Malesef disarda bunu anlayamayak bir cok insan var. Eger 50 yillik sirketler iflas ediyor yada konkordato ilan ediyor. Biz simdilik sik duruyoruz,supermenler yardım ediyor.
Isin daha ilginci,krizi rasyonel gormeyip psikolojik goren asalak ordusu var...
Napalim,ayakta kalanlar kalmaya mucadele edecegiz ama nereye kadar....
Oyle komik aciklarimiz var ki,yapilan kopru yol tunel vs inanilmaz cezalar oduyoruz.
İki yıl önce”Devletten tek kuruş çıkmadı”dedikleri
Kütahya Zafer Hava Limanına
verilen 850 bin Yolcu garantisi
84 binde kalınca
ilk yıl 4.1milyon€ ödendi
Verilen garant29 yıl
Bu gidişle 200 Milyon€ ödenecek
Erik dalı oynamaya devam.![]()
Kütahya havalimanı olayı resmen bizlerle yani bu ülkede dolaylı vergi ödeyen araba alıp ötv + kdv ödeyen benzin alanlar elektrik faturası ödeyenler yani bu türkiye cumhuriyetinde yaşayan türk insanlarıyla dalga geçiyorlar ve hala bu sistemi savunuyorlar pes
Adamlar gözgöre göre sokuyorlar hala I LOVE YOU HOCAM modundalar bu toplum yaşayanları
Bizde burada 6.20 6.30 hesabı yapıp elimizdeki meblaların değerini korumaya çalışalım sen sabır ver Allahım
Çıkmış melih gökçek ankaparkı yapmamı beni ankara daki seçmenler başkan yapark istedi dedi BENİM SEÇİM VADEDİM ANKAPARK TI
İşte suç bunlarda değil şuç iktidara gelip bu ülkeyi yöneten partide değil o partinin genel başkanında değil SUÇ HALKIN TA KENDİSİNDE
Aclıkla Boğuşan Ulkenin Başbakan Yardımcısı 16 Milyon Dolarla Gozaltına Alındı
Al birini vur ötekine...
https://www.ingbank.com.tr/tr/bilgi-...-faiz-oranlari olay bu anlaşılan müşteri doyumuna yaklaşmışlar giydirmeye başlıyorlar
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Mesleğim gereği genelde en karaktersiz isverenlerle muhatap oluyorum.. Ama arkadaşlar işverenleri eleştirirken şunu unutmayın, para kazanmak için risk alan kişiler onlar, bazen toptan iflas edip işçilerin %100unu işsiz bırakmak yerine %30unu işsiz bırakarak en azından 70inin işsiz kalmamasını sağlamak isteyebilirler.. Şirketi usulsüz şekilde hortumlamiyorsa, kimse işvereni "luks içinde yaşamak yerine, kimseyi işten çıkartma" diye eleştirmemeli..
İşler zayıflayınca herkes agresifleşiyor. Koltuğu sallantıda olan da, işveren de, en kıdemli çalışan da. İlginç bir şey var. İşçi çıkaracağını şahsi harcamaları kıs tavsiyesi. Eğer bir firmada iş yoğunluğundan fazla çalışan varsa işten çıkartmalar olur. Bunu da en verimsiz ya da yeni elemandan yapmak gerekir. Duygusal yaklaşıp da işçi maaşlarını/haklarını ödeyememekle karıştırmamak lazım. Sonuçta, bu firma stratejisidir. Şahsi harcamalarda tasarruf iş yapanın kendi insiyatifidir. Kendi gelirinden karından harcar. Hatta, yeri gelir şirket genel müdüründen az kar ettiği zamanlar bile olur.
Dun aksam ki yemek notlarımı paylasayım,yazabıldıgım kadar....
Suan dolar aylık faızlerı 8 ve uzerı,hep tl konusuyoruz ama elınde dovızı olan ıcın kacırılmayacak fırsat. Hatta dovız mıktarı fazlaysa 9 bıle alabılırsınız,ozllıkle akbank dan. Neden? 4mılyar dolar lık sendıkasyon kredısının tamamını yatıramamıs... dıger bankalarda dekı gıbı dolar arıyor,bunu fırsata cevırın derım.
Halkbank ın bır subesı fleetcorp da 50mılyon tl batırmıs,tahsıl kabılıyetı ıse neredeyse yok. Mudur dıyor kı,resmen uctu para,fleetcorp 36 ayda odeyecegım demıs ama pek guvenı yok.
Ama ısın garıp tarafı su,bır adam gelıyor bu mudurumuze,dıyor kı,fleetcorp arabalarını bulurum,araba bası 2bın +kdv alırım,otoparkın da yoksa gunluk 8tl yazarım dıyorum,mudur bey de ok kabul ama nasıl yapıcaksın dıye soruyor,adam da benım 60.000 calısanım var tr genelınde dıyor! E tabı sasırıyor dogal olarak,megerse ben bır aplıkasyon varmıs,plakayı cektıgınde eger yakalaması varsa uyarı verıyormus ve yerı bıldırdıgınde hesabına hoopp 30tl yatıyormus! Bende yenı ogrendım
Tr de her yerde bunu uygulayan varmıs,ozellıkle ogrencıler kuytu yerler park edılmıs her aracı cekıp yolluyormus vs vs...
Akbankda 60mılyon dolarıolan adam 5.75 denfaız alıyor,ustuduzey yetkılı dıyor,bana getır 8 vereyım,oda akbank ıle aramı bozamam yarısı vereyım dıyor. Yetkılı kısı de 0 dan buyuk oldugu ıcın kabul dıyor. Akbank bırden 8.15 verıyor ve adam tel acıyor g.mudurluge ozur dılıyor,bunu duyan yetkılı kısı dırek patronu arıyor ve soruyor,neden dıye? Oda akbank kımden ne alırsan al 15 puan ustu dıyor,buda 8.50 dıyor ve akbank yıne uste cıkınca halk pes edıyor. Akbank da suan sıkıntı var,dolar toplaması gerek....
Yada baska bır skandal,oz sermaye yeterlılık oranı. Bankalarımızın hemen hemen hepsı bu rakam yalan beyan edıyor,hepsı makyajlı hatta 4-5 mıslı yalan. Cok fazla batık kredı var ve pıyasadan da para toplayamadıkları ıcın gostergelerı cok kotu. Bu işi de soyle yapıyorlar,batık kredıyı canlı gostererek yada faıze dekı rakamı dusurerek...
Off o kadar cok bılgı varkı,kalanı sonra yazarım ama son olarak sunu yazayım,son 4 ay da tayyıp ve avenelerının yaptıgı ıslerden kamu ust duzey yonetıcılerı cokkk rahatsız,2019 ıcın umutlarını kaybetmıs durumlardalar...
Bu yakalamalı araçları takip olayının detayını bilen var mı?Neymiş bu uygulama?
Modifiye parayla yapılır ama parayla yaptırılmaz.
Bu işten para kazanan firmalar var
Sosyal medya da vs. belki denk gelirsiniz. Kuytu köşe de , otoparklar da , sokak aralarında uzun süre kalan araçların fotoğraflarını çekin bize gönderin , yakalaması olan araç başı 600 tl ile bilmem kaç tl arası para veriyorlar.
Alıntı KoramiraL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ama bir günde 17.000 euro pistte harcanıyor ve işçi çıkarıyoruz....
Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kontra belkı 4 yıldır yasadıgm en sertı ıdı....
Ring de adrenalinin faturası 17.000 eurocuk
Alıntı PUMA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu kaza anındakı Faturamı yoksa araç kiralama ücretleriyle fln yaptıgınız harcama mı ?
Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu kazada verecegınız tazmınat. Ha eger kucuk hasarlar olursa eksper sonucunda cııkan odenır.
Artı pıste verdıgınız hasarı pdersınız...
Ek olarak, Koramiral burada muhabbetin tamamı var ama insanlara bir kara çalacağım diye iftira atıp ta hala insan gibi özür dilemekten acizsin. Yaptığın yasal olarak ta suç , etik olarak ta çok ayıp ve hala uzatıyorsun dayanamadım yazmak istedim.
Kimseyle bir alakam da yok , çıkarım da yok. Zenginin malı züğürdün çenesi. Allah herkese helalinden versin ama millete iftira atmamak lazım.
Bizim insanımızın fesatlığı, çekememezliği , kıskançlığı bitmediği sürece bu ülkeden bir b0k olmaz. Allah tan aileden terbiyeyi almışız da önümüzde pahalı veya ucuz bir mal varsa güzel durduğunda içimden maşallah, Allah daha çok versin der geçerim çünkü banane (!)
ABO TRADING
STR
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)