işin en gıcık yanı albayrak çıkıp gevrek gevrek sırıtarak birşeyler anlatması
YamahA Xmax 250 ABS
Bu katarla 15 milyar dolarlık anlaşmayla beraber acaba Karadeniz komple katara satılır mı? Aman pardon doları euroyu düşürücü etkisi olurmu bozduralım mı parayı?
Size geçen hafta btc alın demiştim. O an 39.000 tl imiş. Bugün 49.000 tl yivurdu![]()
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Vakıfbank Arı Hesap 19,25 100 günlük hoş geldin oranlı. @İbrahim33
Modifiye parayla yapılır ama parayla yaptırılmaz.
Odeabank oksijen hesaba bakabilirsiniz.
Oksijen Hesap | Mevduat Urunleri | Bireysel | Odeabank
Tr de ev alma planim var al kosede kalsin mantigi. Su an nakit alabilirim ama bir sene fln $$ yada TL faizde kalip fiyatlarin dibe vurmasinimi beklesem, guzel firsat gelirse hemen alsammi. $$ , altin indi cikti bilmemne dusunmeden al kenarda kalsin yapsammi yoksa daha vakit varmi?
Beklemekde fayda var.2016 yilinda 1sene satamayip kiraya veren var.
Dairede karsisi 240Bin tl satilmisti daire sahibi 275bin tl istiyordu.
6 ay sonunda 250Bin tl teklif geldi satmadi.3-4 ay daha durdu sonra kiraya verdi.
Beklemekde fayda var.Birde limitiniz ne kadar ?
Ytd
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
favorilerimdeki ilanların neredeyse tamamı son 1 aydır fiyat kırmaya başladı. hatta aynı gün içerisinde iki defa ve toplamda %15 civarı fiyat kıran oldu. birkaç ay daha bekleyip nakitle daha da aşağılara alınabilir bence.
komşu bazı bina ve sitelerdeki dairelerin camındaki satılık yazılarının renkleri soldu hala tık yok. mesela bir tanıdık 3-4 ay öncesi 16 dairelik bir bina bitirdi şimdiye kadar 1 tane daire satıldı arayıp soran dahi yok
Bu rakamin biraz daha ustune cikip avcilar tarafinda dublex daireler zorlanabilir.
Yada 2.3 kat. (Normalde dogma buyume sislide oturdum evlilik sonrasi esimin isine yakin diye avcilara tasindik)
Avcilardan alabilirsin. (Yeni apartman bu arada)
Birde mahalle olarak daire bakmalisin bence.Sitedeki aidatlar cok yuksek kiracilar bu durumdan cok dertli.
Karar senin ama beklemekde fayda var.
Ytd
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Teknikcıler de ikna olmuş gundemın dovız fıyatlarını belırledıgını.
Sıan merkez asırı zorlanıyor kuru tutmaya ancak guvendıklerı beklentıler var....
Suan kı ortam da kesınlıkle yorumcuları vs dınlemeyın. Hepsı satılmıs durumda.
Artık mal satın alma vaktı yaklasıyor,ahlaksız teklıfler kabul gormeye baslıyor...
Cok fazla pislik ayyuka cıkıcak....
Hey gidi heyy konuya bak kaç sayfa olmuşmurat abi sen baya baya prof olmuşsun be abim 😬
İNSTAGRAM KULLANICI ADIM : h.a.k.a.n.s.g.r
YouTube
Ulan bu memlekette türk telekom denen şirketimizi soydular ve göz göre göre hala bu millet deli gibi bu yönetim biçimini alkışladı
Allah belanızı versin
Evde ki fiziki altınlarımızı bankaya yatırıp bundan faiz alabileceğimiz atıyorum 3-6 ay sonra geri alabileceğimiz bir sistem- olay varmıdır?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)