6-7 yıldır
kredi kartım yok
kredim yok
param varsa harcarım
hayatım anca düzene girdi
6-7 yıldır
kredi kartım yok
kredim yok
param varsa harcarım
hayatım anca düzene girdi
microhatch C1 ist.park 3:00,54
https://www.youtube.com/watch?v=C1K8fwGhcsA
https://www.instagram.com/c1_bvb973/
$$$ faizdeyim TR de, @997TT sagolsun dokunma kalsin $$$ da dedi. Bir haftalik artis asgari ucretle calisanin bir senelik maasindanda fazla. Bu secimlere kadar ciddi uzuluyordum ama artik dahada beter olsunlar modundadayim.
@997TT abiden bende bi kaç tavsiye aldım.Heralde onu dinlemesem şuan başımı duvarlara vuruyodum.Umarım bi an önce herşey düzelir
Dolar aldım , varlığımı korudum
Başkanlığa hayır
Fedöcü rusya çin
Altın saçlı trump reyis
Abi tutturdun bir Altın tahmin edemedin diyorsun.. Kaç kere söyledim burada ben faiz almam ve ilaveten Dolar alıp Abd hazinesine bağışta bulunamam.
2) Doları işim gereği alıyorum ve sadece bir araç dahası sanmıyorum ki burada peşpeşe oldukça isabetli tahminlerde bulundum..
3) Şu anda Abd'nin Türkiye 'ye peşpeşe Kredi derecelendirme kuruluşları ile F/X satışları Kreditörleri tehdit etmesi gibi şeyler ile Türkiye' nin üzerine geldiğini kabul etmiyorsunuz sanırım.. Doların nerelere gideceği çok önceden şahsım tarafından da pekçok kişi tarafından da yazıldı çizildi.. Ancak Abd eliyle Devletimin çökertilmeye çalışılması konusunda ben yokum.. Sizlerin de yolu açık olsun
"Denenmişi Denemek Ahmaklıktır!"
Gerçekler saklaniyor,dis basini takip edin. DW euronews sputnik cnn vs vs...
Ama su var,mutlaka taviz verecegiz cunku eli bos dondu algisi piyasayı cokertir.
Dayanin az kaldi, trade yapicagiz.
Devlet nasil cokertiliyor? Senin hukumetin devleti cokertmek icin son 5 yikda 7 adet cok buyuk fahis hata yapsin,bizi zayıflatsin sonra elin adami vay bize baski yapti.
2001 de anayasa kitapcigi atıldığında kavan fonlar yuzunden tl tepetaklak olmustu,o zaman nedrn "disgucler" var demediniz,ekonomi uzerinden bize yaptirim uyguluyorlar demediniz?
Yada gozgore gore tum parayi betona gomup,yandasla birlikte milletin orasina koyarken,son 6 yilda "1" tane bile uretim tesisi acilmamasina neden goz yumdunuz?
Ulkenin parasinin degeri uretim gucu belirler,askeri gucu yada nufusu degil. Her ureten fabrika aslinda dolar basan matbaa olarak bakmak gerek.biz ne yaptik? Ureten kit leri sattik babalar gibi...
Limanlari yollari madenleri "yabancilara" sattik,kazanilan para ulke icinden ama doviz olarak disari cikiyor.
Neden bunlara ses etmiyorsun da,bizi iyice zayiflattikdan sonra,sadece ufleyerek deviren ulkeye laf ediyorsun?
Once cuvaldizi kendimize batirmamiz gerek. Neden bu hale geldik?bu durum son 5 yikin faturasıdir. Kac yildir yaziyorum,bu dis iliskilerdeki yadanan krizlerin fatura si 2-3 yil sonra cikar diye.
Sen gxtunu acmissin, aman mikmesinler diyoruz,olmaz bu.
Eve grip mikrobu girerse guclu olan hasta olmaz,gucsuz olan hasta olur.
Mikrobun sucu mu,bagisikligini dusurdugun icin senin sucun mu?
Kusura bakmayin,gercekleri yazmak zorunda kaldim.
Affedin beni,isin icinde oldugum icin acik yazamiyorum....
Dolar 5.56
“ Kime trip atsak bugünlerde herkes aksak
Kısa dönemeçten yolumuzu bulsak
Herkes işini bilirkişi maksat takdir dünyalı dostum yo yo yo “
Kaynak : Sagopa Kajmer - Al Bir de Burdan Yak
Bugun %5 cikti yarinki berat albayrak aciklamasina gore yon alir.
Yanliz beklenti inme yonunde degil
Ytd
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Yarın ki açıklama sonrası düşer mi acaba ? Bu akşam alıcam sadece yarın ki açıklama beni düşündürüyor .
https://m.youtube.com/watch?v=RZW_adxt4n4
ımm kii üsaamaaki .
benim adım mehmet emin berber. türk vatandaşıyım.
01.02.1972 doğumluyum. tc kimlik numaram ''xyzfbuwhowx''
atatürk'ün torunuyum, tanrı'nın kırbacı atilla'dan geliyorum. alparslan, 1299, osman bey, orhan gazi, sokullu mehmet paşa, abdülmecit, deli. padişah bile benim dedem.
en son benim dedem mustafa kemal atatürk. lee ilehe illalah muhammeden resulullah deyip vefat eden bi insan.
heykelinden bile bütün dünya korkuyor biliyor musunuz? ben onun torunuyum. gelin beni burda bulun. benim adım üsaamaki.
ımm kii üsaamaaki.
şöyle yapıyo diyolar ama ki'ler kulağını kapatsın yine de ben söylüyom.
görmedim duymadım bilmiyom yok artık, ne var? herkes her şeyin farkında.
ney bu? bunu söyle bakam? görmedim duymadım bilmiyorum yok.
yuvarlak yok artık şöbiyet dilimi veriyoruz.
herkes her şeyin farkında.
ama banane?
başkanım bana dedi ki, herkes her şeyin farkında olabilir, bağaney dedi.
ben de bağaney diyorum.''
İçerde ki gizli bilgileri sızdırdığı için FEDÖ ve Amerika köpeği tarafından özel bir ilaç içirilen Ekonomistimiz..
Bu ABD sorunu çözülmeden doların ateşi sönmeyecek sanırım. Kar satışı bile gelmiyor. Hiç bir direnç noktasında durmuyor. Bütün kanalları tek tek kırıp geçiyor. Artık tek umudumuz yarın damadın açıklayacağı ekonomi planı. Doları düşürmeye yetmese de en azından biraz nefes aldırır. Umarım piyasaların hoşuna gidecek bir şeyler açıklar. Yoksa ters tepebilir.
Dolar almak isteyenler için, gözünüz kulağınız haberlerde olsun. Çünkü bir haberle 20 kuruş çıkıp inebiliyor. 10bin dolarda 20 kuruş 2bin kar yada zarar yazar.
Ayrıca ülke ekonomik krize doğru gidiyor ama nasıl bir düşünce yapısıyla buna seviniliyor pek anlamış değilim. Şuan ki kur seviyesi bile bir çok firma için batış sebebi. Bir çokları içinde batışın başlangıcı. Her ne kadar ülkenin yarısının kararı sebebiyle bu günleri yaşıyor olsak da kurunun yanında yaşta yanıyor malesef. Çevrenizdeki ticaret yaptığınız insanların batışı sizinde batışınızı getirebilir. Dolarda duran para kazanmıyor. Sadece parasının değerini koruyor. Krizde dolar artıyor da satın alınan ürünlerin fiyatı sabit mi kalıyor? Patates soğan fiyatlarını hatırlayın 5 kat arttı.
Bu arada 5,60-5,65 seviyesi kritik. Olur da bu seviyelerden de satış gelmezse artık geçmiş olsun.
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)