Altında dolarda yükseşile geçti, sizce hareketler yukarı doğru devam eder mi? Bekleteyim mi bozdurayım mı?
Altında dolarda yükseşile geçti, sizce hareketler yukarı doğru devam eder mi? Bekleteyim mi bozdurayım mı?
Altinda dolarda sabit. Yukselise gectigini sadece 0.50 ile mi karar veriyorsunuz? Yapmayin arkadaşlar, böyle çok küçük hareketlerle alım satım kararı vermeyin.
Suan enistemiz bizi optu,neden öptü ortaya çıkar.
Altin da hem dolarin hem ons un yukseldigi guzel donem gecirdik.
Suan gecerli bir risk yok.
Asagi gelmesi gerek ama nedense olmadi.
Ben suan almazdim. Hele uzun vade yorum yapmak resmen falcılık güzel ülkemde.
merhaba
uzun zamandır iş yoğunluğundan yorumları güncelleyememiştim.
ARCLK tarafında yukarıdaki son görüşümde belirttiğim ikili dipten sonra hisse 17-19 fiyat seviyesinde sıkışma yaşadı,
üçgen formasyonunu dün ve bugün kırmaya başlayan hisse bugünkü kapanışı ve pazartesiyi 19 TL civarında kapatabilirse
onaylanan yeni trend ile tekrar kanalın üstteki yeşil direnç seviyesine doğru hareket edebilir
MGROS tarafında yükselen kanal içinde hareket devam ederken hisse 21,50 TL civarındaki direnci kırarak güzel hareketine devam ediyor.
bir yandan da şirketin açıkladığı 3Ç2019 finansalları beklentilerin bir miktar üzerinde geldi.
Kur şoku yemediğimiz sürece firmanın karlılığının iyileşmesi ve fiyatın artmaya devam etmesini beklerim
kısa vade 23,75 ve 25 TL direnç
temel rasyolara göre önümüzdeki 12 aylık hedef fiyat seviyesi 36 TL tekrar belirtmekte fayda var kur şoku yemediğimiz sürece bu hedef gündemde olabilir. aksi durumda en çok satış yeme potansiyeli olan hisselerden
hep kazanan tarafta olmak dileğiyle
Dedim belki TT içinde oluşturulmuş bir WP grubu vardır.........
Okumadan imzalamam.....
TT nin whatsapp grubu var 23 katılımcılı ama en son mesaj yaklaşık 1 hafta önce ve ekonomi ile alakasız bir konudan geldi..isterseniz katılın ama paylaşım dönmüyor..forum daha aktif.
Deutsche bank 5.55 hedef vermiş
Ne kadar güvenilir bilemiyorum ama 73 altı kapanış stop demek benim için belki shorta bile geçerim
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
Yıl sonuna doğru güçlü short sinyalleri geliyor
73 altı kapanışta stop olup shorta geçerim
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
nooldu la dolara? karşılıksız dolar mı basmaya başladık?
Ben en az 2 kez al sat sansı verecegıne ınanıyorum.
Unutmayın en buyuk spekulator damat ferıtın oldugu takım.
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)