User Tag List

11 sonuçtan 1 ile 11 arası

Konu: Araç Tavsiye İhtiyacı hk

cdaydin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Araç Tavsiye İhtiyacı hk

Herkese merhaba,

Halihazırda 3. F20 dizel aracımı kullanmaktayım ,
    1.5 ay sonra Çocuğumun doğacak olması sebebi ile daha geniş iç hacmi daha büyük bagaj ihtiyacımız doğdu. Aracı satıp 1.5-1.7 m bandında mümkünse c segmenti suv bakıyoruz.

Chery Tiggo 7 pro

Citroen C5aircross (dizel)

Peugeot 3008 (sanırsam citroen ile aynı araç)

Skoda Karoq

aralarından özellikle kullanıcı yorumları varmıdır ? Alacağım araçların ortalama 3-4 yaş 80-100 k km aralığında olacağını düşünürsek en az kronik hangisinde mevcut ?
    Farklı araç tavsiyeniz olurmu ? Yakıt problemimiz yok günlük 5 km yol yapıyoruz. Elektirikli düşünmüyoruz. Teşekkür ederim.

CloudGrey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    64 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bmw'den devam

Just a moment...
    médiocrité partout

S-works - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazdiklarınızdan Karoq haric ben bakmam .

X3 olabilir. N20 B16 motor olanlardan. Asağı yukarı sizin bütçeler. Bu arada ne kadar büyük araba o kadar gereksiz kalabalik oluyor. Station wagon passata sığamıyorduk Tatile giderken hanım 50 gün yetecek kıyafet alıyordu 5 gün için . O yüzden çokta büyüğe ihtiyacınız yok. Benim çocuk hiç arabasına binmedi. Boşuna aldım. Sadece oto puseti ve koltuğu kullandık.
    Special Works Detaylı Araç Bakım Merkezi

https://www.instagram.com/specialworkstr/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    "16 sonrası Tiguan tavsiye edebilirim. 10-15 gün önce Golf 8'den geçtim, teknoloji biraz eski belki ama büyüklük ve konfor ön plana çıkıyor
    Umut Kukul - E36 3.20i Sedan / R56 Cooper S

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    154 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı CloudGrey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bmw'den devam

Just a moment...
    bmwden devam

Just a moment...
    1881 - 193

CloudGrey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    64 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bmwden devam

Just a moment...
    bugün herhangi bir bmw servise git bu arabanın bmw olduğunu bilen biri çıkarsa götüm
    médiocrité partout

Oguzhan.Ozturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bmwden devam

Just a moment...
    Bir bmw nasıl olmaz diye toplanıp yaptıkları arabalar bunlar, Allah düşmanıma vermesin..

x1-3 kesinlikle doğru tercih olur bmw'ye aşinasınız n20 motorda gayet güzel motor ilk aldığınızda bir 100k tek kalem harcarsanız yıllarca bindirir, yazılımla çok rahat gıdıklanır aşırı büyük araba almayın onun park sorunu, kullanım sorunu ayrı , sworks hocamın dediği gibi bizim hanımda eline ne geçse bagajda dursun diye koyduğu için tartışıyoruz bir süre sonra ardiye gibi kullanılıyor bagaj.. f10'un bagajına 1 büyük 2 kabin boy valiz + poşetler vs vs derken neler neler sığıyor.. bakarsan biz e46 coupeyede sığıyorduk
    e36 '93 Coupe 3.0 X, e36 '96 Coupe 3.20i X,
    e46 '99 3.20i X, e46 '01 3.30ci X, e46 '03 3.30ci X E46 '03 3.30Cİ X ,
    e92 Coupe 3.20d '12 X ,
    F10 '14 5.20i Güncel

serkanOC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    7 yıl 2019 model 1.5 dizel 5008 kullandım.. addblue arızası haricinde bir problem çıkarmadı.. bir kaç ay önce sattığımda henüz 40k km olmamıştı.. üstünde bir de port bagajım vardı.. iki çocuk babası olarak tüm ihtiyaçlarımızı sığdırabiliyor, tatillerde seyahatlerde sorunsuz bi şekilde yolculuk yapabiliyorduk.. tek çocuk için çok lazım mı? belki bugün değil ama yarın bisikleti, scooterı, akülü arabası, bebek yatağı vs lazım olacak.. SUV şart yani.. lazım olduğunda 8-9 kişide rahat binebiliyorduk.. aynı zamanda 1.6 dizel CR-V de mevcuttu.. daha performanslı ama daha hissiz.. Honda da ikinci elde üzmez..

cdaydin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CloudGrey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bmw'den devam

Just a moment...
    Bu araçlardaki motor X3 ve 520i deki N20b16 mıdır bilginiz varmı ?

Alıntı S-works Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yazdiklarınızdan Karoq haric ben bakmam .

X3 olabilir. N20 B16 motor olanlardan. Asağı yukarı sizin bütçeler. Bu arada ne kadar büyük araba o kadar gereksiz kalabalik oluyor. Station wagon passata sığamıyorduk Tatile giderken hanım 50 gün yetecek kıyafet alıyordu 5 gün için . O yüzden çokta büyüğe ihtiyacınız yok. Benim çocuk hiç arabasına binmedi. Boşuna aldım. Sadece oto puseti ve koltuğu kullandık.

Ön tasarımı biraz çirkin gelsede listeye aldık x3 ü

Alıntı WeLeT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    "16 sonrası Tiguan tavsiye edebilirim. 10-15 gün önce Golf 8'den geçtim, teknoloji biraz eski belki ama büyüklük ve konfor ön plana çıkıyor
    Bütçeme göre sadece Trendline bulabiliyorum , Görüntü ve donanım olarak cezbetmiyor

bmwden devam

Just a moment...
    Düşman dötünee

Alıntı Oguzhan.Ozturk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir bmw nasıl olmaz diye toplanıp yaptıkları arabalar bunlar, Allah düşmanıma vermesin..

x1-3 kesinlikle doğru tercih olur bmw'ye aşinasınız n20 motorda gayet güzel motor ilk aldığınızda bir 100k tek kalem harcarsanız yıllarca bindirir, yazılımla çok rahat gıdıklanır aşırı büyük araba almayın onun park sorunu, kullanım sorunu ayrı , sworks hocamın dediği gibi bizim hanımda eline ne geçse bagajda dursun diye koyduğu için tartışıyoruz bir süre sonra ardiye gibi kullanılıyor bagaj.. f10'un bagajına 1 büyük 2 kabin boy valiz + poşetler vs vs derken neler neler sığıyor.. bakarsan biz e46 coupeyede sığıyorduk
    Listeye aldık hocam teşekkür ederiz )

Alıntı serkanOC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    7 yıl 2019 model 1.5 dizel 5008 kullandım.. addblue arızası haricinde bir problem çıkarmadı.. bir kaç ay önce sattığımda henüz 40k km olmamıştı.. üstünde bir de port bagajım vardı.. iki çocuk babası olarak tüm ihtiyaçlarımızı sığdırabiliyor, tatillerde seyahatlerde sorunsuz bi şekilde yolculuk yapabiliyorduk.. tek çocuk için çok lazım mı? belki bugün değil ama yarın bisikleti, scooterı, akülü arabası, bebek yatağı vs lazım olacak.. SUV şart yani.. lazım olduğunda 8-9 kişide rahat binebiliyorduk.. aynı zamanda 1.6 dizel CR-V de mevcuttu.. daha performanslı ama daha hissiz.. Honda da ikinci elde üzmez..
    Bilgiler için Teşekkür ederim..

Ormanci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence ya F20 kalsın, ya da 3008/C5. Evet aynı araçlar. Alacağınız zaten güncel kasa değil 1-2 önceki kasa olacak, bildiğim kadarıyla problemli araçlar pek değiller. Ben de dizel değil de 180'liklerini istiyorum aynen bu bütçelere.

Eski X1 de bakmam N20 X3 de şahsen. F20 çok daha iyi bir otomobil.
    Eski X1 kalite vb olarak berbat bir araç. N20 X3 de öyle gerçi. Cloudgrey'in link attığı 2 serisi belki diyeceğim ama onun da bagajının F20'den çok farkı yok gibi

Arkadaşımda sıfırdan alınmış N20 X3 2.0 dizel var. Motor vesaire olarak güzel alet, genişlik, kullanım şu bu, tabi ki bir BMW.
    Ancaaaaaaak, geri kalan mekanik, malzeme kalitesi bilmemnesi durmadan problem. Saçma sapan mekanik problemler masraflar haricinde, gevreyip yamulan torpido gözü, kapı döşemelerinin soyulup parçalanması, konsoldaki sağdaki soldaki malzemelerin aynı şekilde beklenenden erken soyulup kırılıp dökülmesi gibi saçmalıklar mevcut. Araba şu anda 220.000 km'de falan. Sanırsın 500 binde gibi.

Link verilen kasa X1'i de aynı şeyler yüzünden çok eleştiriyorlardı, zaten aynı zamanların arabası yanılmıyorsam. İlk çıkan 1 serisi de aynı berbatlıklardan muzdaripti.

Grimlord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3 seneye yakın 3008 1.6 thp 180lik kullandım, hiç bir sıkıntı ya da sorun yaşamadım. Acaip seri ve keyifli bir araçtı. Hot hatch kivaminda yürüyordu. Buna rağmen yakıt acaip makuldu, 7.5 litre şehir içi, 5.5 litre şehir dışıydi.

Eat8e zaten söylenecek laf yok, bence düşünün derim.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler