bir de benim gibi 6.41 girenler var tabi :)
Allahtan denemek için az lot aldım çok zarar yazmadı. Uzun vade için aydan ay a almaya devam THY
Printable View
bir de benim gibi 6.41 girenler var tabi :)
Allahtan denemek için az lot aldım çok zarar yazmadı. Uzun vade için aydan ay a almaya devam THY
Tekfen cok iyidi de tren kacti subat sonrasina bakin ..
Ekonomi bakanı inşallah albayrak olmaz ..
Bana biraz o olacakmış gibi geliyor ama piyasa kötü tepki vermemiş gibi gösterip özellikle borsayı gazlayacaklar diye düşünüyorum bilhassa bankacılık hisselerini...
Çünkü son zamanlarda bayagı düşüşte bankalar...
Bir süre o şekilde tuttuktan sonra hem pahalı hisse satacaklar küçük yatırımcıya özellikle, hem de piyasa olumlu karşıladı havası verecekler diye kuruyorum
kafamda... Ya da iyice paranoyaklaştım :)
Katmr bugun kopar mı
10 saniye içinde 3 kuruş değerlenen bir TL görüyoruz arkadaşlar :)
Bakalım geri 3 mü 2.95 ve altımı
yeniden 3 gorur diyip umut verenler?:)
borsa ralli yapar mı şöyle 1 haftalık falan? thy daha tapi bile olmadı benim. ama garanti iyi coştu. 6.0x lerden thy alanların hepsini tebrik ediyorum. nerdeyse dipten alıp çok iyi kar ettiler, edecekler de. 80k üstüne yürür mü borsa?
Durun hele gaza gelmeyin bir şu çalkantı geçsin :)
Öğleden sonrada faiz işi var
Ordada sürpriz olurmu bilinmez ama sanırım beklenen 50 baz puan indirim gelir oda tekrar zıplatmaz sanırım
Bunların bu çalkantılarıda bittimi normal fed med kovalamaya devam ederiz
Çok şülür albayrak enerji bakanı oldu . Mehmet şimşek in kabinede ekonomi danışmanı olarak kalması iyi oldu .
garanti diğer tüm bankacılık hisseleri gibi iyi prim yaptı, thy de yavaş yavaş açıldı. faiz indirimi kararı da zaten fiyatlanmıştı ve radikal bir şey gelmeyince o da olumlu yansıdı. dolarda düşüş devam ederse 80.000 üstüne çıkar diye düşünüyorum endeks. ne dersiniz?
9xxxxx bekliyorum inşallah
beyler yuksenten bjk alanlardanım ben de 5bin zarar var. satıp asyab alsam mı 3bin lot falan
Orta vade 68xxx tahminimi kondurayim şuraya..
HALKB güzel :)
Hiç forexçi yok mu burada ya :)
tek başına iktidar için 130.000 gibi hedefler vardı.
başkanlıkta olsa 400 de alsalar bu ekenomi iyiye gitmeyecek malesef.ekonomi yönetim sistemi ile alakalı değil rakamlarla alakalı bir sıkıntı var işçiler iş verenler isyanlarda herkes aç kalmıyoruz çok şükür diye diyip geçiyor.
Dolar 1.40 a gelmedikçe bu borsa çok küçük balık yutar düşüncesindeyim.
endeks de ralli beklentisi oluşturucak birşey bence yok.
yol köprü değil teknoloji sanayi üretimi yapan fabrikalar lazım bu ülkeye
Ben dolar al satcıyım doğal olarak fx de işlem yapıyorumda forexci değilim
öyle dolar shortla vs vs işleri yok bende
banka online bankacılık değilde fxde işlem yapıyorum
döviz yatırımcısı demek daha doğru oluyor benim için
Bunun için sormasaydın dostum keşke :)
Ben birden fazla kurumla birden fazla kişi hesabıyla işlem yapıyorum bugüne kadarda sorun yaşamadım
zaten sorunsuzluk benim için önemli olan kampanya vs değil
önemli olan anlamsız spike vs görmemek benim için
Yok aslında sormuyordum ben hiçbir zaman hatta çok fx konusu geçtiğinde bile kimseye burdan teklif yollamadım hatta kurumumu bile söylemedim diye hatırlıyorum sadece özelden soranlara söylemiştim. Şimdide lot istemeden böyle bir imkan olduğu için belki düşünen olur dedim. Bu arada sorunsuzluk önemliyse emirleri komple yurt dışına ileten müşteri kaybetcek diye elini ovuşturmayan kurumları tercih etmenizi öneririm. Bu piyasada onlardan çok az. Yine isim vermiycem merak ederseniz özelden sorabilirsiniz :)
bugun thy leri verdim 628-627-626 ...
kutpo güzel olacaklardan.
Gusgr bişeler yapabilir
bugün kötü gidiyor endeks :( şu thy'den bi yüzüm gülmeyecek galiba :(
THY icin cok erken degilmi?
thy elınde olanlar ıcın 6.20 stopla taşı,6.32-6.45 dırenc
THY için 1,5 sene bekleyin ben öyle yapıyorum yeni havaalanı bitmeye yakın katlanır
615 den aldım yine thy hayırlısı. Endex burdan kalkarsa güzel gider
HalkB dikkat edin, Reza öttükçe oynama yapabilir.
Zoreni bi kenara yazalım :)
Ayen izmdc ve krstl takipteler ...
Aktif işlem yapanlar için borsa whatsapp grubumuz var .. Özelden pm ile alabiliriz
Bilgi paylaşımı olarakda çok verimli geçiyor
Yine kutun dolmuş :) bana özelden numarayı atıver ekliyim .
bu hafta noolur borsa? beklentiler nelerdir?