14-15 ay demek istemiştim yazının sonunda.
Printable View
14-15 ay demek istemiştim yazının sonunda.
aracı satıp 55-60 bin gibi bir rakamı değerlendirmek istiyorum
bu seviyelerden usd veya euro alımı mantıklı mıdır? ya da risksiz vadeliye mi yatırsak?
Şu havada hisse senedi alımı çok mantıklı gözükmese de, bir taraftan da gözüme çok güzel ve çok ucuz gelenler var :D Yarım saate kadar geri dönsem mi diye düşünmüyor değilim şimdilik...:confused: En azından bir tepkiye girmiş olurum haftaya hazırlık...
daha da düşecek bir gelişme mi oldu?
alım zamanımı
Güzel kar aldılar be.
Öğlen 6,11 den az bir miktar dolar aldım bakalım kasıma kadar ne yapacak.
Abi dediğin yere gelip dönmüş daha aşağı gelir mi alınır mı buradan? diğer saygıdeğer abilerimede soruyorum haftaya alım yapmayı düşünüyorum. Birde abi konuyu hep takip ederim.bu rakamları nerden buluyorsun yanlış anlama bazen beklenmedik zamanda olmadık rakam yazıyorsun merak ettim ondan sordum kusura bakma :)
Tamamen araştırmalar ve kendi yorumları paylaşım yapanların, kimsenin mesajını yatırım tavsiyesi olarak almayın. Hepimizinki şahsi fikirlerimiz miş gibi görün.
Benim de fikrim, ptesi alım fırsatı verip tekrar yukarı yöne döneceğidir. 150nin bir faydası olmayacak. Mb tepeden emir aldı, seçime kadar baskıla diye ama elde silah kalmadı, faizi çıkarsa bu sefer bir seçim için bir sürü iç piyasa firmasını batırır.
Dün BILD gazetesinin yasal olmayan kaynakları S400 alımı iptal edildi diye bir haber çıkarmış ve dünkü düşüşün sebebini buna bağlıyorlar siz ne düşünüyorsunuz?
Düşüşün sebebi kamu bankalarının dolar satışı
Son bir kaç günde 4.5 milyar dolar satmışlar
Bu satış sonucunda kur düşünce de herkes kur neden düştü arayışına girdi asparagas bir s400 iptali haberi geldi ama yalanlandı hatta parası bile ödendi denilerek yalanlandı
Klasik bir AKP taktiği olarak ölümüne kadar seçim rüşvetlerine devam, memleket gelecek vb umrularında değil. Yeterki rant kapıları İstanbul ellerinden gitmesin. Aslında Reis'in bunlara hiç ihtiyacı yok, bence İmamoğlu fetocüdür der içeri attırır düşük profil Binali'yi de İstabul Belediye Başkanı olarak atadım dese mesele şakkadanak çözülürdü böyle alengirli yollara da hiç gerek kalmazdı.