istanbul bilgi üniversitesine gelmek istiyenlere yardımcı olurum
Printable View
istanbul bilgi üniversitesine gelmek istiyenlere yardımcı olurum
Girne amerikana %100 burslu gidecektim Allah korumuş :) İstanbuldaki ofislerine gittim bana bir hava parası ( kayıt parası , zorunlu sigorta parası , zorunlu yurt parası vsvs ) çıkardılar sanırsın pavyonda karıya şampanya patlattık. Sadece parayı ödemek yetmiyor , o hava paralarını hazmetmek zor.
banada yurt parası falan cart curt iyi bir miktar çıkardılar ama o aşamayı geçtik zaten orası olmazsa nişantaşı ünüversitesi var o yurt haricinde 30 bin kıbrıs bir nebze daha iyi o yüzden seneye eve çıkar büyük oranda masrafı düşürürüm aşağıda bana orda ortam önemli kışın nasıldır soguk olurmu iklimi nasıl ortamı nasıl sıkıcımı falan vb uluslar arası kıbrıs ünüversitesine gidicem havaalanına 15 dk mesafedeymiş orda araba sahibi olmak şartları nasıl falan ingilizce başıma dert açarmı bana bunlar önemli
beykente kimler gelcek eller havaya?
Valla cesareti olan muhendislik bölümü (ozellikle makina~ insaat~ elektirik) ingilizce okusun. Inglizceyi soktun mu gerisin teferuat nerse ogrenirsen ogren terimler falan basit iş. Biz de hazilik yoktu ama ilk sene ingilizce vardi Aa ile verdim gel gelelim ingilizce hala yok bende.
Kıbrıs'tan hiç çekinme. Ben geçen sene bitirip geldim, bi 4 sene daha git deseler giderim. :D Şu sıralar çevreden Kıbrıs'a gitmek isteyen çok kişi arıyor beni, detaylı bilgi istersen ara beni daha detaylı anlatayım. :)
Kocaeli Üniversıtesi hakkında bilgisi olan var mı?
Özellikle mühendislik fakültesi
yeri umuttepede biraz yokuştur en ufak karda dolar ama sık sık minübüs vardır ulaşımı rahat zaten rektörleri iyi en ufak kar yağışında falan tatil eder fakültelerin bulunduğu yerde çok köpek var korkunuz varsa sıkınıtı olabilir ama bir şey yapmıyolar başka sorunuz varsa sorabilirsiniz dersler hakkında falan bir bilgim yok ama sınavlar yüzünden orasıyla çok haşir neşir oldum
Çok sağol :) Şu an gidip görme imkanım yok kampüsü. O yüzden tek bilgi kaynağım internet. Ilk baslarda biraz zorlanıcaz o zaman. Zaten Kırklareli`den sonra neresi olsa alışmak zaman alacak :)