uyuz uyuz gidioz işte 81leri görmesi lazım ilk etapta geçen haftadan farklı bişi yok
Printable View
uyuz uyuz gidioz işte 81leri görmesi lazım ilk etapta geçen haftadan farklı bişi yok
@rebelh hocam 13 nde beklentiniz nedir?
Altin 269 altini zorluyo gibi nerden girdiysek... 268 gelirse boz tavsiyesi geldi , 10 gunde 10 binlik olduk :D
sabah kuveytturkten mesaj geldi. ev alma arefesindeyiz. 1.04 ile kullanacaktık. BES yaparsanız 0,95'e düşüyoruz diye. BES zorunluluğu 170tl en dip rakam. 120 ay vadeli kullanıyruz bu arada krediyi. ihtiyacı olan var ise konutta ziraatten iyiler şuan.
kuveytturkte tanıdık va ristanbulda isterseniz yardımcı olurum detaylar için
İstanbul bahçelievler siyavuşpaşa şube ile çalışıyoruz. teşekkürler. şuan gayet yardımcı oluyor arkadaşlar. Kredi kartına taksit imkanı hariç diğer her yönden memnunuz eft havale ücreti falan yok. makul seviyelerde kar payı (faiz) oranları. garantiden sonra ilaç gibi geldi :D
Benimde maaş hesabım kuveytturk faturalarımı falan ödüyorum herhangi bir ücret kesmiyor. Böyle bir şey arayanların bilgisi olsun. Kuveyt bu konularda gayet iyi.
Yıl olmuş neredeyse 2020. Hala Havale EFT ücreti ödeyen kaldımı yahu ?
ING Bank
Aktif Bank
EnPara
Kuveyttürk girişimi olan SeninBankan
CepteTeb
Fiba Bank
Şuanda çalıştığım bu bankaların hiç birinde havale eft ücreti yok.
Diğer bankaların allah tepesinden baksın.
dolarda tık yok
ne yukarı ne aşağı hareket yok
gündemi takip edip bir stop seviyesi belirlemekte fayda var trade edenler için
benim stopum 73 altı kapanış olur 78 üstü kapanmadıkça yukarısı zor ama sürekli 78den satış yiyor
dikkatli olmakta fayda var
küresel piyasalar karışık seyrediyor. ticaret gerginliği hong kong'daki durum, trump'ın azil süreci, fed vs trump mücadelesi falan, sanki bugün görüşmede olumsuz bi hava olsa yürüyüp gidecek gibi dolar, 77-78 arasında takıldı kaldı
Bu sıkışma elbet son bulacak.
Bakalım amerika bizi nasil opucek. Cumadan beri uzagim,haftaya piyasaya dönüyorum.
Altın kıpırdamaya başladı geliyor gönlümün efendisi.
ons istediği kadar yukarı gitsin. bizde dolar düştüğü sürece çok bir getirisi yok.
YTD.