nedense bana hep tahmini kolay şeyler olmayacak gibi gelir. 1-2 güne elimde ne var yok satmayı düşünüyorum sanırım bist de yüklü miktar gireceğim uzun vade. yatırım tavsiyesi kesinlikle değil.
nedense bana hep tahmini kolay şeyler olmayacak gibi gelir. 1-2 güne elimde ne var yok satmayı düşünüyorum sanırım bist de yüklü miktar gireceğim uzun vade. yatırım tavsiyesi kesinlikle değil.
turbocuk istiyoruz
AB bize gider yapamaz.
Reyis uyardı sığınmacıların parası niye hala gelmedi diye
Yani şunu der yap banada birşey o suriyelileri nasıl salıyorum üstüne
hahaaha bak burda oyunu güzel oynuyor
AB'den kınama gelir gelirse kına yakarız birşey olmaz
Nargile içen suriyeli ne işe yarar sadece bu işe yarar işte![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
@rebelh altın fiyatlama olarak yukarı yönlü devam edermi yoksa dur noktası varmı fed sonrası ne olur sence
100 tane mb 1 tane fed etmiyomus demekki. Adamlarin 0.25 faizi bizim 5 6 dan daha etkili.Onsu ucuruyo tl bile degerleniyo havadan. Yaptirimlar s400 kriz enflasyon issizlik mb baskani faiz indirimi soylentisi tl ye negatif etki etmiyo. Yabanci 25 ine kadar alacagi faizinmi pesinde acaba dolara gecmeden . 25 i de dolara etki etmezse dolar vitmistir derim ben
Az önce işyatırım ile görüştüm kaldıraç 1:1 için bile pozisyonu ertesi güne taşımam halinde swap maliyetine katlanmam gerektiğini iletti.
Piyasaya ve bankalara görece düşük spread aralığı, piyasalar açık olduğu sürece işlem imkanı ve işyatırımın bahsettiği gibi bir swap maliyetine katlanmadan nereden işlem yapabilirim ?
yatırım amaçlı
75ten almıştım
bugünde 65ten aldım![]()
microhatch C1 ist.park 3:00,54
https://www.youtube.com/watch?v=C1K8fwGhcsA
https://www.instagram.com/c1_bvb973/
- Dolar Pazartesi günü oluşan boşluğu kapatıyor. 5,65 üzerinde kalabilirse sırasıyla 5,73 ve 5,78 dirençlerini zorlayabilir. Eğer 5,65 altına giderse 5,58 yeniden gündeme gelir.
- Borsa Cuma günü bahsettiğim 96.000 seviyesindeki gap'ı kapattı ve tekrar yukarı döndü. 99.600 seviyesi önemli. Üzerinde kalamazsa yeniden aşağı yönlü harekete geçebilir. Aşağıda sırasıyla 94,500 ve 92,500 önemli destekler.
- Altın grafiklerden bağımsız kendi kafasına göre hareket ediyor. 1380-1440 dolar arasında yataya bağladı. Artık hangi yöne kırarsa yaklaşık 60$ kadar aşağı yukarı marjı var, ona göre pozisyon alınabilir. Kısa vadeli teknik göstergelerde ise hala negatif uyumsuzluk var. Bu yüzden 1350$ civarı hala gündemde. Eğer tersi durum olursa da 1440 geçilirse 1500$ görülebilir. Orta ve uzun vadede grafikler gayet iyi hala değişen bir şey yok.
Bu ay biraz hareketli olacak gibi. Artık neler olacağını bekleyip görelim![]()
eleştiri gizli hayranlıktır.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)