Bırsey olmayacagı ortaya cıktı,faız beklentısı dustu vs vs yanı rısk ıstahı arttı. Bızım gıbı ulkerın parası bıraz degerlenır,borsa yukselır,faızler bıraz daha duser.
Printable View
Gram altın hakkında düşüncesi olan var mı ? 245-250 gibi rakamlar konuşuluyor...
Bu hafta yazdıklarım ve gecen hafta yazdıklarım teker teker gerceklesıyor...
Normal bır surec.
Hayatim İlk kez dolar aldim. Tecrubelerime dayanarak sunu soyleyebilirim ki 1 haftaya kalmaz 5 TL olur
Kendini yaktın, bizi niye yakıyorsun :)
Şaka bir yana Trump'a istedikleri kadar soruşturma açsınlar başkanlığını etkileyecek hiçbir şey olmaz. Geçenlerde 2015 seçimleri ve öncesinde Rusya-Trump ilişkisi üzerine bir kitap okudum. Ukranya muhabbeti o dönem olanların yanında solda sıfır kalır.
Hisse 16,30 da 2 li dip yaptı. 17,60 daki direncini kırdıktan sonra hareket hızlanarak 19 lara kadar dayandı
5 haftada %9 net kar bırakan hissenin 19-19,10 da hem fibo direnci hem de kanal dirençleri mevcut cuma günkü hızlı harekete tam olarak ayak uyduramasa da hacimde artış gözlemedik
18,10 da güçlü destekleri bulunan hissede 18 stoploss ile pozisyon taşımaya devam.
https://i.ibb.co/StFyWjF/Ekran-Al-nt-s.png
merhaba
temel olarak takip ettiğim bir hisse değil temel tarafta tek söyleyebileceğim tüketici grubuna satış yapan / perakende sektöründe bulunan şirket,
düşen faiz ile artan tüketime paralel bu ortamdan olumlu etkilenecektir.
Teknik olarak yükselen üçgen formasyonunda bulunan hisse geçen hafta üçgeni yukarı kırarak hareketini hızlandırmış
ilk direnci 42,77-37,21+42,77 = 48,33 olarak buluyorum
daha sonra 50,50 da 2. direnci ve nihai olarak 59,59 da tarihsel zirvesi mevcut.
bu hafta önceki kanal direnci üstündeki hareketi yakından izlemek gerek eğer tutunmaya devam ederse yeni kanal Sarı ile Yeşil çizgi arasında teyit edilmiş olur.
hareketin çok hızlı olması ile hisse ortalamalardan hızla uzaklaşmış elimde hisseden olsa kırmızı ve mavi dirençlere geldiğinde kar realizasyonu yapardım ve sarı çizgiye geldiğinde (ki hareketin hızlı olması sebebiyle muhtemelen kırmızı ve/veya maviden realizasyon gelecektir) sattığım hisseleri daha düşükten yerine koyardım.
Bu süreçte pembe hareketli ortalama da zaten sarı çizgiye yaklaşmış olacaktır.
eğer hisse kırmızı yada maviye gelmeden satış yerse bu sefer sarı çizgi stoploss olarak şuan için hisseyi taşımaya devam ederdim.
umarım yardımcı olabilmişimdir
hep kazanan tarafta olmak dileğiyle...
https://i.ibb.co/KXmLN7K/Ekran-Al-nt-s.png
İlk defa damat konuşunca dolar yükselmedi,borsa coştu bu işte bir iş var.