yeditepe iletisim fakultesi hakkinda bilgisi olan var mi?
Printable View
yeditepe iletisim fakultesi hakkinda bilgisi olan var mi?
akdeniz üniversitesi düşünen varsa bana ulaşabilir .
bu arada benim de bi sorum olucak cevaplayan olursa sevinirim. şuan akdeniz iibf de ekonometri okuyorum . 4 yıllık bi bölüm.bu sene öylesine tekrar sınava girdim . açıktan birde kamu yönetimi okuyim diyorum bu mantıklı olur mu sizce ? bu bölümde 4 yıllık bildiğiniz üzere :) puanım yetiyo aöf kamu ya .
Arabayla çok içli dışlıysanız buraya çok takılıyorsanız hangi okul olursa olsun 4 senede bitirme ihtimaliniz yok gençler :)
istanbul üniversitesi açıkögretim işletme uzaktan egitimi var dimi
Çünkü 5 yıldır kıbrıs'tayım, iyi bilirim buraları:) Ortam desen yok, eğlence desen eh işte, orta dereceli. Eğitim zaten ayrı vehamet. Yaşamaktan soğursun, o derece. En güzeli Türkiye'de okumak. İlla Kıbrıs diyorsan da, gel buralarda 1 hafta tatil yap, yaşam şartlarını anla. Hoşuna giderse, gel oku. Ama hiç sanmıyorum hoşuna gideceğini. Hakkınız da hayırlısı olsun inşAllah.
o yüzden dedim zaten kıbrısta yaşadığını bildiğim için şuan geleceğimle ilgili planlarımda okul olarak kıbrıs anca yetebiliyo mecburi yeni ortam olmasada mecbur okucam he 7-8 tane plajından birinde de denize girilirse ne mutlu bana :D :D anlıcağınız benimki mecburi öbür türlü seneye bir daha sınava gircem bir yılım kayıcak yada nişantaşı psikoloji dicem yıllık 30 bin bayılıcaz ki içime oturur okul mokul okuyamam birde istediğim fakülte için en uygun basamak kıbrıs olduğu için anlıcağınız biraz mecburi durumum :D
O zaman hakkında hayırlısı olsun diyelim:) ama hukuk istiyorsan Yakın Doğu yerine, Uluslararası Kıbrıs Üniversitesini tercih et. Daha kullanıcı dostu bir okuldur. Geri kalan bölümler içinse Yakın Doğu iyidir, kolaydır. Doğu Akdeniz ve Girne Amerikan daha zor okullar. Ayrıca kıbrıs'a gelmek isteyenler, bir araba parası hazırlasınlar. Arabasiz kıbrıs hiiç çekilmez.
İzmir gediz üniversitesi hakkında soracaklarınız için yardımcı olurum
İYTE... Hazırlığı zor... Dersler ağır... %100 ingilizce ilk yıl zor oluyor ama sonra alışıyorsunuz... Ancak gerçekten iyi bir üniversite... Rahat okumak isterim diyorsanız hiç yazmayın kafanız ağrımasın... Yurt dışı imkanları iyi olan bir okul, denkliği olsun, tanınırlığı olsun... İzmir'e biraz uzak kalıyor... Kampüs devasa ancak yeni yeni doluyor... yurt durumunu bilemiyorum, yaz okulunda yurda geçeceğim, git gel yoruyor artık... Öğretmen/öğrenci oranı gerçekten çok iyi... Hocalar, asistanlar olsun hepsi öğrenciler ile ilgililer... Biraz da dershane havası var okulda... Amfi yok, 20-30 kişilik sınıflarda eğitim görülüyor ki çoğu zaman sınıflarda 15 kişi civarında eğitim var... Kantinleri kötü genelde, bunun yanında kantinden çok lab var okulda... :D
Ve sonuçlar açıklandı.
Çok şükür istediğim bölüm oldu
Kocaeli Otomotiv Müh. :-)
Yardımcı olan, fikrini, tecrübesini paylaşan herkesten Allah razı olsun..
uluslar arası kıbrıs ünüversitesine yerleştim bende ilk tercihimden :D :D orda okuyan varmı
Sakarya üniversitesine gelen varsa yardımcı olurum . SBE deyim bende.
Plato MYO İnternet ve ağ teknolojileri.Kazanan arkadaşlara hayırlı olsun.
mert can 41
İntegralara biner ,bol bol bizide kahredersin artık fotolar videolar paylaşarak :D
kırıkkale üniversitesi - tarih , varmı kırıkkaleye gelen
Dumlupinar universitesi isletme oldu
Sakarya karasu çıktı.sakarya karasu için bilgisi olan varmı?
İstanbul Aydın Üniversitesi'ne gelen varsa yardımcı olabilirim, ulaşsın bana :)
Üsküdar üniversitesi hakkında yurt vs bilgisi olan var mı ?
Sakarya Karasu Hangi bölüm ?
Karasu Sakaryanın kuzeyde karadeniz sahilinde bulunan bir ilçesi.
Küçük bir ilçedir kötü diyemem ama sakarya merkeze göre geridedir.
Okul hakkında bilgim yok, hayat pahalı değildir. İstanbuldan sonra köy gibi gelebilir.
Yazın sahil kenarı hareketli olur. Gelişmesi gereken bir yer beklentini yüksek tutma derim.
Bir ihtiyacın olursa da öm at elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
Kardeşim , Kemerburgaz ünisi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi - İngilizce %75 Burslu kazandı
Kazanan bütün arkadaşlara başarılar dilerim.
Arkadaşlar,benim kardeşde Üsküdar Üniversitesi Sosyal Hizmetleri kazanmış.%75 burslu.Açıkcası ben özele gitmesine karşıydım.Bu tür okulların burslu okutmamak için elinden geleni yapacaklarını düşünüyorum ama yanılıyor da olabilirim.Bölüm güzel bölüm duyduğum kadarıyla ama bakalım nolacak.Senelik ücreti 6000 tl civarı diyor ama pavyon hesabına döner diye tırsıyorum ilerde.