Bu herif kuru yükseltiyor yarın bir spekülasyon yapıp söylem çıkartıp bu pozisyonda aldırıp aşağı çekmek gibi elinden geleni yaparsa ne olacak ?
Yurt dışından para girişi olacaktır bu yüzden kasten Doları yükseltmek istemiş olma ihtimali var .. Akşam saatleri çok düşerse bu tez doğru çıkacaktır.
"Denenmişi Denemek Ahmaklıktır!"
Konuya küsüm normal de de
Aselsancı arkadaşları görünce
Yazmak istedim galip öztürk operasyonu bitirdiği için satış yedi
Aselsanda diğer büyük oyuncunun biri olan bir arkadaşımdan öğrendiğim kadarı ile
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Kozadan sonra buraya girmiş beyfendi
Aselsan en değerli haberi yaptırdığı sonrada malları çaktığını söyledi bana arkadaşım
Galip dışında bir kaç yabancı fon daha varmış
Operasyonu 10 tlden buralara getiren kendisi diyorlar
Net birşeyler söylemek güç
Aselsan ile borsa rakamı balon yorumu yapılıyor
Her an herşey olabilir dedi dostum
Ben borsadan uzak duralı 1 sene olacak sanırım
Kesinlikle borsadan uzak durulması yönünde karar almıştım
Dolar ve altın ağırlıklı gittim birde btc olarak
Aselsan değeri koç dan fazla olması kulağa bile mantıklı gelmiyordu zaten
Bilançosu güzel bence halka biraz daha açacak sanki
Para toplamak için galip ve fon çıkışı bu yüzdende olabilir
Düzeltmede olabilir
Ama bist kumarhane bence şahsi yorumum bu şekilde
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Aselsanda açıkçıları avladılar.. 28-29 alım fırsatıydı.
Dr.ECU
Bist kesinlikle kumarhane ve sadece kasa kazanır. Yalnız Galip için biraz büyük lokma değilmi Asel. Yabancılar deli gibi sattı, malı boşalttı, hisse çakıldı. Sonra alttan alıma başladılar. Tekrar yukarı yapıp aşşağı basma ihtimalleri de hala var bence. Ben 29-30 arası elim gitmedi almaya. Hala güven vermiyor bence.
Dolar 3.9X'leri yakında görür diye düşünüyorum ... (Kalıcı olarak) kalıcıdan kastım uzun süre 3.9X bandında kalması şeklinde , Ayın 27'sindeki dava yüzünden ortam gerilir tansiyon artar özellikle Cuma günü Borsacıların çok dikkatli olması gerekiyor.. Hazine borçlanma ihaleleri başlıyor tekrar ... Hazine ihaleleri başarısı çok önemli şayet ihalede teklif az faiz yüksek olursa bir sopa da ordan gelir..
Erkin Şahinöz 4.70 bekliyor Dolarda ...
Bu kafayla 5'de olur 6'da olur...
Hesap edilemeyen birşey var, Finansal krizde ne olur? Ben bu sorunun cevabını bilmiyorum , bilgim buna yetmiyor..
Kabaca tahminlerde bulunuyoruz üç aşa beş yukarı tutturuyoruz ama böyle giderse gerçekten ülkede asayiş çok bozulur ... Allah korusun ekmek fırlar 5 lira olur benzin 10 lira olur ne bileyim işte herşey olur.. Zengin de huzur bulamaz
pandora’nın kutusu yavaş yavaş açılıyor ...
1. reza zarrab 248 isim verdi. içlerinde bakanlar ve iş adamlarıda var. emine ve bilal erdoğan'a yaptığı bağışlarıda anlatmış. abd'ye 17 aralık tanelerini avukatları verdi. abd'ye gitmeseydi iran tarafından öldürülecekti! anlaşmalı gitti.
2. reza zarrab "ambargoyu 2005 yılında delmeye başladık, 2010 yılında rusya'da bavullarla adamlarım para yakalattı, iran doğalgazı için ödenen parayı aklama ekibinydim. türkiye'de iran petrolünü aklayan bir ekip var" dedi.
3. reza zarrab: rusya gümrük servisi yakalanan ekibimi ve paraları türkiye'ye bildirdi. bunun üzerine mali polis ve masak soruşturma başlattı. polis takibini öğrenemedim ama masak raporundan haberim oldu
4. reza zarrab: irandan alınan doğalgaz parasını ambargo gereği türkiye irana nakit vermeyecek. türkiye'de bir bankaya yatıracaktı. türkiye yaptığı ihracatın parasını burdan kesecekti. halkbank belirlenen ilk bankaydı.
5. reza zarrab: sonra aktifbank ile çalışmaya başladık. bizim sistemi ve aktifbank'ı abd tespit etti. panikleyince ab bakanı e.bağış ile görüşerek devreye girmesini talep ettim. ofisine gidiş nedenim aktifbank olayını çözmesi içindir.
6. reza zarrab: tapelere yansıyan konuşma bana aittir. elemanıma 500 bin dolar hazırlattım. ortaköy ab ofisinde kendisiyle görüştüm. konuyu çözeceğini söyledi
7. reza zarrab: türkiye'de toplam 5 banka ile yoğun çalıştık.
- halkbank
- aktifbank
- garanti
- kuveyt türk
- denizbank
naylon şirketler ve naylon fatura ile ihracat yapmış gibi gösterdik. paralar valizlerle nakit olarak irana sokuldu.
8. reza zarrab: seçim öncesi "beyefendi" 4 milyar dolarlık ihracat talimatı verdi. bizde altın işine o dönem ağırlık verdik. tapelere yansıyan olay ve havalimanındaki uçak sorununu "zafer abi" çözdü!
9. reza zarrab: ben oranın doğalgaz paralarını aklamakla görevliydim petrolle ilgili kısımla ilgili bildiklerimi anlatmak istiyorum. ambargo nedeniyle satılamayan petrol için aynı formül devreye sokuldu. petrol işine seyad ali ekber mir vekili bakıyordu.
9. reza zarrab: ben oranın doğalgaz paralarını aklamakla görevliydim petrolle ilgili kısımla ilgili bildiklerimi anlatmak istiyorum. ambargo nedeniyle satılamayan petrol için aynı formül devreye sokuldu. petrol işine seyad ali ekber mir vekili bakıyordu.
11. reza zarrab: petrol ambargosunu delen mir vekili hakan fidanın dostudur. dolmabahçede fidan aracılığı ile beyefendi ile görüştüğünü biliyorum.
aktifbank deşifre olunca araya "beyefendi" girdi.
12. reza zarrab: iran petrolü h.selcuk şanlı'nın umman'da kurduğu şirketlere ait tankerlere umman denizinde konuyor. dünyaya "umman petrolü" diye satılıyordu. 2 milyon ton petrol 500 milyon dolara satılıyordu.
13. reza zarrab: mir vekili bana 100 milyon ton varil petrolü 500 milyar dolara sattığını söyledi. ne kadarı türkiye'ye verildi net bilemiyorum ama yunanistan'a 7 milyar dolarlık sattığını ve parayı ordan çıkaracak banka bulamadığını bana demişti.
14. reza zarrab: türkiye'de petrol için halkbank kullanıldı ama bizim doğalgaz için olan hesapla onların petrol hesabı ayrıydı. iranın günlük petrol üretimi 3.5 milyon ton varildir. türkiye'de ki alıcı firmaları bilmiyorum.
reza zarrab ifadesi - #72252533 - ekşi sozluk
Kaynak bulamadım ama ekşi'de gördüğüm budur. Cumhurbaşkanının adı geçiyor
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)