaadleri var fonlara.
öyle zaten kuzenimin 2 yılı kriz oncesi herşey iyiyken gitmişti o zaten , gitme sebebi ama gelecek kaygısıydı çocuklarının yaşam kalitesi vs , gorduğum kadarıylada dediklerini yakaladı ve başardı
diğer turlu yandık bittik diyip gitmek doğru olmaz imkanı olan zaten burda tutunuyor benim gitme imkanım var ama burdayım misal![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Neyse bugün pazar. Birazcık eğlenelim. Bu fotoğrafı görünce olayın @997TT ve tanıdığı arasında geçtiğini düşündüm.
![]()
![]()
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Gecen sene agustos ayi gibi yazmistim,hukumetin olusturdugu bir ekip fonlarin parayi ulkeyi cekmek icin yuksek faiz vermek suretiyle ulkeye çekmeye çalışıyor vs diye.
%15 oraninda basarili olmuslardi,simdi bu cok daha gerilerde.
Ha sicak para yok degil,sadece cok zor artik.
Reform vs ile olmaz kisa zamanda....
ne kadar kötü olursa olsun kendi ülkende yaşamak güzeldir. yabancı memlekette ne kadar gelişmiş, imkanları iyi olursa olsun rahat edemezsin. misafir gibi hissedersin kendini. ben 15 gün yurt dışına çıktım, havaalanına toprağı öpecek modda indim. uzun vadede belki alışılır ama her şeyi bırakıp gitmek o kadar kolay değil.
bu toprağa ayak basabilmem için canını veren yüz binlerce insan olduğu için öpmüş olabilirim. yahudilerde 1 euro’yu 8 le çarpıyor muydu acaba gaz odalarında ölürken. cahilliğimizin sonucu 1 euro’yu 8’le çarpmak. cahil toplum cahil, çıkarcı ve saçma ideolojiler peşinde bir yönetim. yine de vatan toprağı.
Yasadıgın ulkeyı,bırı zorla hatta bıle ısteye batırıyor. Sen demokratık olarak herseyı yapıyorsun ama turlu bızans oyunlarıyla adam basta kalıyor...
Adam caresız,kalan omrunu cocuklarını ıyı yasatmak ıstıyor,ne yapsın. Kendı hatası olmayan işler yuzunden ulkesı batmıs,yasam kalıtesı dusmus,artık hayatı bıle her dakıka garantı degıl....
Hatta bu ıktıdarın adamları bıle ozellıkle amerıka avrupa dan mal mulk almıs,sırketlerının ıcını bosaltarak kacmıs,cocukları yabancı vatandas olmuş...
Kım hain sızce?
Buarada bu hafta cok renklı gecıcek,yazmayı unutmusum.
Nefret ettım artık sanayıcı olmaktan. Keske paraları yatırım yerıne faıze yatırıp kolay para kazansaymısız.....!
onu size sormak lazım. ben vatan toprağı başkadır ne olursa olsun diyorum siz 1 euro 8 tl olmuş diyorsunuz. amaç ne? bana bunu söylemenin mantığı ne? siz açıklayın. ben yurt dışında yaşayana da laf etmiyorum hain muamelesi de yapmıyorum kendi görüşümü belirttim. yok ilk defa yurt dışına çıktın bilmem ne gereksiz muhabbet yapmayalım.
Vatan toprağının başka olmasını burda herkes biliyor. Döviz konusunda bunu yazmanız bana göre yersiz. 1 euro 8 tl olmuş, amaç burası döviz konusu olduğu için olabilirmi. Gereksiz muhabbet yok kesinlikle yanlış anlaşılmak istemem.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)