Ne oldu DOHOL?
İhaleye bile girmemiş, BEIN ve Turkcell sadece girmiş.
Printable View
Yükleniyor dolar
faiz arttırımıyla beraber 3,37lere kadar çekilen dolar ap'nin golüyle 3,44lerde şu an
milletvekillerini hapse atıp çocuk tecavüzcülerini salmaya çalışarak muasır medeniyetler seviyesine gelinmiyor
seversiniz sevmezsiniz ama parlemento herksin sesini duyurabilmesi için var
demokrasi öyle üfürükten beleş ulaşımlı yemekli çaylı konserli nöbetlerle kazanılmıyor
3.4395 gördü çok şükür dolar
50 tl lik dolar alanlara selam olsun :)
3.37 ye indi dediler bi ara ama ppk toplantısı sırasında düştü sanırım
Haber kanallarında boyna bombalı araç haberleri, Esad Askerimize(Allah rahmet eylesin) saldırı düzenlemesi, Ab'nin müzakereleri dondurması.
Öyle Eey sen kimsin demekle halkın cebine göz dikmekle ülke yönetilmez
Dolar oldu ebesinin nikahı
ülkede istikrarlı 2 şey var
1 dolar kuru
2 BEŞİKTAŞ :D
Yanlız adam her atar yaptıkça şaplağı atıyolar.2 ay tv ye cıkıp konusmasa dolarında memleketinde tansiyonu düşecek.Allah döviz borcu olanların yardımcısı olsun.
Yazar kasaları neden kaldırdıklarını şimdi anladım
Bizde pos makinası atarız :):)
Şaka bir yanada kasa bulamazmıyız atmalık :)
3.45 bi görmedi sinir oldum. İnşallah dolar 4 olur ak koyunlar anlasın anasını babasını
Bilgili arkadaşlardan yardım bekliyoruz :)
Şuan elimizdeki 3-5 tl yi dolara mı altına mı yatırmak mantıklı olur ? Yada daha değişik öneriler var mı ?
Yeni oranlar açıklandı , bir türlü konu açamadım sabahtan beri. Verdiğim linkte 2016/9542 tıklayın.
Ekonomik kriz yok diyenlere inat
Rekor bizim işimiz
Türkiye Cumhuriyeti tarihinde bugün yine bizi rekorlar bekler
50 tl lik benzin ve döviz alanlar nasılsınız
Borsa 100.000 rallisi yapar diyen dostlarada selam :)
evet yok mu tavsiyesi olan o zaman ? altın dolar ne diyorsunuz ?
Ben altın derim
YTD
Öğlen maliye bakanı açıklama yaptı. Dolardaki oynaklık dış piyasalar kaynaklı diyor. Ötv artışı hakkında da konuştu konuştu, en sonunda biz yaptık oldu'ya bağladı işi. Bilmem kaç lira gelir bekliyorlarmış falan. Piyasada satın alacak insan kalırsa bulursanız hesaplarsınız artık geliri :)
Ak(b..) parti yalakaları : Şu aşamada dolan alan vatan haindir diyor.
Ay başı maaşı alıp severler bebeğim diyip 300 dolar daha alacam, yaksın ortalık
200 Bin tl civarı para ile dolar almak mı mantıklı mevduat mı?
dohol ne olacak bakalım sıkıntıda gibi
bu satten sonra dolar karaborsa bence uzun vadede altın daha mantıklı geliyor bana
Beyler altın dolar satın sigara stoklayın zam var
Doğan yöneticilerinden biri gözaltına alındı fetö ile alakalı o baya bozdu hem doğanı hem piyasayı.
ilgili haber Doğan Grubu hisselerine FETO darbesi haberi - BorsaGundem.com
Dün Trump Zarrab'ın davasına bakan savcı Bhrara ile görüştü. NY deki görevine devam etmesini ve elindeki davalara aynı şekilde devam istemiş tarzı birşeyler söylemiş. Ayrıca Aydın Doğanın Trump a yakınlığı ve yine Aydın Doğan'ın yöneticilerinden M. Ali Yalçındağ'ın şu an Abd de olması ( Kendiside Trump la oldukça yakındır) gibi bir durum var.
Acaba Trump'ın savcı ile görüşmesine bir kontra mı bu tutuklama diye düşünmedim değil hani.
Tetikçi gazeteciler salyalarını akıta akıta hedef gösteriyorlar Doğan grubundaki gazetecileri ve aydın doğanı. Ahmet Hakan ve İsmail Saymazı alırlarsa yakında şaşırmam.
Fetö soruşturması dışarıdan (yurt dışından) bakıldığında ciddi anlamda cadı avı gibi görülmeye başladı yabancı yatırımcı rahatsız olabilir.
Son birşey daha ekliyeyim Bist endeks 72800 civarı şu an öyle aman aman düşmedi gibi gözüküyor ama son 3 gündür Bist 30 dışındaki daha küçük şirketlerin hisselerinde çok ciddi bir düşüş var. Dikkatli olmak gerek.
Biri bana kötü haber yokken bile bu aq mun THY sinin paraşütsüz düşmesini açıklayabilirmi? % 30 düştü son 3 haftada
THY de işler pek iyi değilmiş deniyor. Bazı uçaklarını kiraya vermiş ve bir çok noktaya uçuşlarını iptal etmiş. Ne kadar etkiler işleri tabi bilemem çok büyük bi şirket
25 ekimden bugüne takasına baktım
Yatırım finansman 20 milyon lot ( Yabancı olabilir )
Credit suisse 19 milyon lot mal satmış
Ciddi bi para çıkışı olmuş 1 aylık bazda piyasada kötü haliyle yuvarlanmış gitmiş.
Bende dalgalanmasına bakıp 5.55 den aldım. Maşallah süper zarar yazdı ve yazmayada devam ediyor. Hükümet tarafından bukadar desteklenmesine rağmen vede çok kötü haber yayınlamamasına rağmen düşüşüne anlam veremedim. 8 adet uçağını kiraya verdi sadece
Abi 8 uçağını kiraya verdi ama normalde başkalarından uçak kiralardı.
Biraz daha detaylı inceledim citi bank yabancıda şu an 86 milyon lot var. Credit suisse de aslında mal yokmuş citi nin malları ordan satmışlar. Yatırım finansmandanda büyük ihtimal deutsche ve citi nin malları satılmış.
Yani o 40 milyon lotun tamamı yabancı. O kurumlara virmanlıyıp satmışlar.
Nette citiden 30 deutsche den 10 milyon satılmış 25 ekimden bugüne.
Satış durursa tepki verir yukarı ucuz gözüküyor şu an ama dikkat etmek lazım. Yarın bi daha kontrol ederim bugünde sattılar mı diye.
Edit: yatırım tavsiyesi değildir.
Sadece uçak kiraya vermedi, gelecek uçakların da siparişini öteledi. Havacılık güncel döviz kuru ve turizmin topal olmasından çok etkilendi malesef. Not: Havacıyım.
Valla çok fazla bi miktar olmasa da tüm param borsada. thy ve ykb var elimde. sağlam içerdeyim, lakin çok şükür satma ihtiyacım yok. gerekirse 3 sene beklerim. fakat borsanın dibini göremiyorum. görebilen var mı? nereye kadar düşer daha?
3.4911 hayirli olsun
3.71 euro