Trafolara yine kedi girdi diyorlar.
![]()
Trafolara yine kedi girdi diyorlar.
![]()
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Valla, dolar düşebilir gibi bir sezgi var içimde, ilerleyen günlerde ekonomi için epey savaş verilecek gibiduruyor.
490-520 aralığı beklentim var $
Dr.ECU
Öngörülen Rakamlara bakılırsa İmf geliyor![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Saat 03.30 halas sonuc yok. Ne ayarlanmaya calisiyo olabilir. Yani simdiye kadar belirlenmemis olmasi imkansiz.
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
ysk ya göre imamoğlu
anadolu ajansına göre cinali
microhatch C1 ist.park 3:00,54
https://www.youtube.com/watch?v=C1K8fwGhcsA
https://www.instagram.com/c1_bvb973/
seçim sonrasını sakince beklemek önemli seçim öncesi acayip rakamlar okudum ama bu işler öyle olmuyor yabancı yatırımcı senin belediyelerini kimin aldığına o kadar önem vermez
sen belediyeleri kaybedersen ne yapacaksın ona bakar
neyse 61le gaplı açtık döndük geldik gapı kapattık sağlıklıca oturduk yerimize
kur 5.59 yabancının satabilmek için tlye ihtiyacı var geçen hafta satacak tl bulamadılar belkide onu stokluyorlardır izleyip göreceğiz
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
230.000 adet hatalı oy kullanımı var. Bilin bakalım bu kadar çok oy kullanırken hata yapan cahil kesim kimin seçmeni.
Anliyormusunuz ne yapmak istediklerini?
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Ankara'da geçersiz oylardan daha fazla fark var, Ankara'nın kaybedildiğini biliyorlar sadece direniyoruz demek için itiraz edecekler...
o değil de, TV leri açtım sabah, büyük zaferi var dedim iktidarın, ama listeleri açıyorum, ittifak olduğu bölgelerde oy düşüşleri olmasına rağmen kazanmış ama MHP ile karşılıklı aday gösterdiği illeri bile kaybetmiş, İzmir, Mersin, Antalya, Ankara, Adana gitmiş, İstanbul belirsiz, en az 4-5 ilde de kıl payı... bu nasıl zaferdir?
Yazdıgım 2.senaryo gerceklestı. Yıne 51 e ayarladılar oyları ama onemlı sehırler gıttı. 5.80 hareketı kısa vadede gelır.
Bu hafta içi altın almam gerekiyor, gram olarak fazla olduğu için danışayım dedim.
Derinlemesine hasta bir topluma uyum sağlamak bir sağlık ölçütü değildir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)