User Tag List

Sayfa 450/1068 İlkİlk ... 350400440448449450451452460500550950 ... SonSon
20286 sonuçtan 8.532 ile 8.550 arası

Konu: Dolar / Euro / Pound / Forex / Parite / Bilgi paylaşımı..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kirada oturuyorum şuan satılık evim vardı satıldı 200 bin tl nakitim var şuan ev almak için saldırmak mı lazım yoksa vadeli de veya dolar al sat ile kışa kadar beklemek mi lazım

yardımcı olan bilgi paylaşan arkadaşlara teşekkürler şimdiden

_opeth - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı orkuteren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kirada oturuyorum şuan satılık evim vardı satıldı 200 bin tl nakitim var şuan ev almak için saldırmak mı lazım yoksa vadeli de veya dolar al sat ile kışa kadar beklemek mi lazım

yardımcı olan bilgi paylaşan arkadaşlara teşekkürler şimdiden
    biraz yukarıda dendiği gibi faizin getirisi şu an daha fazla. ev ihtiyacı varsa soteye yatıp ince elenip sık dokulabilir. e turuncu tarzı anında çekilebilir bir hesaba koyun derim.

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı vectra-tuner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Insider trading zaten yapılıyordu.. İçeren bilgi sızdırmak suç değil, bir nevi herkesin parasını Borsaya çekmesini sağlamak amacı.. Buda spekülasyonun önünü açıyor yani Kurnazlar size yalan haber vererek Hisse almanızı daha sonrada pahalı hisseyi aldıktan sonra kucağınıza bırakmasını sağlar.. Zaten Borsa benim için kumar heleki bu saatten sonra

Yaş'a Ekonomi bakanı atandı yani Asker' de onun emrinde... Mb'de Ekonomi bakanına bağlandı...

Imf bence 2. Seçenek.. 1. Seçenek tıpkı Borcunu ödeyemeyen Büyük şirketlerin yaptığını yapacaklar gibi.. Yani ödemede kolaylık, bir kısım feragat istemek gibi.. Moratoryum oluyor... Ben biran önce ne olacaksa olmasını sonrada gıdım gıdım yıllar sürecek şekilde düze çıkmasını istiyorum.. Ama çok uzun zaman alıcak unutmayın
    Merhaba abi dolar konusundaki düşünceleriniz nelerdir görüşlerinizi bizlerle paylaşırsanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

TorqueTuning - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence T.C.'nin miladı 24 Haziran'da doldu zaten, artık Cumhuriyet rejimi ile yönetilmiyoruz. Yönetim şekli değişti, bu artık yavaştan KHK'larla ve yeni yasalarla tüm yollarıyla günlük hayata yansıyacaktır.

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçen haftalarda belirtmiştim en çok zaman geçirdiği düşerkende çıkarkende oyalandığı seviyeler 4.70-75 aralığı Doların. Şimdi 4.83 lerdeyiz, ancak bunda kabinenin beğenilmemesi ile verilen negatif göstergeninde etkisi var.

Şimdiiii, eğer bu aralar ciddi olarak algılanabilecek ekonomik bir paket açıklamazlar ise vede başka kuruluşlardanda olumlu bir not nota gelmez ise Dolarımız artık 4.80 ler. Bunlardan herhangi biri yada birileri olabilirse nispeten 4.70 lere gerileriz. Eğerki bu aralar bir açıklama olmaz, negatif göstergelerde devam ederse 4.83 leri baya özleriz ama unutmayın 5 piskolojik sınırı olmasın diye hÜkümet herşeyi yapar.

Bunu 1 sene 3.85 lerde sürtüp 4 ü görememmemizdeki hikayeye benzetenbilirsiniz
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

220T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TorqueTuning Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence T.C.'nin miladı 24 Haziran'da doldu zaten, artık Cumhuriyet rejimi ile yönetilmiyoruz. Yönetim şekli değişti, bu artık yavaştan KHK'larla ve yeni yasalarla tüm yollarıyla günlük hayata yansıyacaktır.
    Miat: Bir şey için tanınan süre,ömür
    Milat: Bir olayın başlangıcı

Bilgilendirme amaçlıdır,yanlış anlaşılmasın.
    Modifiye parayla yapılır ama parayla yaptırılmaz.

vectra-tuner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Moody's açıklama yaptı, Bankaların batık kredi ortanında artış beklediklerini bunun da nota olumsuz yansıyacağını söylüyor... Aslında hepsi durumu çok iyi biliyor, kısaca peş peşe not indirimlerinin geleceği bir döneme giriyoruz.. Patlayan faizler ve dövizler piyasayı tamamen durdurmuş durumda ve artış toplu işçi çıkartmalar olacaktır ki en kötüsüde budur çünki Aile içi şiddet artar, toplumsal huzursuzluk artar, Allah korusun cana kıymalar olur.. Ama yapacakta birşey yok, Hükümetin ne olursa olsun bu konu üzerinde çalışması gerekir...

Tl daha çok değer kaybeder, 2 ay gibi süre kaldığını düşünüyorum... 5'leri yakın zamanda geçicektir, Temmuz PPK'da faiz artışı bekleniliyor ama yapmayacaklardır zaten yapsalar dahi ucuz döviz alma fırsatı sunar birilerini ve Halkta alır aldığı gibi artan faizler sonucu daralma daha fazlalaşır ve piyasada ödenmeyen krediler zaten çığ gibi büyürken üzerine benzin dökmek gibi olur.. Kısaca yapacak hiçbirşey yok çünki Cb 3. Köprü hava alanı , kanal istanbul vs. ısrar ediyor, Devletin jet hızıyla kemer sıkması lazım ama yapmazlar şayet yaparlarsa halk tepki koymaya başlarsa bir tık daha az zarar görür Memleket.
    "Denenmişi Denemek Ahmaklıktır!"

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Sonuçta adam projelerle geliyor varsın artsın döviz birazcık nolacak alla alla.
    23'' Tesla Model Y Performance
    23" Fiat 500e LaPrima

Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Türkiye eski Türkiye değil., Nohutun Pirincin Buğdayın ithal edildiği yerde Dolar bulamazsanız parası olan da sürünür söyleyeyim.. Farzedin buldunuz Eve çıkartıran o malzemeleri komşunuzdan saklaya saklaya çıkartmak zorunda kalırsınız..

Bugün işsizlik rakamları açıklandı, Mevsimsel etki hariç işsizlik 0.4 puan artmış ki Kgf ile para saçıldığı dönemde olan bu.. Haziran bütçe açığı 25 Milyar tl... Üzerine sene sonunda yoğunlaşan Döviz borcu ödemeleri ve turizm gelirlerin azalmasını da koyunca ciddi bunaltıcak ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Milli para birimim olan Pound 6.45.
    Başka sözüm yok.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Türkiye eski Türkiye değil., Nohutun Pirincin Buğdayın ithal edildiği yerde Dolar bulamazsanız parası olan da sürünür söyleyeyim.. Farzedin buldunuz Eve çıkartıran o malzemeleri komşunuzdan saklaya saklaya çıkartmak zorunda kalırsınız..

Bugün işsizlik rakamları açıklandı, Mevsimsel etki hariç işsizlik 0.4 puan artmış ki Kgf ile para saçıldığı dönemde olan bu.. Haziran bütçe açığı 25 Milyar tl... Üzerine sene sonunda yoğunlaşan Döviz borcu ödemeleri ve turizm gelirlerin azalmasını da koyunca ciddi bunaltıcak ...
    Ya o değilde turizm yok yok diyorlar bütün lüks oteller çakılı dolu bütün sezon ben ne iş anlamadım.
    23" Fiat 500e LaPrima

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Bar35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya o değilde turizm yok yok diyorlar bütün lüks oteller çakılı dolu bütün sezon ben ne iş anlamadım.
    çilli ingilizler geliyo bu sene ***** 1.000 pound ile krallar gibi tatil yapabilirler. bari çok paracık getirsinlerde ucuzdan pound toplayayım

powERS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Bar35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benimde aklımı kurcalayan, son dakka indirimi varmış bu sene yenı çıktı.. koklu acenteler cayır cayır reklam gecıyor ?!

*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı B16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çilli ingilizler geliyo bu sene ***** 1.000 pound ile krallar gibi tatil yapabilirler. bari çok paracık getirsinlerde ucuzdan pound toplayayım
    Valla organizasyon şirketleri ile görüşüyorum Eylülde düğünüm var adamların boş zamanı yok yurtdışından çatır çatır ucuz diye adamlar düğün event yapıyor. Yani milletin işleri tıkınrında Ben 100.000 lira harcıyorum düğün için adam 20.000dolara işi bitiriyor oh babam.
    23" Fiat 500e LaPrima

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Turizmdeki olay Kaliteli çok parası olan ve bizim ihtiyacımız olan Alman'ın, İngiliz'in gelmesi ancak parasız kaba Rus turistler geldiği için onlar gelmiyor.. Birde küsmüşler sanırım, yani fukara Turist geldiği için Turizme eskisi gibi faydası yok... Ama biz Türklere ana vatanımızda tatil yaptırmayan bizden fahiş ücret talep eden Turizmcilere selam olsun... Elimden gelse 1 Tl kazandırmam

TorqueTuning - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Turizm sektörünün alayı batsa gram üzülmem. Kendi vatandaşını düdükleme peşinde olup, elin rusuna aynı hizmeti %30 fiyata veren sektörün ben spor gazetesi.

mikelazi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    91 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yeni turizm bakanımız çözer hepsini

powERS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Turizmdeki olay Kaliteli çok parası olan ve bizim ihtiyacımız olan Alman'ın, İngiliz'in gelmesi ancak parasız kaba Rus turistler geldiği için onlar gelmiyor.. Birde küsmüşler sanırım, yani fukara Turist geldiği için Turizme eskisi gibi faydası yok... Ama biz Türklere ana vatanımızda tatil yaptırmayan bizden fahiş ücret talep eden Turizmcilere selam olsun... Elimden gelse 1 Tl kazandırmam
    Aynen budur..

gelen ıngılız sankı dovız bırakan tatıl gıbı tatıl yapan adammı ?

ha ınsanları asagıladıgımızdan degıl ama ıhtıyacımız olmayan turıst gelıyor.. adam 5 6 kısılık aılesıyle ıngılterede aynı donem aynı surede harcıcagı paranın 4 te 1 ını buraya gelerek harcıyor resmen.

ve şahit oldugum olaydır.

ıngılız markete gırer gazete alır ıcınden bulmaca ve bır kac sayfa daha cıkartır.. sorar ben bunları kullanmıycam 1.75 olurmu

2 lira gazete fiyatı !

gıbı gıbı..

*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cok fazla para basıyoruz,bu yuzden tl nın deger kaybetmesı dogal.
    Dusunun,81 il ve yuzlerce ilçede 15 temmuz gosterılerı yapıldı,bunun ginansmanı bıle dunya para...
    İngıltere ye gıdıyoruz,sıcak para için...
    Suan bır mıktar dusus beklıyorum ama spekulasyonla bır yere kadar...
    Kasa da para yok... Ama israf ekonomısı devam edıyor. Mıllet memnun,suya bıle muhtaç kalsalar verenın aq!

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)

Bu Konudaki Etiketler