bistte ne terste kaldım ya
kar almamanın ceremesini çekiyorum
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
Usd'den euroya geçmek mantıklı mı?
Selam abi,
Abi valla allah nazarlardan saklasın güzel gidiyoruz. 0 boşline fiat egea parasını çoktan çıkardık. Şimdi sıra bunun 0 bmw 118i msport olmasıUzun grafiğini güzel okuduğuma inanıyorum. Dediğim gibi 2 3 senem var daha bu hisse içerisinde. Daha küçük bir bebek toaso, ergenliğine girmedi bile.
![]()
ilk hedef aralığı 5.97-99 arası
orada tekrar bakmak lazım merkez isterse 6yı geçirmez bırakırsa yukarı çıkabilir
ama 97-99 arasından 90a doğru bi es verebilir
yani az kaldı bu noktaya geleceğim bist shortlamaktan
hayır eminim ki hedefime gelinceye kadar korkudan tüm shortları maliyetin biraz altına kapatacağım
İşte sen akıllı adamsın diye piyasadaki herkesten akıllı adam olmasını bekliyemezsin. Para kazanma hırsı denilen bir psikoloji var. Seni bilmiyorum ama ben 8 yıldan fazladır borsanın içindeyim. Tavan tavan giden hisseyi tavan bozulduğu anda alım fırsatı olarak görüp yatırım yapıp ve taban serisiyle devam eden okadar çok hisse senedi ve borsa yatırımcısı gördüki bu gözler anlatamam.. Kredi çekerek kendisinin olmayan parayla borsa oynayan yığınla adam var hangi akıllılıktan bahsediyorsun ki?
Gel gelelim ki yanlış seçim yapmakta her zaman ki gibi üstüme yok.![]()
6 Ekim tarihinde bulduğum hisselerden yola çıkacak olursak
TOASO 21,80 > 29 | %35
GOZDE 3,51 > 5,27 | %50
TTRAK 43,30 > 59,75 | %37
TUKAS 6,25 > 13,80 | %120
Aynı aralar CIMSA diye tutturmuştum oda 6,11 den aldıklarım şuan dursaydı 9,64. yani %57 bi kar marjım olacaktı.
Yine en iyi yaptığım işi yapıp en düşük kazandıran hisseye tek attım![]()
Ama TOASO ya hala inancım sürüyor. İnşallah kendimce göklere çıkartacak toaso beni.
Doblosuna kurban olduğumunun..
finansbank'ın halka açıklık oranı çok çok düşük bi şey olmaz. toplasan 1 milyon dolardan biraz fazla bi işlem hacmi var epi topu.
dolar bıdık bıdık gidiyor diğer taraftan, rekabetçi kur hedefimize doğru emin adımlarla yaklaşıyoruz sanki...
dolar 93.30a takıldı
istermisin bistle birlikte dolar da geri çekilsin
neyse 97-99 beklemeye devam bakalım
piyasa bugün komple kırmızı. yatırımcı ne yapacağını, nereye yönleneceğini şaşırdı. ben çaresizlikten gittim bugün neydüğünü dahi bilmediğim iş yatırım bilmem ne fonu aldım. son 6 ayda % 16 civarı getirisi olmuş. bakalım ben alınca ne yapacak?
piyasanın bir yerde kırmızı olacağı belliydi
borsa en uzun rallisini yaptı ve rekor tazeledi
dünya borsaları hep kırmızıya döndü bizde satış bugün de devam eder
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)