Bu arada 33.500'e sattık, ailecek şoktaydık.
Bu araba bu para etmez de dedik bilgine.
Bu arada 33.500'e sattık, ailecek şoktaydık.
Bu araba bu para etmez de dedik bilgine.
Megane 3 RS / 2.17 @İstanbulPark
Golf 8R / 48.40 @Körfez
Fiesta ST MK8 / 2.23 @İstanbulPark
Oha bu arada fiyatları şimdi gördüm.
Ben iki parça boyalı servis bakımlı arabayı verdim bu fiyata. Bunlar delirmişler.
Saçmalamayın almayın, benim ki otomatik vites ES'ti. Bunlar etse etse 30bin eder.
Kafayı yemiş millet.
Megane 3 RS / 2.17 @İstanbulPark
Golf 8R / 48.40 @Körfez
Fiesta ST MK8 / 2.23 @İstanbulPark
Aldığınız aracın direksiyon kutusuna bak. Bozuk yolda kullan genellikle lak lak ses gelir.
'05 Honda CBF 600 SA
'16 Qashqai
Yorum atanlara tesekkur ederim orcun kardes yanlis fiyata satmissin 35 ustu ederdi rahat keske ben alsaydim abiler kardesler hondayi erteleyeck gibiyim gercekten fiyatlarini haketmiyorlar. Yine verilir o para ama eski fiyatlarini gorunce insan uzuluyor verirken. Suan passatlara octavia bakiyorum accord da temiz duserse alirm.
Arkadaşım sattı 39.750ye, 70binde 2006 beyaz manueldi. Ondan sonra piyasa 40a dayandı. Bu paraları verenler var hakkatende
Not: Arkadaşımdan alan galerici 42ye başka birine satmış. O alanda 44e başkasına satmış. Şu an ilandaysa eğer araç 45liralardan alıcı bekliyodur.
İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.
Arkadaşım pert kayıtlı 2004 modelini 29.000₺ ye sattı. 2 gün falan ilanda durdu sadece
Oha diyorsunuz satılıyor deli gibi.
devamda edilecek bu paralardan satılmaya
04 model 98 binde hiç boyasız. bej
38 bine gitti adana'da
05 model 70 bin bej renk iki kapı değişik 40 bin.
No Comment!
Ulan şu hondada bi cr-v piyasası yavaş heralde. 10 sene önce yanlış modele yatırım yapmışız.
2004 model orj. 123000 km![]()
hey yavrum hey fiyatlara bak2009 da hyundai i30 u alırken. hyundaiye takasa vermiştik 17binliraya 100binde 2003 model sunroofsuz, otomatik klima, otomatik vites, kol dayama ıvır zıvır olan modelini. bilseydim saklatır 30 35'e çakardım simdiye
1881 - 193∞
Malesef fiyatlar uçuk durumda tek honda değil kullanılan gündemin markaları hep öyle 1 haftadır bakmadığım ilan kalmadı ama sonuç nafile ya vericez 32 35 honda alcam(Alınırmı be diyenler olcak , napalım alsakda habire yükseliyor zarar ettirmez sanırım) ya da alternatiflere bakıcam Megane , fluence , passat ,octavia
Bir araç buldum piyasasını bilmiyorum mantıklımı fiyatı Era dan anlayan arkadaşlar yazabilirmi.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...20025586/detay
Ufak tıkırtılara çok takılırım bende. Vtec2 bu yönde sıkıntılı biraz. Yalıtım yapmayı unutmuşlar.En çok ön kapıların gögüsle birleştiği kısımdan ses gelir, birde arkada pandizottan.
Kapılardan gelen ses ön kısımlarına ince yalıtım süngeri yapıştırırsan geçer. Arka pandizottan gelen sesi kesmek biraz daha zahmetli, uzun sürüyor ama elin yatkınsa kolay. Pandizot bölgesinden bayağı kablo geçiyor. Bir kısmı bagaj içerisinde bir kısmı araç içerisinde pandizotun altında. Pandizotu söküp altında kalan kabloları (aslında hazır sökmüşken o bölgenin tümüne bir katı kabloların altından bi katıda üstünden geçecek şekilde 3mm 2kat yalıtım süngeri koyarsanız ne ses kalıyor ne birşey.
Onun dışında orjinal ses sistemi bi almana kıyasla çook zayıftır. gaz teli sertleşebilir, ön koltuk kızaklarında boşluk olur. (tornacıda 50 liralık işi var maks) Kemerleri geri toplanmayı pek sevmez (Kullandıkça alıştı mı ne daha iyi topluyor şimdilerde)
Mümkünse lpgsizine bak. Takılacaksa da kendin taktır. Cigeri sökülmüş olmazsa kullanım olarak zevklidir. Yakıt olarak sakin kullanımda kurcalanmamış vtec2 6 litre civarlarına kadar düşer uzun yolda. (lpg'de 6litre)
Aklıma gelenler bunlar. Başka sorun falan olursa cevaplamaya çalışırım
Bizim yazlik komsusu emekli ogretmen amcada var 2006 model es. 45.000 km olmadi daha kmsi. Kazasi yok, park manevrasi surtmesi olmasi lazim bikac tane. Laf arasinda agzini yokladim satmaya niyeti var gibi. 3 hafta sonra tekrar gidicem satmaya karar verirse ilani ilk buraya koyarim.
yakın bir arkadasımda lacivert 2003 model 226 binde trameri falan olmayan en dolusundan sunroof klima vs tüplü 2017 haziran muayneli var isteyen olursa satılır![]()
Tesekkur ederim guzel fiyata verirse yani soyle 30 bin felan haha alirim yani.![]()
Abi bakiyorum kafama yatanla oluyor civicden vazgectim insan isi degil fiyatlar.
Tesekkur ederim olcakda en ust kasa![]()
Fiyatlar pert kardes mlsf ama bu duruma getirenler utansin![]()
Suan 2012 Fluense buldum org. 35 bin diyor bakalim kirarsam onu alirim yada STP abinin dedigi gibi Accord parasini hakeder.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)