@ertantamer ve diğerleri
Okan psikoloji gorup gorebilecegin cogu okuldan iyidir (yani ben mezun olana kadar öyleydi kadro vs. degişmediyse 2005-2011).
eğer ösym bursu ile girersen arkadasın dedigi gibi 7 sene dokunamazlar o bursa. sonradan kazandıgın nebilim spor bursu basarı bursu olursa ters durumda alıverirler ama.
yine kendi dönemimden bahsediyim ev kiraları saka gibiydi ben ne 1+1'i ben 3+1 evde 400 liraya kalıyordum hemde merkezi sistem ısıtmalıydı
kurtkoy uydukentte güzel siteler var hatta viaportun karsısına birton sitede acılmış simdi. illaki yurttan ucuza cıkarsın yurttan. okula kabaca 10-12 km falan sallasan korsana carpıyor oyüzden evden yada siteden 2-3 kisi gitseniz günlük 10-15 lira masrafın cıkar. giriş cıkıs saatine bakan olmaz karı kızla geldin içtin ettin diye sıkıntıların olmaz.
yurdunda söyle güzelliği var güzel ortam ve arkadasları oluyor bir sene yurtta kalıp ordan kafa bir arkdas bulup 2.sene eve gecebilirsin etrafıda tanımıs olursun.
1881 - 193∞
atlamısım editte olmayınca ilistiriyim suraya ben lojistik okudum ev arkadasım psikoloji okuyordu ve 40 kız içinde 3 erkekten biriydi![]()
1881 - 193∞
Arkadaşlar dün geceden beri 10a yakın p.m aldımBir kısmını yanıtladım, robot ve kılavuz gerektiren p.m lere pazartesiden itibaren cevap verecegim, ama sizlerden ricam,çok özel bir şey olmadıkça bana alıntı yaparak burdan yazıp sorarsanız, diger arkadaşlarımız için de referans olacak mesajlar olabilir.
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Maliyeyle çok farklı alanlar. Bilgi belge yönetimi biz deki eski kütüphanecilik, şuan biraz daha komplike ders içerigi var, arşivcilik ve dokümantasyon ve enformasyon bölümlerinin birleşmesi denebilir. Her üniversitenin ders içerik odağı farklı olabilir , ama ülke bazında ki kütüphane sayısını baz alırsak, iş alanı devlette dar bir alan. Özel sektörde de iş sahası mevcut fakat çok parlak gördüğümü söyleyemem.
Yeditepe hakkinda ilginc bilgiler icin p.m atmaniz yeterli , ayrica bir okul nasil bitirilmez itinayla sinifta kalma ve yaz okuluna kalmak icin 5 altin kural yine p.m atiniz![]()
lütfen bana yardım edin hukuk fakültesi istiyorum ama puanım yetemedi özel ünüversite arıyorum ama bulmam zor piskoloji bölümünü okuyabiliyorum dört yıllık kaydımı yaptırıp dondurup bir sene daha hukukmu kassam yoksa bu sevdayı kalbimemi gömim birde özel okulda atıyorum cüzi bir miktar verip kayıt yaptırıp dondurabiliyorumu yoksa illah tam ücretimi ödemem gerekiyo
kütüphanelerde olmak üzere (üniversite, halk, çocuk, okul kütüphaneleri, Milli Kütüphane, özel araştırma kütüphaneleri), çeşitli bilgi merkezlerinde (enformasyon ve dokümantasyon merkezleri), Devlet Arşivleri Genel Müdürlüğü ile kurum ve kuruluş arşivlerinde (örn. KPSS ile Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’ne Arşiv Memuru ) gibi alanlar mevcut devlet için.
Abilerim çatır çutur mevzuya girmiş olacağım ama bu yeni sistem tercih olayını anlamak için ekstra bir çaba sarfettiğimden konuyu görünce en azından anlayan birine danışmak istedim.
Birader sınava girdi aldığı puan / sıralama TS-1:235,81 -- 354915 / TS-2:242,10 -- 372782. Bu durumda tercih yapması mantıklı mı? Ya da devlet üniversitesinde 4 yıllık bir fen edebiyat fakültesine girme şansı var mı?
Techturkey dediğin 12, bilemedin 16. sayfada adamı bulur, 500.000 yerine 1m alır, konuya giren herkesi ihya ederdi...
Bizim okulun hukuk bölümü genelde gelmesini beklemeyen öğrencilere süprizler yapıp, yerleştiriyor, sapması fazla. Deneyeceksen yazabilirsin, bu sene hazırlık vs de kaldırıldı zaten. Pazartesi ulaş bana, bakalım alt limitten gelebilecek hukuklara.
Olabilir neden olmasın, yeni sistemde barajın altında bile 4 yıllık tercih edilebilir bölümler olacak. Pazartesiden sonra tekrar hatırlatırsan bakarız detaylıca, ihtimallere, bölümlere.
Çok teşekkür ederim öyle bir iyilik yaparsanız çok makbule geçer
Techturkey dediğin 12, bilemedin 16. sayfada adamı bulur, 500.000 yerine 1m alır, konuya giren herkesi ihya ederdi...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)