benim pek bilgim yok ons ile ilgili ama onsa dair genel beklenti 2020 yılında 1360-90 bandına inmesi, şu an da onsu bu seviyelerde tutan şey corona virüsü ile borsalardan çıkan para
bir süre daha buralarda durur ons ama virüs işi çözüldüğünde gevşemeye başlar o yüzden uzun vadede doların daha yüksek getiri sağlayacağını düşünüyorum yani 1 yıllık vadede falan
kredi faizleri 1-2 ay sonra ufaktan artmaya başlar yıl sonu beklenti anketlerinde artmaya başladı dövizin ileri vadeleri faiz arttırımını fiyatlıyor artık, kredi çekmek için iyi zaman
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
Ben ilginç şekilde yarın bir miktar faiz indirimi bekliyorum.
Çünkü politika faizi ile bankaların verdiği mevduat faizi arasında hala fazla fark var bence.
Altın için inşallah inmez diyelim.
Okumadan imzalamam.....
bankasının mevduat faizlerinde düne göre değişim gören var mı?
Faiz kararı bugün değilmiydi?
eoru çöktü
paritede yıllar önceki "macron gapı" kapandı
buradanartık destek alırsa alır yoksa euro için bölünme ve paritede 0.90 tezleri gerçek olabilir
Merkez bankası faiz kararını bugün 14:00 te açıklıyormuş.
Ziraat Bankası ikinci el konut kredisi oranını 0.99'dan 0.94'e çekti cuma günü itibariyle.
Ufakta olsa bir indirim gelir mi acaba ?
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
25-50 puan bekleniyor indirim
bu ilginç ve kritik bir gelişme. 1.0850'de ciddi bariyer opsiyonları olduğu biliniyordu. 1.0850'nin kırılmasıyla bu bariyerciler büyük zararlar yazmış olmalılar. senin de dediğin gibi buradan döndürmeleri lazım ama dolar gerçekten güçlü ve ilgide her geçen gün artıyor. abd ekonomisinden her gün iyi haberler geliyor. abd vatandaşlarının ekonomiye güvenleri en yüksek seviyede, bi de euro ve yen ile kıyaslandığında nerdeyse 250 baz puana yakın faiz artısı var. euro'nun işi zor.
evet sanki ab nin sonuna geliyoruz gibi, tam olarak bir çözülme olmayacak olsa da ilerideki süreçte yeni bir dağılım bekliyorum
kuzey avrupa/güney avrupa tezleri var, nüfus çok yaşlı tüketim istenilen seviyede değil deflasyona girmek üzereler almanya olmasa euro çok daha kötü seviyelerde olurdu, gerçi şu an da yine almanyanın kötü gelen verileri fiyatlanıyor
Ulem 140k olsun istiyorum, borsa 2 sıfır atıyor
Borsadan iki sıfır atılıyor - Ekonomi haberleri
Okumadan imzalamam.....
Euro/dolar paritesi cidden gun gittikce dusuyor.
Bu arada hollandada Negatif faiz basladi. 2.5 milyon euro ustune -0.5 faiz veriyorlar. En buyuk bankalar da vadeli faizlerini 0'a cekti. Kucukler de %0.10 gibi rakamlar veriyor.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)