Cumhurbaşkanlığı filosundaki o çokça gördüğümüz GMC yukonlar ne olacak ?
Apple boykot Halis muhlis Amerikan malı GMC ye devam mı ?
Tanesi 12.000 $ a Yukonları, Sedat Peker kasa Escalede leri alabilirim ...
Çakar sökülüp teslim edilirse 2.000$ düşerim ...
...
6. filo karşı secde edenler şimdi eyyyyyy amerika diyip düşmanı oldular ahahahhahahahha
vatandaşı olmasak çok zevkli ülke lan bura
médiocrité partout
İş bankasına mail gelmiş bch kredileri %30seviyelerine çıkmış. Bireysel kredi %2,7-3 arası aylık. Bugün politika faizinde artış olacak diye mail gelmiş. Kesinliğini piyasalar kapanmadan göreceğiz diye düşünüyorum.
Çin hükümeti tarafından yayımlanan "Çin ve Dünya Ticaret Örgütü" başlıklı beyaz kitapta, Türkiye ile gelişen ekonomik ilişkilere vurgu yapılırken, "Güçlerimizi birleştirelim" çağrısı yapıldı
böyle bir anlaşma sonunda yuan yukarı doğrumu aşağı doğru mu hareketlenir ? Yada herhangi birşey olur mu ?
Arkadaşımı koskoca BP petrolleri işten çıkarmış . Türkiye de kuculcez demişler bu kadar erken mi başladı bu kriz in etkiler ?
Arkadaşlar 100bin tl altı vadeli mevduat icin su an vakifbankla çalışıyorum ama halk bank 2.5 puan fazla veriyor geçip gecmeme konusunda karar veremedim.Zarrap yüzünden cortlatirlar mi sizce?
herkese iyi aksamlar. yıl 2015 izlemenizi tavsiye ederim......
Flash Havadis - Bu adamın ulkenin başında olduğunu...
İyi de bunu tahmin edemeyecek ne var ki ?
İnşaat yap.TL kazanır kazanmaz git Apple,Bmw,Range vb. dövizle giren kalemlerden satın al.Kazandıkça daha fazla al.
Asgari ücretle çalış, taksitle yine dövizle giren kalemlerden satın al.
Adam dolandır, yine aynı şekilde yapıştır gelsin.
Yani sürekli döviz karşılığı satın aldığımız şeyleri tüketiyoruz.Gıda, tekstil gibi ihtiyaç harici hiçbir şeyin yerli malı ikamesi yokken üzerine, yurt dışına pazarladığın dişe dokunur birşeyin yokken bunu 50 sene önce de söylesen tutardı yani.
Belki batmayız, belki batarız. Ama temennim burnumuzun iyi bir sürtmesi ve sanmıyorum ama gereken merciilerin, yaşadığı ve yaşattığı durumlardan dersler çıkarması.
- Doğruları konuştuğundan dolayı hüküm giymiş user.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)