konut kredisi dusunce ayni oranda ev fiyatlari artiyor.
faizler dustu millet kredi ile ev alir diyip cikiyor fiyatlar.
Printable View
konut kredisi dusunce ayni oranda ev fiyatlari artiyor.
faizler dustu millet kredi ile ev alir diyip cikiyor fiyatlar.
maltepe bölgesindede düşen ev fiyatları yok .Tv de konut fiyatları düşüyor düzmecesi var nerede o düşen ve arz fazla olan konutlar esenyurtta mı :) 1+1 eve 250 den aşağı alamıyorsun ,maalesef memleketin durumu
ben anlayabiliyorum. çünkü bugün 2500 tl büyük para diyoruz ama taksitlerin 5nci yılında o para çereze dönüşüyor. En az 5 yıl işsiz kalmayacağının garantisi var ise kira ödemek yerine almak mantıklı. Ben kiracı iken bıkmıştım her ev değiştirmek zorunda kaldığımda eşya uydurmaktan. Bence her insanın 1 adet evi olmalı ama maalesef adaletsiz dünya. kiminin 2.000 adet dairesi var iken kiminin hiç yok.
bizde çiftlikköye geçme niyetindeyiz. Yalova bahçelievlerdeyim, arabistan hudut kapısıdır Yalova'nın. Hiç bir türlü kadını erkeği çoçuğu adam olmayan araba tavizim yok, sabrım da kalmadı. Şuan bizlerden çekiniyorlar ama ilerde bu kırılacak, hatta kırılmaya başladı bile. Bizim mahallede ve özellikle Fatih caddesi boyunca dükkanlar genelde ya onların yada ortaklılar, kiralıkta değil mülk sahibi oldular. Ve senin benim dükkanımdan alışveriş yapmıyor kendilerinden olanları destekliyorlar.
Ayrıca mahallede fuhuş falan filan döndüğünü, nice abuk subuk işlere göz yumulduğununda duyumu geliyor. Yalova bundan 4-5 sene evelki gibi değil artık. İstanbul'dan daha karışık bir hal almaya başladı. Yerlisi olarak üzülüyorum ama bize müstahak içimize soktuk, yer sahibi yaptık ve biz kendi toprağımızda mülteci olduk.
Nkolay bono paraya doymuş artık anlaşılan.
Sürekli faiz düşürüyor. Şimdi baktım max koyabileceğin para da 750binden 500 bine düşmüş.
Paralarla oynayan abiler investaz bono için istihbarat alabiilirmi güvenilirlikleri açısından..
Elimde 50.000€ var bozdurmayı düşünüyorum sizce mantıklı zaman mı? İhtiyaç için bozacağım ama 1 ay civarı daha bekletebilirim tahmin ön görüleri yüksek birileri var mı maalesef bugüne kadar her bozdurduğum da artış gösterdi...
77 lere kadar geri çekilme beklenebilir
eur/usd 1.10un altında seyrediyor 0.99, hatta 0.90 tezleri vardı bir ihtimal gerçekleşebilir
en azından dolara kıyasla euronun daha negatif olduğu kesin
arjantin sermaye kontrolü getirdi gelişen ülkeler için kötü haber ama teknik denen bir şey var
o yüzden biraz daha gevşeme sonrası 6-6.24 bandına hareket gelebilir
ekimde yüklü dış borç ödemesi var özel sektörün
endeks yeni aya/haftaya alışlar ile başladı. 97.500 - 97.600 seviyesinde bulunan ortalamaların üzerinde kaldığı sürece yönümüz yukarı
bugün ve yarınki gün sonu kapanışları çok önemli , aşağıda 95.000 altı kapanışlar görmediğimiz sürece trend değişmiş olmayacak.
94.000 Stoploss seviyesi ile pozisyon taşımaya devam
https://i.ibb.co/dWqCsVT/1.png
pound ne olur kısa vadede sizce ?
77lere geliyoruz
belki bir ihtimal 74
74 altı kapanışta yön aşağı olur..
mesaj açık ve nett :D anlıyorum