''Hoşgeldin Ekrem abi''![]()
''Hoşgeldin Ekrem abi''![]()
Konu M_PROJECT tarafından (01-04-2019 Saat 10:49 ) değiştirilmiştir.
Hacim çok az. Hacim artsa ilk o hedefe çıkacaktır. Benimde beklediğim ilk bant 73-77 arasıydı Cuma günü.
Sadece 60 altını hep dile getiriyorum tehlikeli olarak görüyorum. Oranın altındaki kapanışlar sıkıntı yaratabilir.
Birde seçim sonuçları ne olursa olsun borsaya da geçişlerin olabileceğini düşüyorum önceki sayfalarda belirtmiştim. Bakalım artık hayırlısı, bekleyip göreceğiz hep beraber ne olacağını...
eleştiri gizli hayranlıktır.
@ulas79 üstad halâ o kadar yüksek veriyor mu senin fon?
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
alım için güzel yerler orta vade..
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
60 altına indik. Kapanışa doğru bakacağız artık. Bundan sonra 46-48 arası seviyeler ilk alım seviyeleri için güzel olacaktır.
Daha önce takip edenler bilir. Konuda sayın Rebelh'e, dolar'ın 46-51 arasında yeteri kadar zaman geçirmeden çıkış yaptığını, o bölgede biraz daha zaman geçirmesinin çıkışın sağlıklı olması açısından uygun olacağını bildirmiştim. Şimdi tekrar o bölgeye gelmesi daha iyi ve sağlıklı olur diye düşünüyorum. Yada bu şuan ki seviyenin altında kademeli olarak alıma geçiş yapmak tercih edilebilir oralara gelmeme ihtimaline karşı.
NOT: Yukarıda Yiğit-Y' nin koymuş olduğu grafik ''orta ve uzun vadeli trend yönünü gösteren'' verilere sahiptir. Yarın, öbür gün olacakmış şeklinde algılanıp, yanlış yatırım yapılmamasını tavsiye ederim...
eleştiri gizli hayranlıktır.
Burada zaten seçim sabah 6 olacak beklentisi ile dolar yatırımı yapan yoktur sanırım.
Damat yeni planlar zirvalayacak.
Zamlar enflasyon işsizlik ler gelecek nisan mayisda ciddi borç odemeleri yapilacak.
Benim attığım tablo 2019 orta uzun vade için geçerli
Bir arkadasimin çalışması.
Ben doların düşmesi için bir sebep göremiyorum.
Bu doların seçimden baskilandigini
Orta vadede devulasyon beklentim var.
Her mesajin altina YTD yazmamiza gerek var mi![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
yine swap faizleri 285 lere çıkmış
yine tl kısmışlar piyasadan
bende, bol inip çıkmalar veya garip olaylar olabileceğini ve takip edemeyeceğimi, analizlerin şaşabileceğini düşündüğümden usd olarakdan vadeye bağladım kafam kuş gibi. 1 ay mola iyidirhele seçim zamanı.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Sabah .49 gibi seviyelerden alım yapılır mı Murat ağabey? @rebelh Ağabey?
Ne düşünüyorsunuz?
Sanmam ama gelirse alınır
Geçen hafta bizde piyasa kapalıyken 30a kadar bastılar 2 defa
Tfx kullananlar alabiliyor sanırım benimde Bi tfx hesabı açasım geliyor arada ama eve iş getirmek istemiyorum![]()
Finansal Okuryazarlık | Kurumsal İletişim | Yatırım Finansman
şöyle bir seminere denk geldim ilgili arkadaşların işine yarayabilir.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)