Daha önce başıma geldi, hatta bizim sitede oturan pek çok insanın başına geldi. Site çıkışından sola dönüş serbest fakat ana caddeden gelirken U dönüşü yasak. Hemen hemen her araca yazdı bu amca ceza, ben kendim itiraz ederken fotoğraf,kroki,uydu fotoğrafı gibi uç şeylerle itiraz ettim ancak siteden bir kişiye bile iptal çıkmadı. Site sakinlerinden biri kara yollarında üst kademelerden olduğundan trafik ışığı ve sola dönüş tabelası konuldu site çıkışımıza ve sorun o şekilde çözüldü.
Geçen senede girmediğim radardan kaçmışım arkamdan yazmış, hem radar hem kaçmaktan 400liraya yakın bi para. Foto falan hak getire tabi. Ona da itiraz ettim sağolsunlar onu da iptal etmediler. Her iki olayda ankara'da yaşandı bu arada. Site dikmen mesa, radarda eskişehir yolu konutkent ile çankaya üni arasında oldu.
Bu arada cezaya itiraz etmek için önce ödemek gerekiyor onu da belirteyim, bilmeyen olabilir çünkü. İtiraz edecekseniz paşa paşa %25 indirimli ödeyin. Zaten itiraz kabul olsa dahi parayı geri alamıyorsunuz, daha sonra vergi vs öderken düşüyorsunuz o içerde kalan paranızı.