User Tag List

Sayfa 2/11 İlkİlk 1234 ... SonSon
197 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Üniversite Tercihleri 2015 Genel

63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cagataayk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dilden sınava girdim, sınavım pek iyi geçmedi açıkçası ama bu sene tercih yapmak istiyorum.Hocalarımada danışıcam ama burdanda bi fikir almak isterim.Yardımcı olabilecek olan varsa çok makbule geçer.Teşekkürler.
    Yardımcı olabilirim, soruların oldukça yazabilirsin.
    Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot

Instagram : mehmetguliaytar

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    @ertantamer ve diğerleri

Okan psikoloji gorup gorebilecegin cogu okuldan iyidir (yani ben mezun olana kadar öyleydi kadro vs. degişmediyse 2005-2011).

eğer ösym bursu ile girersen arkadasın dedigi gibi 7 sene dokunamazlar o bursa. sonradan kazandıgın nebilim spor bursu basarı bursu olursa ters durumda alıverirler ama.

yine kendi dönemimden bahsediyim ev kiraları saka gibiydi ben ne 1+1'i ben 3+1 evde 400 liraya kalıyordum hemde merkezi sistem ısıtmalıydı

kurtkoy uydukentte güzel siteler var hatta viaportun karsısına birton sitede acılmış simdi. illaki yurttan ucuza cıkarsın yurttan. okula kabaca 10-12 km falan sallasan korsana carpıyor oyüzden evden yada siteden 2-3 kisi gitseniz günlük 10-15 lira masrafın cıkar . giriş cıkıs saatine bakan olmaz karı kızla geldin içtin ettin diye sıkıntıların olmaz.

yurdunda söyle güzelliği var güzel ortam ve arkadasları oluyor bir sene yurtta kalıp ordan kafa bir arkdas bulup 2.sene eve gecebilirsin etrafıda tanımıs olursun.
    1881 - 193

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    atlamısım editte olmayınca ilistiriyim suraya ben lojistik okudum ev arkadasım psikoloji okuyordu ve 40 kız içinde 3 erkekten biriydi
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar dün geceden beri 10a yakın p.m aldım Bir kısmını yanıtladım, robot ve kılavuz gerektiren p.m lere pazartesiden itibaren cevap verecegim, ama sizlerden ricam,çok özel bir şey olmadıkça bana alıntı yaparak burdan yazıp sorarsanız, diger arkadaşlarımız için de referans olacak mesajlar olabilir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 63owen63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar dün geceden beri 10a yakın p.m aldım Bir kısmını yanıtladım, robot ve kılavuz gerektiren p.m lere pazartesiden itibaren cevap verecegim, ama sizlerden ricam,çok özel bir şey olmadıkça bana alıntı yaparak burdan yazıp sorarsanız, diger arkadaşlarımız için de referans olacak mesajlar olabilir.
    Abicim bilgi belge hakkında bilgi verebilir misiniz? Birde maliye ile bilgi belgeyi karşılaştırabilir misiniz zahmet olmazsa. Diğer forum üyeleride yardımcı olursa sevinirim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tunc. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abicim bilgi belge hakkında bilgi verebilir misiniz? Birde maliye ile bilgi belgeyi karşılaştırabilir misiniz zahmet olmazsa. Diğer forum üyeleride yardımcı olursa sevinirim.
    Maliyeyle çok farklı alanlar. Bilgi belge yönetimi biz deki eski kütüphanecilik, şuan biraz daha komplike ders içerigi var, arşivcilik ve dokümantasyon ve enformasyon bölümlerinin birleşmesi denebilir. Her üniversitenin ders içerik odağı farklı olabilir , ama ülke bazında ki kütüphane sayısını baz alırsak, iş alanı devlette dar bir alan. Özel sektörde de iş sahası mevcut fakat çok parlak gördüğümü söyleyemem.

Burak K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gaziantep Zirve Üniversitesi ve iç mimarlık hakkında genel olarak bende bilgi verebilirim.
    Alıntı ygtkrmdnz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya kabarırsa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yeditepe hakkinda ilginc bilgiler icin p.m atmaniz yeterli , ayrica bir okul nasil bitirilmez itinayla sinifta kalma ve yaz okuluna kalmak icin 5 altin kural yine p.m atiniz

halilcan9455 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kastamonu ve Samsun için il hakkında yaşam ile ilgili soruları olan varsa pm ile sorularını sorabilir.
    Alıntı gokhan07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    uyması için öncelikle arabada bi beyin olması lazım oda senin arabada yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Burak K. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gaziantep Zirve Üniversitesi ve iç mimarlık hakkında genel olarak bende bilgi verebilirim.
    İç mimarlıkla ilgili genel olarak bölümü yazarsan iyi olur, en çok soru aldıgım bölümlerden birisi. Direk konuda dursun

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    lütfen bana yardım edin hukuk fakültesi istiyorum ama puanım yetemedi özel ünüversite arıyorum ama bulmam zor piskoloji bölümünü okuyabiliyorum dört yıllık kaydımı yaptırıp dondurup bir sene daha hukukmu kassam yoksa bu sevdayı kalbimemi gömim birde özel okulda atıyorum cüzi bir miktar verip kayıt yaptırıp dondurabiliyorumu yoksa illah tam ücretimi ödemem gerekiyo
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maliyeyle çok farklı alanlar. Bilgi belge yönetimi biz deki eski kütüphanecilik, şuan biraz daha komplike ders içerigi var, arşivcilik ve dokümantasyon ve enformasyon bölümlerinin birleşmesi denebilir. Her üniversitenin ders içerik odağı farklı olabilir , ama ülke bazında ki kütüphane sayısını baz alırsak, iş alanı devlette dar bir alan. Özel sektörde de iş sahası mevcut fakat çok parlak gördüğümü söyleyemem.
    Çok teşekkür ederim. Bende devlette geniş, özelde dar diye biliyordum iş imkanını. Açıkcası rahat iş bulabileceğim bölümlere bakıyorum o yüzden iki bölümü karşılaştırdım. Maliye daha mantıklı sonucunu çıkarıyorum, doğrudur değil mi?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tunc. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok teşekkür ederim. Bende devlette geniş, özelde dar diye biliyordum iş imkanını. Açıkcası rahat iş bulabileceğim bölümlere bakıyorum o yüzden iki bölümü karşılaştırdım. Maliye daha mantıklı sonucunu çıkarıyorum, doğrudur değil mi?
    kütüphanelerde olmak üzere (üniversite, halk, çocuk, okul kütüphaneleri, Milli Kütüphane, özel araştırma kütüphaneleri), çeşitli bilgi merkezlerinde (enformasyon ve dokümantasyon merkezleri), Devlet Arşivleri Genel Müdürlüğü ile kurum ve kuruluş arşivlerinde (örn. KPSS ile Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’ne Arşiv Memuru ) gibi alanlar mevcut devlet için.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kütüphanelerde olmak üzere (üniversite, halk, çocuk, okul kütüphaneleri, Milli Kütüphane, özel araştırma kütüphaneleri), çeşitli bilgi merkezlerinde (enformasyon ve dokümantasyon merkezleri), Devlet Arşivleri Genel Müdürlüğü ile kurum ve kuruluş arşivlerinde (örn. KPSS ile Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’ne Arşiv Memuru ) gibi alanlar mevcut devlet için.
    Anladım, tekrar teşekkür ederim. Eğer kafama takılan başka bişey olursa, sizi burdan tekrardan rahatsız edebilirim umarım.

yilmazcatalbas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abilerim çatır çutur mevzuya girmiş olacağım ama bu yeni sistem tercih olayını anlamak için ekstra bir çaba sarfettiğimden konuyu görünce en azından anlayan birine danışmak istedim.
    Birader sınava girdi aldığı puan / sıralama TS-1:235,81 -- 354915 / TS-2:242,10 -- 372782. Bu durumda tercih yapması mantıklı mı? Ya da devlet üniversitesinde 4 yıllık bir fen edebiyat fakültesine girme şansı var mı?
    Techturkey dediğin 12, bilemedin 16. sayfada adamı bulur, 500.000 yerine 1m alır, konuya giren herkesi ihya ederdi...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mert_can 41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    lütfen bana yardım edin hukuk fakültesi istiyorum ama puanım yetemedi özel ünüversite arıyorum ama bulmam zor piskoloji bölümünü okuyabiliyorum dört yıllık kaydımı yaptırıp dondurup bir sene daha hukukmu kassam yoksa bu sevdayı kalbimemi gömim birde özel okulda atıyorum cüzi bir miktar verip kayıt yaptırıp dondurabiliyorumu yoksa illah tam ücretimi ödemem gerekiyo
    Pskolojiye gidip pskolojisi bozulan cok arkadasim var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mert_can 41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bizim okulun hukuk bölümü genelde gelmesini beklemeyen öğrencilere süprizler yapıp, yerleştiriyor, sapması fazla. Deneyeceksen yazabilirsin, bu sene hazırlık vs de kaldırıldı zaten. Pazartesi ulaş bana, bakalım alt limitten gelebilecek hukuklara.

Alıntı yilmazcatalbas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abilerim çatır çutur mevzuya girmiş olacağım ama bu yeni sistem tercih olayını anlamak için ekstra bir çaba sarfettiğimden konuyu görünce en azından anlayan birine danışmak istedim.
    Birader sınava girdi aldığı puan / sıralama TS-1:235,81 -- 354915 / TS-2:242,10 -- 372782. Bu durumda tercih yapması mantıklı mı? Ya da devlet üniversitesinde 4 yıllık bir fen edebiyat fakültesine girme şansı var mı?
    Olabilir neden olmasın, yeni sistemde barajın altında bile 4 yıllık tercih edilebilir bölümler olacak. Pazartesiden sonra tekrar hatırlatırsan bakarız detaylıca, ihtimallere, bölümlere.

yilmazcatalbas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok teşekkür ederim öyle bir iyilik yaparsanız çok makbule geçer
    Techturkey dediğin 12, bilemedin 16. sayfada adamı bulur, 500.000 yerine 1m alır, konuya giren herkesi ihya ederdi...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yilmazcatalbas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok teşekkür ederim öyle bir iyilik yaparsanız çok makbule geçer
    Rica ederim,yalnız konu çok yogun olacak, hatırlatmazsan kaynayabilir

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)