üüüf yine ucuza dolar satıyorlar![]()
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
83 kritik bi nokta anladığım kadarıyla, 83'ün altında kalırsa aşağı yönlü gidebilir o zaman. 77'lerden kademeli almak lazım bu durumda, düşerse biraz daha alıp ortalamayı düşürmek mantıklı gibi
dün karara göre kurun hareket edeceği belliydi
geleceği göremediğim için elimde sembolik 1 lot tuttum
şimdi verdiğimi aldım dişe dokunur bi kar gelince satarım baktım 80i zorluyor kıramıyor orada satarım
sürekli takip önemli
bu koduğumun iş bankasında makas çok açık ya, naapsak ki?
Altını 20 yaparım max,eurobond u da dusurecegım.Bıraz borsa ve yurtdısı borsa koyacagım.
Sattıgımız dolarları alma vktı. @rebelh hatırlarmısın ne yazıstık.
Kim dedi yav 6 yi bekleyin diyebekledik al işte 5.77 suan aldigim fiyatın altına düştü
ne yapmalıyım tl ye cevirelim mi dolar beklesin mi
Z3 Roadster
Golf Mk5 GTI
Ben operasyon oncesı hafta almıstım,83-86 arasında verdım yenı aldıklarımı.
O zaman sen cok daha yukarıları beklıyordun ama tıyatro oldugunda ısrarcıydım. Uzamayacak ve bıtecek kısa surede....
67 guzel sevıye,benım noktam yok,parca parca alırım. Hedefım var,ona cok yakınım cok sukur.
Bu adamları bazen sevıyorum.
Arabayi 3-4 lira icin 10 gun beklettim. Dolar da daha fazlasini kaybettik bu haftadaha fazla duser mi bozsak mi bilemedim.
senatodan yaptırım çıkarsa 1 saati geçmez 6.40a gitmesi
son 2 haftada 11 milyar usd satılmamış olsa kamu bankalrından kurun kaça çıkabileceğini hesaplamayı biliyor musun?
kaçtan alım yapacaksın abi? almadan önce söyle de bizde ona göre pozisyon alalım
yoksa genelde "5.76dan almıştım 5.86 dan sattım" falan yazıyorsun bize hiç haber vermiyorsun almadan önce hep sonradan bilgi veriyorsun alamıyoruz senin aldığın seviyelerden
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)