Ben @rebelh tavsiyesi ALB Forex'ten hesap açtırdım.
5 dakika önce aktif oldu. İşlemler imza atmak harici çok kolay. Çok imza var atılması gereken : ))
Valla subesi yakinimda diye tfx actim saat 13 40gibi 2saattir aktif olmadi. Alimda yapamadik izliyoruz
aynen düşündüğüm gibi kâr aldırmadı sabah acele edenlere, kimseye sebep olmak istemem ama ben alınacaksa şimdi kâr alınabilir diye düşünüyorum. 6 üstünü bir kaç gün içinde göremeyecek diye düşünüyorum. YTD.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
6 lira düşük bir beklenti. Türkiye açısından hiçbir olumlu gelişme yok. F35 konusu, İran petrolleri ve seçimler negatif etkiliyor. Muhalefet liderine saldırı gibi olaylar da negatif tarafta.
Son 6 ayda Türk vatandaşlarının döviz hesaplarındaki miktar lineer olarak artmış, insanlar TL'ye güvenmiyor.
Ekonominin başındaki adam süper zayıf. Mehmet Şimşek veya Ali Babacan'ı arar hale geldik.
TCMB'nin ''ihtiyaç duyulması halinde ilave parasal sıkılaştırma yapılabilecektir.'' sözü, faiz indirimine bir göndermeydi ve bu ufak ima bile kuru bir anda 20 kuruş arttırdı.(Daha sonradan bu bölümü yazıdan çıkardılar.)
TCMB istesede faizi indiremeyecek, yüksek kur ve yüksek faizli bir en az 2 yıl bizleri bekliyor. Arjantin ekonomisini takip edin en azından yaşayacaklarımızı önceden görmüş olursunuz.
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir fakat uzun vadede kendi yatırım şeklim %30 vadeli TL, %50 döviz, %20 altın şeklinde.
inş 22 mart günü gibi %6 ları görmeyiz
kurun hala geri gelmemesi bana güven vermedi..
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
goldmanın merkez 150 bp faiz arttrı önerisi konuşuluyordu
faiz artmadı diye ibnelik yapabilirler mi görücez
viopta satışlar geliyor ufaktan çizmeyebilirler..
Vadeli mevduatlara ne olur ayın 6 sına kadar 25 ler gelir mi![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)