Dolar yükselmeye devam mı diyosun yani başkan.
Printable View
Dolar nefeslenecek yer arıyor ama bir türlü bulamıyor
İnsanları 3,40 ile 3,50 arası beklentiler var diyip hazırlıyorlar mı o da olabilir
Doları kumar görüyorum
Yatırım için sağlam kar açıklayan ve geleceği olan sanayi holdingleri ile altın almak daha sağlamcı olur
Doların biraz daha gidebilir duruyor ama riskli görüyorum
YTD
3,35
şubat beklentisi 3,55
ytd
duyumlar/söylentiler
Dolar alan yaya kalır - Ekonomi Haberleri
Dolar 2.50-2.60 arası giderken dolar alanın yaya kalacağını söyleyen birileri vardı.
Durmak yok, rekora devam;
Fed Başkanı Janet Yellen'in 'faiz artırımları gecikmemeli' açıklaması dolara tarihi rekorunu kırdırdı. Dolar 3.35 TL'yi de aştı.
Millet "YELLENése biz s.çyorz :D
Hergün rekor 7 ceddimiz göstermedi şu rekoru
Sağolsun iktidar her gün rekor kırıyorr
3.36 TL olmuş yeni rekorumuz hesef rabiaaaaaaa 4 4 4 hamınaaaa :)
3.3770 şuan burdan ufak bi dönüş yapabilr sanki.
Son tahminlere göre 2.5 tl dönüş olacak deniyor dolar için çok anlamam ama duyduklarım bunlar ...
Dolar ne kadar daha artarsa kiriz var söylüyecekler merak ediyorum dolar olmuş bilmem kaç yandaş gazeteden bandanalı kadın'haydi türkiye devir dolar bozup devletini yanında olma zamanı' diyor
Erdem başçı zamanında iyi toparlamış vallaha. Şimdiki duruma bakıp gülüyordur.
Şu anki durumda ise bu saate kadar müdahale edilmedi, bundan sonra da edilmez bence. Kendi kendine bir düşüş muhakkak olacaktır.
3.39 mu dedilerrrr :):)
dolar düşüşe geçti beyler az ewel 3.3915 ten 3.3913e bi geri çekilme yaşandı
3.3912den tekrar güç alıp allah ne verdiyse yürüyebilir diye düşünüyorum
yatırım tavsiyesi değil akpli trol arkadaşların kendilerini mutlu hissetmesi için yazılmıştır.
50 liralık dolar alanlar için bir sıkıntı yok nasılsa
Beyinlerinee ettikleriminimnnn :):)
3400 den 20 binlik alsammı ?
Dolar artmasının neden önemli olduğuna dair ve kalkınma şeklinin ne olacağını anlatan basit bir galeri.. Okuyun, okutun mutlaka... Başka türlü anlatamıyoruz, anlamayacaklar..
Akıllardaki Soru: Neden Daha Fazla Para Basarak Ulkenin Borclarını Odemiyoruz? - onedio.com
abi cebimde 2.80 den elime geçen 1 adet 100 dolar var yaklaşık 3aydır cüzdanda bugunki hesapla 60 lira kazanmış yani aslında türk liresı kaybetmiş dolar hala aynı dolar . basit bir örnek olarak burada kalsın.
ARCATEL , ASELSAN , PGSUS uzun dönem saklıyorum. Borsa niye cakılmadı hayretle izlemekteyiz YTD'dir
Ben 2 senede 4750 dolar borcundan 6000 küsür zarardayim Allah daha yüksek olanların yardımcısı olsun
vakit bozuk TL paraları bile cent yapma vaktidir
şu an 3.37 ye doğru geri çekildi dolar
Birebir dolar endeksini takip ediyor
Kesinlikle...
Bu arada az önce sizi gördüm naif kebap diye biryerin önündeydim. Yatırımcı buluşmaları adı altında Adanadayız şu an yarın Erdoğan Turan ve Zeliha Saraç ile birlikte shereton grand adana da olucaz piyasalarla ilgileniyordunuz düşünürseniz bekleriz seminerimize
Dolar bazında borsa ucuz
Türkiye bazında borsa yüksek :)
Baktılar dinlenmeye geçti sanırım 3.36 ya kadar geldi
Büyük ekonomi direnç koydu gene direkten döndü $ ..
cüzdanda 6 dolar iy para yaptı:)
ben hep 50 liralık dolar alıyorum zaten :D
gün içinde dolar al sat yapıyor musunuz ? uzun vade değil de anlık oynuyor musunuz ?
Naif diye bir kebapçıya getirdi bizi burdan bir yatırımcı yemekten çıktım sizin arabayı gördüm plaka falanda yabancı gelmedi sonra sizi gördüm forumdan aşına olunca tanıdım yanınızda biri daha vardı kırmızı uzun sürseydi gelcektimde yeşile dönünce gittiniz siz
Baktım şimdi nerdeymiş diye evet arkadaşı almıştım doğrudur görmüşsünüzdür
Hoşgeldiniz adanaya
Dediğim gibi gelebilirsem ziyaret ederim ama söz vermeyim
Hoşgeldiniz adanaya
Hoşbulduk teşekkürler. Eğer etrafınızda finans ile ilgili kimseler varsa yönlendirebilirsiniz güzel bir söyleşi olur. Piyasalarda allak bullak konuşulacak konu çok. Sizin nazarınızda tüm adanalılarda varsa bu siteden gelebilir. Katılım ücretsiz. Adım Mahmut bu arada.
An itibariyle dolar 3.38
Ayıptır demesi altın olarak 40 bin civarı param var acaba bozdurup dolaramı geçsem bi kaç arkadaş garantide altın hesabı açtır oradan nakite çevir kuyumcudan çok dah karlı çıkıyorsun dedi bilginiz varmı acaba
Cnn Türk'te dolar değerlendiriliyor.
Beyler bu doların yansıması
2016 son 2017 ilk çeyrek banka harici şirket bilançolarına bakmak gerek
İthalat ihracat rakamlarına bakmak gerek ki bu doların ateşi kolay kolay düşmez
Gidişat şuan piyasaya tam yansımamasının nedeni 3 ay dır :)
3 ay sonra bu kurun bedelini ödemeye başlarız :)
altın dolar karsısında düşüşte fakat koltuk sürecide var trump devir alınca yükseliş olur diye düşünüyorum var mı önerisi olan :)
Bu arada risksiz olarak parasını mevduat gibi değerlendirmek isteyenler olursa Net holding olarak özel sektör tahvili ihraç edicez. Mevduat olarak alabileceğiniz faiz %10.60 seviyelerindeyken bu tahvillerde %15 üzerinde getiri olur. Düşünenler olursa öm atabilirler daha detaylı açıklamasını yaparım. Mevduatta para tutayım risksiz olsun falan diyenler için bence biçilmiş kaftan. Aynı zamanda mevduatta stopaj kesintisi %15 ken bu özel sektör tahvillerinde %10 dur. İlgililere duyurulur...