kirada oturuyorum şuan satılık evim vardı satıldı 200 bin tl nakitim var şuan ev almak için saldırmak mı lazım yoksa vadeli de veya dolar al sat ile kışa kadar beklemek mi lazım
yardımcı olan bilgi paylaşan arkadaşlara teşekkürler şimdiden
kirada oturuyorum şuan satılık evim vardı satıldı 200 bin tl nakitim var şuan ev almak için saldırmak mı lazım yoksa vadeli de veya dolar al sat ile kışa kadar beklemek mi lazım
yardımcı olan bilgi paylaşan arkadaşlara teşekkürler şimdiden
Bence T.C.'nin miladı 24 Haziran'da doldu zaten, artık Cumhuriyet rejimi ile yönetilmiyoruz. Yönetim şekli değişti, bu artık yavaştan KHK'larla ve yeni yasalarla tüm yollarıyla günlük hayata yansıyacaktır.
MSN => raymanbu@hotmail.com
Geçen haftalarda belirtmiştim en çok zaman geçirdiği düşerkende çıkarkende oyalandığı seviyeler 4.70-75 aralığı Doların. Şimdi 4.83 lerdeyiz, ancak bunda kabinenin beğenilmemesi ile verilen negatif göstergeninde etkisi var.
Şimdiiii, eğer bu aralar ciddi olarak algılanabilecek ekonomik bir paket açıklamazlar ise vede başka kuruluşlardanda olumlu bir not nota gelmez ise Dolarımız artık 4.80 ler. Bunlardan herhangi biri yada birileri olabilirse nispeten 4.70 lere gerileriz. Eğerki bu aralar bir açıklama olmaz, negatif göstergelerde devam ederse 4.83 leri baya özleriz ama unutmayın 5 piskolojik sınırı olmasın diye hÜkümet herşeyi yapar.
Bunu 1 sene 3.85 lerde sürtüp 4 ü görememmemizdeki hikayeye benzetenbilirsiniz
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Moody's açıklama yaptı, Bankaların batık kredi ortanında artış beklediklerini bunun da nota olumsuz yansıyacağını söylüyor... Aslında hepsi durumu çok iyi biliyor, kısaca peş peşe not indirimlerinin geleceği bir döneme giriyoruz.. Patlayan faizler ve dövizler piyasayı tamamen durdurmuş durumda ve artış toplu işçi çıkartmalar olacaktır ki en kötüsüde budur çünki Aile içi şiddet artar, toplumsal huzursuzluk artar, Allah korusun cana kıymalar olur.. Ama yapacakta birşey yok, Hükümetin ne olursa olsun bu konu üzerinde çalışması gerekir...
Tl daha çok değer kaybeder, 2 ay gibi süre kaldığını düşünüyorum... 5'leri yakın zamanda geçicektir, Temmuz PPK'da faiz artışı bekleniliyor ama yapmayacaklardır zaten yapsalar dahi ucuz döviz alma fırsatı sunar birilerini ve Halkta alır aldığı gibi artan faizler sonucu daralma daha fazlalaşır ve piyasada ödenmeyen krediler zaten çığ gibi büyürken üzerine benzin dökmek gibi olur.. Kısaca yapacak hiçbirşey yok çünki Cb 3. Köprü hava alanı , kanal istanbul vs. ısrar ediyor, Devletin jet hızıyla kemer sıkması lazım ama yapmazlar şayet yaparlarsa halk tepki koymaya başlarsa bir tık daha az zarar görür Memleket.
"Denenmişi Denemek Ahmaklıktır!"
Türkiye eski Türkiye değil., Nohutun Pirincin Buğdayın ithal edildiği yerde Dolar bulamazsanız parası olan da sürünür söyleyeyim.. Farzedin buldunuz Eve çıkartıran o malzemeleri komşunuzdan saklaya saklaya çıkartmak zorunda kalırsınız..
Bugün işsizlik rakamları açıklandı, Mevsimsel etki hariç işsizlik 0.4 puan artmış ki Kgf ile para saçıldığı dönemde olan bu.. Haziran bütçe açığı 25 Milyar tl... Üzerine sene sonunda yoğunlaşan Döviz borcu ödemeleri ve turizm gelirlerin azalmasını da koyunca ciddi bunaltıcak ...
Milli para birimim olan Pound 6.45.
Başka sözüm yok.
Turizmdeki olay Kaliteli çok parası olan ve bizim ihtiyacımız olan Alman'ın, İngiliz'in gelmesi ancak parasız kaba Rus turistler geldiği için onlar gelmiyor.. Birde küsmüşler sanırım, yani fukara Turist geldiği için Turizme eskisi gibi faydası yok... Ama biz Türklere ana vatanımızda tatil yaptırmayan bizden fahiş ücret talep eden Turizmcilere selam olsun... Elimden gelse 1 Tl kazandırmam
Turizm sektörünün alayı batsa gram üzülmem. Kendi vatandaşını düdükleme peşinde olup, elin rusuna aynı hizmeti %30 fiyata veren sektörün ben spor gazetesi.
MSN => raymanbu@hotmail.com
yeni turizm bakanımız çözer hepsini![]()
microhatch C1 ist.park 3:00,54
https://www.youtube.com/watch?v=C1K8fwGhcsA
https://www.instagram.com/c1_bvb973/
Aynen budur..
gelen ıngılız sankı dovız bırakan tatıl gıbı tatıl yapan adammı ?
ha ınsanları asagıladıgımızdan degıl ama ıhtıyacımız olmayan turıst gelıyor.. adam 5 6 kısılık aılesıyle ıngılterede aynı donem aynı surede harcıcagı paranın 4 te 1 ını buraya gelerek harcıyor resmen.
ve şahit oldugum olaydır.
ıngılız markete gırer gazete alır ıcınden bulmaca ve bır kac sayfa daha cıkartır.. sorar ben bunları kullanmıycam 1.75 olurmu
2 lira gazete fiyatı !
gıbı gıbı..
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Cok fazla para basıyoruz,bu yuzden tl nın deger kaybetmesı dogal.
Dusunun,81 il ve yuzlerce ilçede 15 temmuz gosterılerı yapıldı,bunun ginansmanı bıle dunya para...
İngıltere ye gıdıyoruz,sıcak para için...
Suan bır mıktar dusus beklıyorum ama spekulasyonla bır yere kadar...
Kasa da para yok... Ama israf ekonomısı devam edıyor. Mıllet memnun,suya bıle muhtaç kalsalar verenın aq!
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)