1 kişi hariç kimse 4.88 beklemiyor
Çok takılmayın
1 kişi hariç kimse 4.88 beklemiyor
Çok takılmayın
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
Enpara 100k 22,5 100k ustu 24 olarak mevduat faiz oranlarini guncellemis.
Cuma gunu 100k’ya 1.900tl net faiz iken bugun 2.500tl veriyir
Katılıyorum, özellikle de şu son cümleye katılıyorum...
Henüz otomotivciler yeni yeni ağlamaya başladı galiba ama ses tam çıkmadı. Çünkü birkaç büyük marka halen yara almadı, filolara, kiralamalara, şunlara bunlara veriyolar paso. Fakat oralar da çatırdıyor. Az satan, satamayan, zaten aynı şekilde devam ediyor aşağı yukarı. Bu yüzden daha ağlamalar başlamadı. Geçen senelerde çok ufak değişikliklerde baya sızlanmışlardı, şimdiye öldük bittik battık demeleri gerekiyordu, çok enteresandır, kimseden ses çıkmıyor![]()
Ama dediğiniz gibi, vergiyi çatır çatır aldığın sektör, 30-40 bin TL bandındaki araba 90 bin TL olmuşsa, HB Kompakt sınıf 150-200 bin TL olmuşsa, bunlardan kaç tane, nasıl satacaksın? İçine sıçacaklar dediğiniz gibi böyle giderse... Ama "yemez" gibi geliyor bana da. Bi vergi ayarlaması falan bişey yapmaları lazım, başka türlü bu sapıtan piyasa adam olmayacak.
Vergi deyince zaten kuduruyorum. Maaşlı bordrolu çalışandan, arabasına yakıt alandan, araba alandan çatır çatır geçir vergiyi, futbolcu orada 50 takla atsın, taksici 2 paket sigara parası kadar vergi versin, bilmemkim SSK primini en aşağıdan göstersin çalışanına, öbürü 25 senedir KOBİ işletsin ama her sene zarar yazsın, vergisini eksik ödesin, o böyle olsun, bu bilmemne olsun....... Devlet bizlerden böyle topladığını zaten diğerlerinden toplayabilse, şimdiye çoktaaaan adam olmuştuk, bu krizi bile atlatacak para çıkar yeminle![]()
6.30 alım yerimidir?
Akbank ve teb 200k üstüne %25 veriyor halkbank için 29-30 lu rakamlar konuşuluyor.Kendi aldığım rakamlar duyum değil.
8 bin lira hurda indirimi ile araba satılacağını zannettiler 20 bin verseler yine satış olmaz
6.30 alım yerimidir?
Konkordato başvurularının listesi paylaşılmış,geneli inşaat şirketi.
Modifiye parayla yapılır ama parayla yaptırılmaz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)