User Tag List

Sayfa 642/1068 İlkİlk ... 142542592632640641642643644652692742 ... SonSon
20286 sonuçtan 12.180 ile 12.198 arası

Konu: Dolar / Euro / Pound / Forex / Parite / Bilgi paylaşımı..

enesy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Saygılarımla.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

KoramiraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kusura bakma ama cıdden yazmaya degmez bır sahsıyetin var.
    Gözunle okusaydın sorun olmaycaktı. Kaza yapsaydım eger kıralama sırketı sana 17.000 euro fatıra cıkarıyor,yanı az daha 17.000 luk olucaktım yazdım.
    Allahım akıl fıkır ve bana sabır ver. Yazdıgım konular bellı,ahkam kesmek agalık yapmak senın sandıgın gıbıde olmuyor. Ben sevdıgım ınsanlarla paylasıyorum ama senın gıbı dusunen onyargılı komplekslıler oldugunu bılsem bu hatayı yapmazdım,ozur dılerım.
    Gorgulu kardeslerımı benden uzak tut,dedıkoducu asalaklardan uzaklaştır,iftiradan ve yarım bılenlerden kullarını koru yarabbi....
    Asalağı ben gördüm tşk ederim iyi akşamlar...

Yaş başta değil akıldadır diyecem ama ondanda şüpheliyim neyse ağalığınız ve 27 milyonliralık alacağınız ile güzel tatlış pembiş yaşamlar...

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bizim firma led aydınlatma üretimi yapan 25bin m2 bir fabrika. Bu arada bende işçi sayılırım bizim der iken yanlış anlaşılmasın bir ara beni de patron sanıp laf sokmuşlardı. Yani kendim çıkarılmadığıma şükrediyorum şimdilik. Gerçi şuan rusya işlerine muhtaçlığı olmasa, belki tr de olsam bende şutu yiyebilirdim.

Bu arada hırsız ol patron olma. Firma sahibiysen tü kakasın. Bilmezler battığında torunun bile ödeyemeyeceği kadar büyük batacağını. zaten akp de ülkeye zarar vermedi, her şey siz faiz lobisi patronların halt yemesidir kesin.
    Malesef disarda bunu anlayamayak bir cok insan var. Eger 50 yillik sirketler iflas ediyor yada konkordato ilan ediyor. Biz simdilik sik duruyoruz,supermenler yardım ediyor.
    Isin daha ilginci,krizi rasyonel gormeyip psikolojik goren asalak ordusu var...
    Napalim,ayakta kalanlar kalmaya mucadele edecegiz ama nereye kadar....
    Oyle komik aciklarimiz var ki,yapilan kopru yol tunel vs inanilmaz cezalar oduyoruz.
    İki yıl önce”Devletten tek kuruş çıkmadı”dedikleri
    Kütahya Zafer Hava Limanına
    verilen 850 bin Yolcu garantisi
    84 binde kalınca
    ilk yıl 4.1milyon€ ödendi
    Verilen garant29 yıl
    Bu gidişle 200 Milyon€ ödenecek
    Erik dalı oynamaya devam.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kütahya havalimanı olayı resmen bizlerle yani bu ülkede dolaylı vergi ödeyen araba alıp ötv + kdv ödeyen benzin alanlar elektrik faturası ödeyenler yani bu türkiye cumhuriyetinde yaşayan türk insanlarıyla dalga geçiyorlar ve hala bu sistemi savunuyorlar pes
    Adamlar gözgöre göre sokuyorlar hala I LOVE YOU HOCAM modundalar bu toplum yaşayanları

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizde burada 6.20 6.30 hesabı yapıp elimizdeki meblaların değerini korumaya çalışalım sen sabır ver Allahım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çıkmış melih gökçek ankaparkı yapmamı beni ankara daki seçmenler başkan yapark istedi dedi BENİM SEÇİM VADEDİM ANKAPARK TI

İşte suç bunlarda değil şuç iktidara gelip bu ülkeyi yöneten partide değil o partinin genel başkanında değil SUÇ HALKIN TA KENDİSİNDE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

_opeth - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şubeye gidin düzeltirler onu
    https://www.ingbank.com.tr/tr/bilgi-...-faiz-oranlari olay bu anlaşılan müşteri doyumuna yaklaşmışlar giydirmeye başlıyorlar

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı _opeth Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    https://www.ingbank.com.tr/tr/bilgi-...-faiz-oranlari olay bu anlaşılan müşteri doyumuna yaklaşmışlar giydirmeye başlıyorlar
    Al teb enparaya götür kardeşim

Müşteri gidince aklı başlarına gelir
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Malesef disarda bunu anlayamayak bir cok insan var. Eger 50 yillik sirketler iflas ediyor yada konkordato ilan ediyor. Biz simdilik sik duruyoruz,supermenler yardım ediyor.
    Isin daha ilginci,krizi rasyonel gormeyip psikolojik goren asalak ordusu var...
    Napalim,ayakta kalanlar kalmaya mucadele edecegiz ama nereye kadar....
    Oyle komik aciklarimiz var ki,yapilan kopru yol tunel vs inanilmaz cezalar oduyoruz.
    İki yıl önce”Devletten tek kuruş çıkmadı”dedikleri
    Kütahya Zafer Hava Limanına
    verilen 850 bin Yolcu garantisi
    84 binde kalınca
    ilk yıl 4.1milyon€ ödendi
    Verilen garant29 yıl
    Bu gidişle 200 Milyon€ ödenecek
    Erik dalı oynamaya devam.
    Kütahyanın nüfusu kaç ki bunlar böyle birşeye söz vermişler

Bunları derdi cebimizde 1 kuruşa kadar almak

Hizmet filan hepsi hikaye

Türk tarihinin başlangıcından bugüne kadar ki en büyük yolsuzluk operasyonunu yapılıyor
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mesleğim gereği genelde en karaktersiz isverenlerle muhatap oluyorum.. Ama arkadaşlar işverenleri eleştirirken şunu unutmayın, para kazanmak için risk alan kişiler onlar, bazen toptan iflas edip işçilerin %100unu işsiz bırakmak yerine %30unu işsiz bırakarak en azından 70inin işsiz kalmamasını sağlamak isteyebilirler.. Şirketi usulsüz şekilde hortumlamiyorsa, kimse işvereni "luks içinde yaşamak yerine, kimseyi işten çıkartma" diye eleştirmemeli..

_opeth - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Al teb enparaya götür kardeşim

Müşteri gidince aklı başlarına gelir
    ICBC mantıklı gözüktü gözüme hoşgeldin faizli ilk 3 ay %27 e-mevduat %26,75 sürekli veriyor minimum tutar 1000TL 32 günlükte; hatta 1 günlük olarak da ayarlanabiliyor %21,70'e iniyor faiz ki cepteteb de günlük faiz veren hesap %14 veriyor.

VETTE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Halkbank 32 güne 80.000 için 24.5 verdi pazartesi

aRSLaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İşler zayıflayınca herkes agresifleşiyor. Koltuğu sallantıda olan da, işveren de, en kıdemli çalışan da. İlginç bir şey var. İşçi çıkaracağını şahsi harcamaları kıs tavsiyesi. Eğer bir firmada iş yoğunluğundan fazla çalışan varsa işten çıkartmalar olur. Bunu da en verimsiz ya da yeni elemandan yapmak gerekir. Duygusal yaklaşıp da işçi maaşlarını/haklarını ödeyememekle karıştırmamak lazım. Sonuçta, bu firma stratejisidir. Şahsi harcamalarda tasarruf iş yapanın kendi insiyatifidir. Kendi gelirinden karından harcar. Hatta, yeri gelir şirket genel müdüründen az kar ettiği zamanlar bile olur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dun aksam ki yemek notlarımı paylasayım,yazabıldıgım kadar....
    Suan dolar aylık faızlerı 8 ve uzerı,hep tl konusuyoruz ama elınde dovızı olan ıcın kacırılmayacak fırsat. Hatta dovız mıktarı fazlaysa 9 bıle alabılırsınız,ozllıkle akbank dan. Neden? 4mılyar dolar lık sendıkasyon kredısının tamamını yatıramamıs... dıger bankalarda dekı gıbı dolar arıyor,bunu fırsata cevırın derım.
    Halkbank ın bır subesı fleetcorp da 50mılyon tl batırmıs,tahsıl kabılıyetı ıse neredeyse yok. Mudur dıyor kı,resmen uctu para,fleetcorp 36 ayda odeyecegım demıs ama pek guvenı yok.
    Ama ısın garıp tarafı su,bır adam gelıyor bu mudurumuze,dıyor kı,fleetcorp arabalarını bulurum,araba bası 2bın +kdv alırım,otoparkın da yoksa gunluk 8tl yazarım dıyorum,mudur bey de ok kabul ama nasıl yapıcaksın dıye soruyor,adam da benım 60.000 calısanım var tr genelınde dıyor! E tabı sasırıyor dogal olarak,megerse ben bır aplıkasyon varmıs,plakayı cektıgınde eger yakalaması varsa uyarı verıyormus ve yerı bıldırdıgınde hesabına hoopp 30tl yatıyormus! Bende yenı ogrendım
    Tr de her yerde bunu uygulayan varmıs,ozellıkle ogrencıler kuytu yerler park edılmıs her aracı cekıp yolluyormus vs vs...
    Akbankda 60mılyon dolarıolan adam 5.75 denfaız alıyor,ustuduzey yetkılı dıyor,bana getır 8 vereyım,oda akbank ıle aramı bozamam yarısı vereyım dıyor. Yetkılı kısı de 0 dan buyuk oldugu ıcın kabul dıyor. Akbank bırden 8.15 verıyor ve adam tel acıyor g.mudurluge ozur dılıyor,bunu duyan yetkılı kısı dırek patronu arıyor ve soruyor,neden dıye? Oda akbank kımden ne alırsan al 15 puan ustu dıyor,buda 8.50 dıyor ve akbank yıne uste cıkınca halk pes edıyor. Akbank da suan sıkıntı var,dolar toplaması gerek....
    Yada baska bır skandal,oz sermaye yeterlılık oranı. Bankalarımızın hemen hemen hepsı bu rakam yalan beyan edıyor,hepsı makyajlı hatta 4-5 mıslı yalan. Cok fazla batık kredı var ve pıyasadan da para toplayamadıkları ıcın gostergelerı cok kotu. Bu işi de soyle yapıyorlar,batık kredıyı canlı gostererek yada faıze dekı rakamı dusurerek...
    Off o kadar cok bılgı varkı,kalanı sonra yazarım ama son olarak sunu yazayım,son 4 ay da tayyıp ve avenelerının yaptıgı ıslerden kamu ust duzey yonetıcılerı cokkk rahatsız,2019 ıcın umutlarını kaybetmıs durumlardalar...

220T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu yakalamalı araçları takip olayının detayını bilen var mı?Neymiş bu uygulama?
    Modifiye parayla yapılır ama parayla yaptırılmaz.

ozoozo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu işten para kazanan firmalar var

Sosyal medya da vs. belki denk gelirsiniz. Kuytu köşe de , otoparklar da , sokak aralarında uzun süre kalan araçların fotoğraflarını çekin bize gönderin , yakalaması olan araç başı 600 tl ile bilmem kaç tl arası para veriyorlar.

Alıntı KoramiraL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ama bir günde 17.000 euro pistte harcanıyor ve işçi çıkarıyoruz....
    Kontra belkı 4 yıldır yasadıgm en sertı ıdı....
    Ring de adrenalinin faturası 17.000 eurocuk
    Alıntı PUMA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu kaza anındakı Faturamı yoksa araç kiralama ücretleriyle fln yaptıgınız harcama mı ?
    Bu kazada verecegınız tazmınat. Ha eger kucuk hasarlar olursa eksper sonucunda cııkan odenır.
    Artı pıste verdıgınız hasarı pdersınız...

Alıntı turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yapmayin, ayip.
    Ek olarak, Koramiral burada muhabbetin tamamı var ama insanlara bir kara çalacağım diye iftira atıp ta hala insan gibi özür dilemekten acizsin. Yaptığın yasal olarak ta suç , etik olarak ta çok ayıp ve hala uzatıyorsun dayanamadım yazmak istedim.

Kimseyle bir alakam da yok , çıkarım da yok. Zenginin malı züğürdün çenesi. Allah herkese helalinden versin ama millete iftira atmamak lazım.

Bizim insanımızın fesatlığı, çekememezliği , kıskançlığı bitmediği sürece bu ülkeden bir b0k olmaz. Allah tan aileden terbiyeyi almışız da önümüzde pahalı veya ucuz bir mal varsa güzel durduğunda içimden maşallah, Allah daha çok versin der geçerim çünkü banane (!)
    ABO TRADING
    STR

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)

Bu Konudaki Etiketler