9 temmuz dolar : 4,55
9 ağustos dolar : 5,50
Nerdeyse 1 lira
9 temmuz dolar : 4,55
9 ağustos dolar : 5,50
Nerdeyse 1 lira
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
5.30'dan sattık şimdi öküzün trene baktığı gibi bakıyoruz şimdilikBakalım şu heyetle anlaşırsa gireceğim dolara
Firmalardan mal alamıyoruz, adamlar satmıyor.(sürekli böyle sürmez ama adam resmen stokçuluk yapıyor) Bu ne demek üretemeyeceğiz demek, üretemedik mi satamayacağız, satamadık mı işçilere ücretsiz izin vereceğiz demek, ücretsiz izin = az kazanç demek. Ev kirası ödenmeyecek demek, yeni kıyafet alınmayacak demek, demek te demek.
Muhalif ve parası olan kesim zaten dolar ile en azından TL sinin değerini koruyor,
Ama aynı gemideyiz hep beraber yokuş aşağı freni patlamış kamyon gibi gidiyoruz.
"Dolsa ne olur dolmasa ne olur" culara selam olsun !!!
Instagram : https://www.instagram.com/koroglu_ka...d1ZXBtM2czb2Ns
Blog : https://kaankoroglu.blogspot.com/
Youtube : https://www.youtube.com/@tamir_hane
Valla kusura bakmayın da 3 kuruş dolar alıp satıp paramı koruyorum moduna giriyorsunuz. Giydirdiğiniz adamlar 7 haneli dolarla işlem yapıyorlar ve yine sizden fazla para kazanıyorlar zenginliklerine zenginlik katıyorlar.
Ülke tepetaklak ta olsa yine parasal güç onların elinde olacak. 100.000dolar üstü işlem yapan kaç kişi var şurada acaba öle aldım sattım çat çat diyecek.
Benim matematiğimde bir yanlış yok matematikle alakalı birşey sölemedim. Sen 5-10.000 dolarla işlem yapıp 2-3000tl kazanıyorsun oh diyorsun kenarda 3 kuruşum var değer kaybetmesin para kazanayım, adam yeşil sermayeden koymuş çocuğu var bankada 300-500.000 doları senin kazandığından kat ve kat fazla kar yapıyor bunu anlatmaya çalışıyorum. Yani o kesim daha fazla nemalanıyor bu durumdan.
ben fakir kesimi yani işçi/köylü kesimi kastettim
en çok oy aldığı kesim burası sonuçta
ama and olsun sokağa çıkarlara desteğe giden solcuyu siksinler..
Gemisini kurtaran kaptan beyler, manevi degerler bu ülkeyi terkedeli çok oldu...
Tango-1 never dies.
fitch açıklama yapmış türkiyeyi yakından takip ediyoruz diye
Hatalı olduğun noktayı söyleyeyim sana benim 5-10 dolarla yaptığım işlemi belki 500 bin kişi yapıyor, işlem boyutu sana ufak gelebilir.
ama örn.500bin kişinin 1000 dolarlık bir basit işlemi 500 milyon dolarlık bir hacim yaratıyor
Vatandaşın, yeşil sermayeden dediğin o adama göre hacmi daha yüksek yani.
Damadın günahını almışız, meğer ekonominin piriymiş
208 gti by Peugeot Sport; İstanbul Park: 2:36.177 - 07.05.2023
Saxo évo-2 0-402 : 13.821 sn.