Ekonomi resmen şaha kalktı yeni kabine ile
4.7 olmuş. Yazana kadar 1-2 daha kuruş atıyor
Hazine ve maliye bakanı : berat albayrak ver müzüğü
4,7 sabaha ne olur piyasa etkisi nasil gorulur
Kademeli girelim diye bekledik bi kisim aldik gene 4,55 ten 51 de 4 kurus ufak olur dedik meer iyimis![]()
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Mb kaç haftadır rezerv eritiyor.. Tezimiz doğru çıktı Kuru olabildiğince aşağı bastılar ki Kabile açıklaması sonrası 4.7'den başlayacağına 4.55'ten başladı.. Yarın faizler uçar banka hisseleri baş aşağı gider sanırım endeksi ayakta tutmak için Aselsan Thy gibi hisseleri alırlar.. Ekonominin başına kim gelirse gelsin sonuç değişmez.. Yalnız bir şeye çok kırıldım adımı arattım ancak Kabilede ben yokum Kademeden şaşmayın hiçbir zaman alırkende satarkende.. Bence Dolar hala doğru bir tercih değil ben Altıncıyım
"Denenmişi Denemek Ahmaklıktır!"
Hazine Bakanına bak.. Berat... Titretir artık piyasaları damat..
Tek kelimeyle söyleyince okumakta ve anlamakta güçlük çekiliyor. Açıklamakta fayda var.
Artan borçlanma maliyetleri, artan üretim maliyetleri, artan fiyatlar, düşen tüketim, düşmeyen girdi maliyetleri, artmayan karlılık. Durgunluk, enflasyon, işsizlik.
Tehlikeli sulardayız.
Umarım sağ çıkarız.
Derinlemesine hasta bir topluma uyum sağlamak bir sağlık ölçütü değildir.
gerçekten bu adama ilaçlı bir şeyler mi içiriyorlar acaba? şu krizde yaptıklarına bak ya.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Daha dün saat 13:30 gibi demiştim demek istemiyorum. Ancak o 4.50 nin altını tabiki görmedi, göredebilirdi ama ne kadar? çok düşemez çünkü çıkarken orada duraksadığı direnç seviyesi pek yok. Onu bir tarafa bırak kabine olması artık fiyatlandı bile derken herkesin ters köşeye yattığı bir tepki aldı piyasa ve işlem yapılamayan saatlerde 4.9 lara kadar bile çıkan bankalar oldu. 4.7 ve üzerini sabah görenler kesinlikle satmalıydı...
Şimdi düşerek devam eder peki nerelere kadar?? artık 4.50 ler ancak ekonomik reform paketi ile gelir, altı yine olmaz. Doların şuan sevdiği nokta 4.70 bu seviyelerin az aşağısı ve yukarısı olağan hali
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Adamın skinde mi sizce, zaten seçimlere kadar vakti var, ne kadar batarsa batsın en ufak kafayı kaldırmasında zaten kitlesinden desteği görür. Misal yıllardır kitlenin gördüğü ekonominin çok iyi oluşu, doların sürekli düşüşü (1den 5e geldi biliyorum).
Superb
şöyle 2-3 ay daha 4.5 - 4.65 arası tutabilseler çok güzel olacaktı ama saçma sapan bir kabine çıktı ortaya. birde yetkilerini çok hızlı kullanmaya başladı. onu çıkar bunu al v.s
piyasanın nasıl tepki göstereceğini açıkcası ben hiç ama hiç öngöremiyorum. siz üstadların fikrini meraktayım.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
10 Temmuz Salı 11:37 ALİ AĞAOĞLU: AKTİFLERİN %4-5'İNİ SATARAK BORÇ AZALTACAĞIZ-BN
Bloomberg haberidir, Kurun yükselme sebebi şimdide bu..
Sıra İnşaat sektörüne gelmiş vay anasını satim.,
Kızıyoruz ama eğer iş zaten inşaat işine gelirse esas batarız. Tamamen inşaat sektörü bazlı bir ülkeyiz artık. Birçok işi gücü bıraktı müteahitliğe soyundu, birçok başka firmada kendini bu sektöre yedek parça ve türevi üretmeye endeksledi. Sektör bir duraksarsa domino etkisi bile olmaz. Direkt batarız.
Hoş bu kredilerle ve bu arz talep dengesizliği ile zaten alımda yoktu artık ama, Allah korusun hepimizi
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Ağaoğlu'na üzülmem zerre , buradaki olay bu haber sonrası alacaklı olan Bankaların peşpeşe bu kadar batağa karşı ne yapacakları.. Dikkat ediyorsanız artık Bankalar sıkıntıya girmeye başladı.. Türk Borsalarını taşıyan Bankacılık hisseleri .. Çok ah aldı Bankalar , çok haksız kazanç elde ettiler.. Cb çıkış servetinizin içindeki haram temizleniyor derse yeridir yani
güzel manşet olmuş![]()
o kadar insan öldü kazada yası bırak adam şow yaparak ilk padişahlığını reklam etti. tbr oy veren yada ... verenler.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)