23 haziranı kazandıktan sonra ztn aç kalsanız da kimsenin umrunda değil
kimseye duyurma şansınız da yok
o yüzden 23 haziran önemli ama sonuç ne olursa olsun açlık baki![]()
23 haziranı kazandıktan sonra ztn aç kalsanız da kimsenin umrunda değil
kimseye duyurma şansınız da yok
o yüzden 23 haziran önemli ama sonuç ne olursa olsun açlık baki![]()
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
Moody’s’den Turkiye’ye dolar uyarısı! - Ekonomi haberleri
Reisi yine kızdıracaklar
@rebelh big short izledim müdür bi kaç ayrıntı var aklımda yeniden izlicem
bu arada bütün bakanlıklarda 2. bir emre kadar mal alımı-ödemeler durduruldu...
Sağlık bakanlığından bu ay zaten para alamadık sgk vs ödemelerinden firmalara para kalmadı
Allah sonumuzu hayretsin...
Dolar şuan kritik seviyelerde. 6,02 altı kapanışta, 5,85-5,88'e kadar çekilme görülebilir. Borsada 83.000 desteği iyi çalıştı, fakat devamının gelebilmesi ve düşüş trendinin bitti denebilmesi için 90.000 üstünde kalıcı olması gerekiyor...
eleştiri gizli hayranlıktır.
kamu bankaları döviz satıyor kuru 6ının altına atmaya çalışıyorlar ama henüz başaramadılar
seçime kadar bu banttan çıkartmayacaklar gibi
Dolar teknik olarak hala al sinyali üretmiyor!!!
SPK geçen gün standart fonlarda min. %10 hisse senedi bulundurulması konusunda değişiklik yaptı. Bu da demek oluyor yaklaşık 500-600 milyon TL Borsaya para girişi olacak Temmuz sonuna kadar. Buna benzer bir durumu geçen aylarda paylaşmıştım. 2016 Tüm varlıkların TL'ye çevrilmesi ile ilgili. Hatta buna benzer aklımıza gelmeyen bir önlem alınabilir mi bilmiyorum demiştim. Demek ki daha alınabilecek önlemler varmış...
Albayrak'ın finansman paketine "yanlış ve zamansız" eleştirisi
Albayrak′ın finansman paketine ″yanlış ve zamansız″ eleştirisi | EKONOMİ | DW | 25.05.2019
BES içerisinde biriken paranın değerlendirildiği 2 tip fondan 1 tanesidir standart fon. Diğeri ise para piyasası fonudur.
Standart fonlarda; min. %10 hisse senedi bulundurulması(eski oran yaklaşık %3'tü),
Para piyasası fonlarındaysa; %25 devlet iç borçlanma senetleri bulundurulması(Tahvil, bono vs.) konusunda değişikliğe gidildi.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)