Hisse işlemleri yapabilmek için SPK Uygunluk Anketi nasıl doldurulmalı,cevaplardaki alt sınır ne olmalı?
Modifiye parayla yapılır ama parayla yaptırılmaz.
TCMB faizi 200 bp indirerek %12'ye düşürdü
TCMB faizi 200 bp indirerek %12'ye duşurdu Yazar Investing.com
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
muhtemelen faiz indirimleri furyası bitti
artık yeni bir kur krizi sonrası faiz arttırımları olur heralde
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
Benim anlamadıgım, bu işi nası başarıyorlar sokakta herkes kan ağlıyor ama merkez bankası ve hükümet her şey çok güzel diyo beynim yandı bunu nası başarıyolar
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
bişi başardıkları yok ardı ardına iflaslar geliyor tarihin en büyük ve en umutsuz işsizliği var insanlar siyanür içerek ailece intihar ediyorlar ekonomik bunalımdan dolayı
alım gücü yerlerde bir kamu kurumlarının bile ödemeleri ciddi şekilde aksıyor
tek yapabildikleri şimdilik kuru bir nebze sakinleştirebilmek
faizi düşürebiliyorlar çünkü kapitalizm yeni bir evreye giriyor büyümeye dayalı sistem çöküyor küresel olarak eksi faiz dalgası geliyor
Fırıldak yok,olagan işler.
Guzel bir laf vardı,2016 senesınde ekonomımız ıcın soylenmıstı ama haın ılan edıldık.
Turkıye blöf yapıyor ama kartları acık...
21 Ağustos ta yukarıdaki yazı ile EREGL deki düşüş sürecinin artık sonuna gelindiği ve özellikle USD bazlı yüksek getiri potansiyeli bulunduğunu ifade etmiştim.
Aşağıda hissenin bugün itibariyle günlük USD grafiğini ekliyorum
21 ağustos kapanışı $1.07 olarak tamamlanırken
şu anki işlem fiyatı $1.53 yani 114 günde USD bazlı %43 getiri sağladı. %40 olan min getiri hedefimize ulaştık
hisse artık benim için büyük çıkışını yapmıştır bundan sonra daha çok piyasaya paralel hareket etmesini beklerim.
Bu düşecek anlamına gelmesin sadece marjinal hareket tamamlandı.
Takip listemden çıkartıyorum , sıradaki yeni büyük balık ne olabilir biraz dinlendikten sonra bakacağız.
Hep Kazanan Tarafta Olmak Dileğiyle...
Bence her şey mükemmel durumda, her fırsatta hükümete giydirmek için bahane aramayın. Gelin beraber bakalım altı üstü kötü neler olmuş son zamanlarda.
1) temsa battı haciz başladı temsaya,
2) Canım hemşerim yörsan batmış (hemşerim dediğime bakmayın onunda hisselerini dubaililere itelemişlerdi) vay anasını memlekette yerli sandığımız markaların hiç biri yerli bile değilmişdoyuramadı koca şirket 1 dubailiyi
3) Sarar küçülme kararı aldı işçilerin %15 ini işten çıkaracağını açıkladı.
4) Pamukkale turizm battı.
5) AtlasGLOBAL battı.
6) Fleetcorp battı. işin komik yanı batan firmanın 10bin civarı arabasını ucuza satın aldık diyerek galericileri bile dolandıran fırsatçı yenilikçi dolandırıcılarımız türedi
7) Pratiker iflas etmek istedi izin vermediler konkordataya döndü.
8) Ulu DAMAT 318 firma konkordatodan kurtuldu dedi (konkordato sayısı açıklanmasını yasakladılar ama sanırım 3-4bin firma diye tahmin ediliyor) yani 3bin firmanın 300ü kurtulabilmiş damat abi de hemen o kısımla havasını attı.
9) Yeşiller olan oldu yapacak bir şey yok diyip ferrarilerini 2020 yılına kadar üst modele upgrade etmeme kararı aldılar. Üzüldüm adamlara.
daha yazacak o kadar çok büyük firma varki ben yoruldum devamına hazreti google dan bakınız. Anlayacağınız ülke güllük gülistanlık her fırsatta hükümete laf çakmaya çalışmayı bırakınız![]()
![]()
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Mesajım bulunsun.
gelin voltran oluşturup c grubu hisse yürütelim
bi twitter hesabı bi facebook hesabı yeterli
her gün %5 kar![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)