Şaka bi yana hem tanışalım hem eğlenelim hem gazlayalım sende aracını gör, kime niyet kime kısmet. gelirken hıyarı unutma bitişte verirsin ankaraya kadar yer dönerim![]()
Şaka bi yana hem tanışalım hem eğlenelim hem gazlayalım sende aracını gör, kime niyet kime kısmet. gelirken hıyarı unutma bitişte verirsin ankaraya kadar yer dönerim![]()
Valla baya eğlenceli bi abiye benziyosun bırak hıyarı faln 1.5 yogurtlu iskender ısmarlarım![]()
Dr.Ecu
bana uyar kardeşimyemek işi daha zevkli bak orda kesin saplarım baya kiloluyum
![]()
Onda da benim iddam yok valla 1.5 dedğime bakma üst limit yok dibine vurabilirsin iskenderin.yarışırken baya efor sarfedeceksin çünkü![]()
Dr.Ecu
konuyla alakalı değil ama bursadan biri ile alışveriş yapacaz çocukta ne telefon ne bişi var bi face var ne iş çözemedim cevren nasıldır bursada?
2 tane polo cup 2260 turbo 11lt enjektör ve yazılım setup ında suan abi. Cup ların birinin daha enjektörler takılmadı ; diğerinin parçalar bagajda ustayı bekliyoruz dükkan yoğun diye. 2.0 pd140 dsg jettaya 2260 yaptık haftaiçi yazılım yapılcak. 3 tane kpro typer 2-3 tane max stage 2+ Ve stock tsi ; 106 filan kim müsait olursa arabaların ayarı bitince toplayıp gelicem. Adapazarınıda hızlandırdık adapazarlı oldukb18c ef nin işi daha çok var
![]()
Bi hafta öncesinden haberleşip kalabalıl bi toplanalım abisakarya bursa bağınıda ben kurayım
![]()
Gelin valla kardeşim problem yokburda da var pd130 umuz vs
dener eğleniriz
Dr.Ecu
semi artik o sana teklif getirecek ne zaman deniyoruz diye biraz sabirli ol![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)