Bomonti de Manzara yoktur heralde
Eskiden Harbiye hilton da değilmiydin abi orası daha iyidi manzara olarak :D
Printable View
Bomonti de Manzara yoktur heralde
Eskiden Harbiye hilton da değilmiydin abi orası daha iyidi manzara olarak :D
iftar menulerı gereksız aşırı pahalı 30 tl den fazlası ziyan zaten iftar olduğundan dolayı okadar yüklenilmiyor mideye boşa gidiyor. bi çorba bi durum tamamdır :)
ankara da yok mu tavsıye
Ben ramazanda fazla yiyemiyorum nedense o yüzden bu sene bu şekil iftar yemeğine fırsat indirimi bulsamda gitmeyeceğim günah çünkü kalıyor Ramazan ın mantığından çıkıyor iş.
Valla aslında aşırılık yorumlarında bulunan arkadaşlar haklılar, ama gitmek durumunda olabiliyoruz bazen iş, bazen misafir vs. O yüzden konuyu güncel tutmakta fayda var , en azından gidecek kimseler için istikamet olur.
Yenibosna Suruç Kebapçısı belki bilenler olabilir,fiyat olarak gayet makul ve ucuz.Üstelik Ramazan'a özel bir durum olarak da fiyatlarını şişirmemiş yıl boyu aynı şekilde devam ediyorlar. Neyse basitinde bir adana 12tl,ilk başta Urfa'ya özel yoğurt çorbasının soğuğu geliyor,sonra dürümünüz,ortaya büyükçe salata acılı nar ekşili,ondan sonra ekstra acılı soğan,közlenmiş patlıcan. Yanında da bakırdan cezvede yaklasık 350-400ml buz gibi ayran. Özetle dürüm-ayran harici ikram :) fiyat 12 tl.
http://www.aktasetmangal.org/
Burası bizim en az 12 senedir gittiğimiz yerdir hep toplu olarak gittik bazende ailecek hem lezzet hemde serviste çok iyiler ama fiyat ortalamada bana göre
İdealtepe sahil de '' Marianın bahçesi'' var. Orada 180 kişi civarıydık. Kişi başı 55 tl ve yemekler ve hizmet gayet başarılıydı.
Şirinevler Mevlana Pidede geçen iftar yaptık arkadaşlarla.
Çorba+iftariyelik+salata+çiğköfte tabağı+1 içliköfte+iskender+içecek olarak 33 lira. Gayet uygundu, lezzette iyiydi.
İftardan sonra, şirinevler metrodan çıktıktan sonra 2. Sağda cafe de mess var, suruç dürümün çaprazında; ilk bakışta dışardan apaçi mekanı gibi gözükebilir ama altı süt dolu kapuçino nargilesi iyidir, canlı müzikte cabası :)
Dun aksam yenikoyde beni bir optuler 3 gun ust uste oruc tutmaya karar verdim :D
valla ben fix iftar menusu olan yerlerden çok hoşlanmıyorum , giderim menuden seçerim gelir
fix sevenlere atakoy marina kazancılar fena değil
onun dışında ben florya köroğlunu tek geçerim :)
Fiyat / Performans üzerine tanımam.
49TL
Tabağınız 10 saniye boş kalmaz, ramazanda inanılmaz bir servis hızları var...
Menüsü de oldukça doyurucu ve yemekleri de lezizdir...
Bu ramazan 2 kere gittim, yarın bir daha gideceğim :D
Ağababa Döner / İmes - Dudullu
http://www.agababadoner.com/
Ankara'da çukurambar günaydın fix menü 75 TL. , Eskişehir yolu Çiçek lokantası 35-40 tl çıkılıyor. Mantıklısı evde yemek. :)
SURUÇ normal zamanda iyi ama ramazanda misafirlerle arkadaşlarla gidilecek yer değil bana göre ama kebap bakımından f/p oranı olarak on numara yerdir sahipleri de eski müşterimdi şirinevlerde bankacılık yaparken on numara insanlardır üçün beşin lafını yapmazlar