TCMB Birazdan döviz satım ihalesi açtı 60 Milyon Usd.. O yüden kapanışa doğru hergün borsa az yukarı gidiyor...![]()
TCMB Birazdan döviz satım ihalesi açtı 60 Milyon Usd.. O yüden kapanışa doğru hergün borsa az yukarı gidiyor...![]()
"Denenmişi Denemek Ahmaklıktır!"
Borsacı abiler, Pür dikkat lütfen... Abd faizleri fazla yükseldiTech üyeleri zarar etmesin
Zx-636R, sizden yorum bekliyoruz.. Parite yorumu (fed faiz artırımı sonrası) ve piyasalar hakkında bilgi...Önümüzdeki dönemde bankaların yaklaşımı nasıl olacak? Gibi
Bloomberght'den alıntıdır orjinal haberi baştan sonra okumak için ; http://www.bloomberght.com/yorum/ahm...e-guzel-olurdu
"Uzmanlar "dolar/TL"de gevşek seyir bekliyor" haberimize getirilen "dolara karşı yurtiçi bir satın alma ilgisini miniminize etmek için objektif yayıncılıktan uzaklaşıyorsunuz farkındamısınız bilmem ama güvenilirliliğinizi tamamen kaybettiniz başbakan danışmanı prof hanımefendi düşecekdediğihaberini yaptığınız gün dolar fırladı bu işler ayaküzeri konuşma ile olmaz acaba o hanımefendinin yüzü kızardımı hiçsanmam sizinki kızarıyormu hiç sanmam sizinhaberlerinize bakıp alışveriş yapana oluyor olan ben analist denen geri zekalılar yüzünden tam 70 bin tl kaybettim yazık vatandaşa" eleştiri de üzücü. Zira "dolara karşı yurtiçi bir satın alma ilgisini" neden minimize etmeye çalışalım? Bunu yapabilecek bir güç var mı bizde? Ya da böyle bir gücü olan var mı? Başbakan'ın başdanışmanı bir değerlendirmede bulunmuş ve biz de bu haberi almışız. Başbakan'a danışmanlık yapan birinin yorumları sizce haber değeri taşımaz mı? Başka kimin yorumunu alacaktık? Kanarya Sevenler Derneği Başkanı'nınkini mi?
bugün dolar, euro, borsa, petrol ne varsa hepsi ekside. ne iş?
Istikrar 2016 fed faiz arttirdiginda herkes iliklerine kadar hissedecek.
Mb dolar satti onun etkisidir.
O bu değilde altın düşer mi artar mı ?![]()
'01 VK 106 GTI
'17 B Fiorino Premio
'98 AY 106 GTI
'97 LC Civic 1.4 IS
GNL Garage
Şu anda piyaslar yönsüz... Dövize müdahale mecbur ediliyor çünki Bugünde Avrupa komisyonu Türkiye ilerleme raporu yayınlandı... Ve olumsuz görüşler yer alıyor , Yok efendim neymiş Yolsuzlukla mücadele edilmiyormuş , Hukuksuzluk varmış vs... Buda şimdilik Borsamızı negatif etkiliyor.
Dolar Euro paritesi iki gündür yönsüz , bugün Dolar lehine parite aşağıya gitmeye çalışıyor ... Bakalım ne olucak? Bunu yorumlamak için teknik analizci bulmamız lazım ama ZX-636R yazmıyor...,,
Dolar endeksine ve Abd 2 yıllık ve 10 Yıllık faizleri takip etmemiz gerekiyor ve Euro/Usd paritesini... Euro/Usd paritesi şu seviyesiyle Türkiye için çok olumsuz , ve Pozisyonunu Dolar olarak almak isteyenler bu ay içinde bu işi bitirmesi gerekiyor çünki Aralık 17 sinde Fed faiz kararını açıklayacak... Önceden fiyatlamanın çoğu olacağı için erken davranmak gerekiyor.
Şuan euro alımı yapmak mantıklımı acaba arkadaşlar
Borsacı abile çok dikkat, Döviz hala bir şekilde baskılanıyor ancak dışardan para girmediği için Faizler yükseliyor... Türkiye 10 yıllıkların faizide şu anda çift haneye ulaştı.. Yani işin özü suni müdahaleler işe yaramıyor ve Eur/Usd paritesi 1.06xx leri gördü ve dolar endeksi güçleniyor...Kesinlikle akıl vermek gibi bir niyetim yok, bunlar benim analizim tabi yanlış olma ihtimali de var...
Ben 1 partimi bugün 2.90 dan bozdum. Özellikle 2.86 dan aldıklarımı bozdurduğumu varsaydım tabi![]()
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Dolar endeks 100'ü geçerse sıkıntı başlayacak... Anasını satim benimde ödemem var elde tl yok... Ödeyip kurtulayım diyorum para yok... Alacakları da alamıyoruz ne yapıcaz bilmiyorum, Allah hepimizin yardımcısı olsun
G20 Zirvesi bitene kadar müdahale ederler, Dışardan aşırı baskı olmadıkça kuru çok oynatmak istemezler... Ama eni sonu belli kaçış yok.. Anca, Fed ters köşe yaptırırsa öyle olur
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)