@rebelh Hocam sizce bugünkü tepe noktası nedir?YTD olmamak şartıyla...
hocam merkezin ne karar vereceğine bağlı
benim tahminim faizi sabit tutar ve piyasaya ılıman mesajlar verirse 5,90ları gördük ztn bir kere daha oralara çıkar geri geliriz
şu an 5.90 aşmamız için bir şeyi fiyatlıyor olmamız lazım ama ortada o şey yok henüz
bu ara tlyr bakarken arj pesosunada bakmak lazım artık 2001in 2 kardeş ülkesi 2019 da da aynı kaderi paylaşacak gibi görünüyorlar
pesoda kar alımı geldi dün ama tlde gelmedi bende dünden pozisyon boşaltmıştım
eğer mb ılıman bir açıklama yaparsa kar alımı gelebilir sonra yine yolumuza bakarız diye düşünüyorum
faiz arttırmaz işe yaramayacağını biliyor, faiz indiremez kur 6.40lara gider o yüzden açıklamadaki satır araları önemli bir öncekinden farklı bir metin olmalı bu sefer daha şahin..
bu arada arjantinde 1 buçuk senedir imf var
yani imf de çözüm değil
yapısal reformlar, yapısal reformlar..
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
şu an 5.90 aşmamız için bir şeyi fiyatlıyor olmamız lazım ama ortada o şey yok henüz demişsiniz ya hocam Ysk nin Mhp nin itirazını kabul etmesi olabilir mi?Bu sebep
sanmam
şu an tüm gündem ppk
ben daha çok "bak 5,90'a dayandık geri adım yok haberin olsun" gibi okuyorum
şu an piyasada kar alan yok herkes malı sıkı sıkıya tutmuş girmek isteyene de yüksek geliyor fiyatlar biraz gevşemesini bekliyor o yüzden sıkıştı kur normalde ppk günleri iyi hareket olurdu bizde ekmeğimize bakardık ama bugün öğleye kadar ekmek yok bize..
konumuza dönücek olursak repo ihalesi açtı merkez etkisi olur mu fiyatlamada @rebelh
5876 dolar bozucam elim butona gidip geliyor ögleden sonraki duruma gore bozucam egerki bir sikintili durum olma ise
gariban 106 gti....
sen ne değişik bir adamsın, şu yumrukçu cahil adam için burada millete hakaret ediyorsun, sonra o yumrukçu adama tekrar hakaret eden adama da cimerde görüşürüz diyorsun. cidden hiçbir farkın yok bir miktar geç belli ettin kendini o kadar.
o yumrukçu yavşaaa bende küfür ediyorum, o ve onun gibi düşünen herkesin taaaaaaa a. k yayım.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
ben banka ekranı açık bekliyorum.
Faizler artarsa direkt bir miktar alış.
Faizler düşerse almayı bekleyeceğim.
%24 te sabit kaldı
kime hakaret ettim milleti kesip biçmekten bahsedenlere ciğeri 5 para etmez dedim yine aynı şeyi diyorum
herkes sizinle aynı düşünmicek ben yapılanın yanlış olduğunu belirttim sen lafı anlamak istediğin yerden anladın hala daha anlamakta israr ediyosun ki buranın konusu değil
Kur neden yükseliyor peki?
"ilave parasal sıkılaştırma yapılabilir" cümlesi çıkartılmış metinden
şahinden ziyade güvercin bir açıklama
6yı aşması çok sürmez kurun alım için fırsat kolluyorum
görüyorum ki konu yeterli doluluğa ulaşmış kalan boşlukları da yolda doldururuz. hazırsanız kalkıyoruz![]()
turbocuk istiyoruz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)