User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
25 sonuçtan 20 ile 25 arası

Konu: Kardeşimin Üniversite tercihleri ile ilgilî yardım ( Sakarya - Edirne )

MeMo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yesil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aslı astarı vardır, ben gittim gördüm bir kaç ay takılmak mecburiyetinde kaldım. İnsanlar yobaz, öğrenciye hoşgörülü değiller. Keko çok, kızların üstüne araba süren mi dersin, yağmurda özellikle su sıçratan mı, laf atan mı, ara sokakta kafa göz birbirine giren mi ne ararsan var. Kız arkadaşımla yan yana yolda yürüyoruz, el ele bile tutuşmuyoruz yani bildiğin iki arkadaş gibi yürüyoruz. Tip tip bakanlar, balkondan cık cık cık sesleri çıkaranlar vs. Çok fazla şehir gezmedim normalde egede yaşıyorum, sakaryaya gidnce kendimi 3. Dünya ülkesinde gibi hissediyorum. Şehir olarak fena değil büyük bir yer.
    Siz hangi tarihlerde geldiniz ve adapazarının hangi bölgesinde gezdiniz ?

Konuya gelirsek kardeşiniz eğitim fakültesine gidecek ve eğitim fakültesi hendekte yani sakarya merkezle çok alakası yok, merkezden 30 40 km kadar uzakta. Arkadaşlar serdivan felan demiş ama eğer hendekte kalırsa serdivan biraz hayal o yüzden yorum yapan arkadaşlar serdivanı değilde hendek'i yazın bi zahmet Hendek, merkeze göre daha ufaktır ve tabi olanaklar biraz daha kısıtlı ama kardeşiniz derse ki ben merkezde kalıcam gidip gelicem oda olabilir ama zor olur her gün 1 saat yolu göze alması lazım
    Alıntı MuratT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked.

Volkann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yesil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aslı astarı vardır, ben gittim gördüm bir kaç ay takılmak mecburiyetinde kaldım. İnsanlar yobaz, öğrenciye hoşgörülü değiller. Keko çok, kızların üstüne araba süren mi dersin, yağmurda özellikle su sıçratan mı, laf atan mı, ara sokakta kafa göz birbirine giren mi ne ararsan var. Kız arkadaşımla yan yana yolda yürüyoruz, el ele bile tutuşmuyoruz yani bildiğin iki arkadaş gibi yürüyoruz. Tip tip bakanlar, balkondan cık cık cık sesleri çıkaranlar vs. Çok fazla şehir gezmedim normalde egede yaşıyorum, sakaryaya gidnce kendimi 3. Dünya ülkesinde gibi hissediyorum. Şehir olarak fena değil büyük bir yer.
    Hocam sen sanırım sapancaya geldin
    99' ZN 106 GTİ
    14' SC İBİZA CUPRA
    94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
    16' FK2 TYPE-R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MeMo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Siz hangi tarihlerde geldiniz ve adapazarının hangi bölgesinde gezdiniz ?

Konuya gelirsek kardeşiniz eğitim fakültesine gidecek ve eğitim fakültesi hendekte yani sakarya merkezle çok alakası yok, merkezden 30 40 km kadar uzakta. Arkadaşlar serdivan felan demiş ama eğer hendekte kalırsa serdivan biraz hayal o yüzden yorum yapan arkadaşlar serdivanı değilde hendek'i yazın bi zahmet Hendek, merkeze göre daha ufaktır ve tabi olanaklar biraz daha kısıtlı ama kardeşiniz derse ki ben merkezde kalıcam gidip gelicem oda olabilir ama zor olur her gün 1 saat yolu göze alması lazım
    Yaklaşık bir yıl kadar önce serdivan merkezde 2 aya yakın kaldım. Ondan önceleride sık sık kısa süreli gidip geldim mecburiyetten.

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle hayırlı olsun kardeşiniz için.

29 yıldır Sakarya da yaşıyorum. Bazı sıkıntılar olsa da çok çok kötü bir yer değildir yaşamak için. Genele maledilemeyecek olaylar her ilde yaşanabilir. Bir arkadaşımız sıkıntı çekmiş ama süreklilik arz etmez emin olabilirsiniz. Yanlız şöyle bir durum var ki.
    , kardeşinizin girecek olduğu bölüm ilçe olan hendek te. Bu yüzde tavsiye etmiyorum. Yukarıda bahsedilen hayat tarzı ve kolaylıklar merkez kampüs yani Esentepe için geçerli. Son yıllarda ciddi bir yenilenme yaşadı kampüs. Fakat hendek hala lise binası modunda. Fakülte ile devlet yurdu alakasız yerlerde. Servis imkanı var ama benim kardeşim olsa orada okumasını istemezdim. Ayrıca bir kardeşim sayılacak arkadaşım bu sene hendek e.f okul öncesi öğrt. den mezun oldu hocalar biraz sıkıntılı, ciddi bir kayırma durumu var öğrenciler arasında. Halkı maalesef öğrenciye yürüyen TL gözüyle bakıyor. (istisnaları tenzih ederim) imkan var ise tercih öncesi gelip bakmanız faydanıza olur. Kendi adıma yardımcı olabileceğim birşey varsa yazın elimden geleni yaparım. Ayrıca kardeşiniz isterse oradan mezun olan arkadaşımla görüştüreyim kafasına takılanların sorsun.

gökberk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mehmet'in dediğini gözden kaçırmışım valla. Hendek'teyse fakülte hiç gelmesin bence de.
    Merkezdeki olanaklar orada yok çünkü. Serdivan'la Hendek arası da git gel 80 km vardır.
    Sakarya'da genel bir Teksas vari hava vardır. Sedat Peker'in yeğeni çoktur da sizin yaşadığınız sıkıntılar çok eski yıllarda olabilecek şeyler bence.
    JDM Don Lastiği...
    JDM Kevgir...
    JDM Marlboro Lights...
    .
    .

Alıntı 3rk4n Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ve sonsuzda dek o virajda mutlu olarak yaşadilar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sakaryanın kampüsü güzel fakat ben edirneyi daha çok beğendim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)