User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
62 sonuçtan 58 ile 62 arası

Konu: Honda Vtec 2 hakkında bilgi istiyorum.

Shadow_Dancer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Özür dileyerek soruyorum bu arabaların alamet-i farikası nedir ? Bi özelligi var ki bu paraları ediyor.
    Tango-1 never dies.

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı By CrAzY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir araç buldum piyasasını bilmiyorum mantıklımı fiyatı Era dan anlayan arkadaşlar yazabilirmi.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...20025586/detay
    yuhh eralarda uçmuş , 20 liraya zibil gibiydi bunlar. üstüne 4 lira daha koy 2011 ini al.
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

Jön Türk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2006 Desing Edition Vectra falan baksana, Octaviada güzel tercih olur.Yanlış anlaşılmasın 2005 220bin kmde hb civic im vardı benimde dağa taşa heryere sürdüm gık demedi yakıt desen lpg ile hiç yakmıyordu ama gerçekçi olursak o paraları hak etmiyor.30 ve üzeri rakamlarda insan biraz konfor sürüş zevki arıyor.
    #eksikpazar

fsunnetci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vtec 2 arabasına göre 23 bin 24 bine makyajsız alırsın 2500 liraya çıkma parçalarla takas ederek makyajlıya çeviren çıkmacılar var,yani 26 bine gayet güzel bir vtec 2 araca binmiş olursun yakışıklı ve kullanımı rahat araçlar yakıtıda düşük ben sakin kullanımda 100 TL ile çok rahat 280 km yol yapıyom benzin ile.

By CrAzY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Shadow_Dancer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Özür dileyerek soruyorum bu arabaların alamet-i farikası nedir ? Bi özelligi var ki bu paraları ediyor.
    Farikası şu abi alan 2 bin üste sattı bu döngü içinde 25 liralık araba oldu 40 bin.Jant takan yere basan 5 tl fazlasına koydu durum bu hayırlısı olsun.

Alıntı İbrahim33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yuhh eralarda uçmuş , 20 liraya zibil gibiydi bunlar. üstüne 4 lira daha koy 2011 ini al.
    Bakalım olabilir neden olmasın.

Alıntı Jön Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2006 Desing Edition Vectra falan baksana, Octaviada güzel tercih olur.Yanlış anlaşılmasın 2005 220bin kmde hb civic im vardı benimde dağa taşa heryere sürdüm gık demedi yakıt desen lpg ile hiç yakmıyordu ama gerçekçi olursak o paraları hak etmiyor.30 ve üzeri rakamlarda insan biraz konfor sürüş zevki arıyor.
    Olabilir düşünülebilir opel iyidir Octavia da bakıyorum 2004 2005 alınabiliyor güzel araç.

Alıntı fsunnetci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vtec 2 arabasına göre 23 bin 24 bine makyajsız alırsın 2500 liraya çıkma parçalarla takas ederek makyajlıya çeviren çıkmacılar var,yani 26 bine gayet güzel bir vtec 2 araca binmiş olursun yakışıklı ve kullanımı rahat araçlar yakıtıda düşük ben sakin kullanımda 100 TL ile çok rahat 280 km yol yapıyom benzin ile.
    Ben orgciyim ama mantıklı sizinde söylediğiniz bu durumlar da yapılabilir Teşekkürler.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)