dolar fena oynamaya başladı, baskılama mı kalktı, memur sen eylem açıklaması yaptı bu mu tetikledi yoksa kayyum atamaları bugun mü fiyatlanıyor hiç anlamıyorum bu işlerden.![]()
bu sene 7 beklemiyorum ben ama 6nın üzerine atar mutlaka
şu an ilk hedef 5.80 oradan bi kar satışı gelir sonrasında dalgalar trendler destekler falan bakmak lazım
o kadar s400 şu bu tık demedi piyasaya ama elliot dalgaları ve fibonacci çatır çatır çalıştı
tekrar tekniğe dönmenin zamanı geldi..
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
TKFEN takip etmiyordum, şimdi inceledim. Güzel bir noktada. 22,00 üstünde güzelleşir ve 24,00-25,00 arasını hedefler gibi. Bende inceledikten sonra aldım açıkçasıTeşekkür ederim...
VESTL'de de 2019 başından bu yana gelen kanal çizgisi içine atarsa kendini orada da güzel bir görünüm oluşacak gibi duruyor. 10,30 üstü oda güzelleşir...
KOZAA'da güzel 7,90 üstü farklı bir boyuta geçebileceğini yazmıştım ve beklediğimden erken bir sürede geçti de. Fakat buralardan alıma cesaret edememDüzeltirse tekrar bakarız. Bu tespit için senide tebrik ederim.. @pirasa
eleştiri gizli hayranlıktır.
@TolgaUs bayramdan önce senden PARSN grafiği rica etmiştim. O günden sonrada bakmadım, araya bayram girdi vs. sana da cevap yazmayı unuttum, kusura bakma kardeşim. Kısaca özet geçeyim;
PARSN iyi bir hissedir. Biraz ışık aldığım için yazmıştım. 13,60 iken sormuştum, 15,00+ üstüne kadar çıktı çok kısa bir sürede ve tekrar şuan 14,00'lerde. Dediklerin doğru çünkü sahipli bir hisse. Trendi de yok değil var ve tekniğe uygun bir şekilde ilerliyorlar. Fakat hareketleri çok sert. Bu tarz hisselerde çok fazla aç gözlü olunmamalı ve kademeli ilerlenmeli...
USDTRY biraz yavaş, düzelte düzelte git![]()
eleştiri gizli hayranlıktır.
kamu bankaları savunmaya geldi..
hadi bakalım nereye kadar
ben 63e kadar gevşeyeceğini sanmıyorum buraya ztn 63ü kırıp geldik..
BİST dünkü kazanımlarının bugün kar satışı ile geri verdi, hisse bazlı hareketler devam ediyor. Sabah Aselsan dan gelen açıklama ile hissede hızlı hareket yaşandı
95.000 -95200 ler destek olma çabasında, günsonunda 95000 altı kapanış olmadığı sürece kar satışı olarak kalacaktır. bu durumda yukarı hareketin devamı gelebilir
şu an için endekste 94.000 stoploss ile hisse taşımaya devam
yurtdışı tarafı görece iyimser, ABD endeksleri ve tahvilleri yukarıda, brent petrol de alımlar altında satış var. €/$ da alıcı seyir izliyor
$/₺ yurtdışı kaynaklı olumlu devam ediyor.
yurtdışı desteği devam ederse BİST te tekrar alıcı seyir izleyebiliriz
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)