valla madem cete olmuslar.gıdıp kalabalıkla agızlarına edıp gelmek en mantıklısı.
valla madem cete olmuslar.gıdıp kalabalıkla agızlarına edıp gelmek en mantıklısı.
DİMMA 205 GTİ 16 V
1.
2.
3.
babadan oğula nesil heralde bunlar
05' 34 PY 777 - s2000
05' 34 CCS 05 - s2000
08' 34 MOF 34 - s2000
07' 34 HZ 3005 - Evo IX
04' 34 TB 2314 - E46 M3
Polatlıda aynı durum bizimde başımıza geldi, arkadaş kalktı istanbuldan polatlıya gitti 2012 model bir astra için, arkadaştan şase no istedi telefonu açmadı karşı taraf bir daha. Emniyetten yaptığımız sorgulamada aracın plakasının 2 hafta önce değiştiği, 70.000de ilanda olan aracın 171000de 2015de muayneye girdiği, tramerinde hasar kayıtları olduğunu öğrendik. Resmen direkten döndük, şimdi ilanlara bakıyorum araç yok inşallah garibanın birine satmamışlardır...
beyler Hatay ilindende araç alırken dikkatli olun inanılmaz numaralar çeviriyorlar.
alkolüyken kaza geçirmiş kaskosu yardım etmemiş ama pertoğlu pert bir corsayı ü sırf tramersiz ruhsatı için alıp yurtdışından gelme temiz bir corsa alıp motor ve şase numaralarını takas etmişlerdi.
yine başka bir araçtada havuz sistemi kullanılmıştı, bu havuz sisteminde galericiler aynı cins model 20-30 aracı alıyorlar açık artırmadan geneli mesela şirket aracı c4, focus vs sonra birinin temiz sol arka kapısını, diğeriin kaputunu alıp aldıkları 20 aracın 6-7 tanesini hatasız hale getiriyorlar baktığında araçtaki parçaların birinde bile boya yok ama aslında 2-3 kaydı var
sonra kayıtlardada çok numaraları var anlatmışlardı ama unuttum şok edici numaraları var,dikkatli olun..
Arkadaşlar böyle b*k tan işlerle uğraşan insanlar bir gün b*k yoluna giderler. Kimsenin ahı kimsede kalmaz.
instagram.com/omersaglm
arkadaşlar sakın ha sakın derindere gibi firmalardan kiralatılmış eski şirket araçları almayın, Derindere'de bir numara varmı o tartışılır ama onlardan açık artırma ile satılan araçların %99unda numara dönüyor dikkatli olun.
kiralama firmalarından aralarında kasko yapanlar varsa sorun yok ama kaskosuz çalışan firmalar var aralarında Derindere en ünlüsü bunlarda araçlar havuz sistemi ile bizzat kendilerince tamirhanelerinde tamir ediliyor,boyanıyor dolayışla boya ,kayıt,tramer sıfır çıkıyor.
sonra kiralaması bitince açık artırmayla alınıyor bu araçlar ve binbir tezgah dönüyor burada açık açık yazmak istemiyorum ama cidden dikkatli olun yoksa canınız yanar..
tekrar piyasaya çıktılar, bu sefer focuslara el atmışlar;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...31880198/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...36362358/detay
konuya bir güncel daha gelsin.
dün bu zat-ı muhteremlere jant lastik sattım gelip aldılar, eniştemizin arabasına alıyoruz vs. diyerek pazarlık yapıp aldılar. jantları bu ilandaki araçla almaya gelmişler.
Connecting Site...
jantları poloya yüklerken içerisinde focus tamponu, mercedes farı, başka arabanın camı felan dikkatimizi çekti ne iş yapıyorsunuz diye sorunca kasabım dediyani yakın zamanda birkaç kişinin daha yanacak anlaşılan.
daha öncede profili paylaşılmıştı bu arkadaşların
https://www.facebook.com/oktay.oter?fref=ts
S.a arkadaşlar bu Oktay öter adlı şahıstan 2015 model fokus aldim. Araç plaka sorgulari ve ekspertiz raporları temiz çıktı. Ford servisi olmadığı için servise gidemedim Ekspertiz raporlarına güvenerek aracı aldım. Sigirtaci mdan almadan pert sorgulama yaptım pert kaydı da yoktu. Sonrasında bulunduğum ilde servise gidince aracın pert olduğunu öğrendim kaydı öyle düşülmüş. Şase sorgu yaptık serviste ve 10.999 tl hasar kaydı çıktı. Aracı güneş Sigorta dışarıda yaptırmış ve aracın ilk sahibiyle mutabakata varmış diye öğrendim. Yapılan işlemler kaput, Tampon farlar ön camurluklar ve hava yastıkları orjinali ile değişmiş.(parça s şase 56 64 sorgusunda cikan) Ve suan araç kaskolu. Pert olan araç 11 bin tl ile pert é çıkmamış. Arkadaşlar şimdi Ankara polatli daki Oktay Öter adlı kişiye dava açacağım aynı zamanda özel ekspertiz şirketine de. Ama sitede bu kişiden Pertli araç alıp kandirilan başka arkadaş varsa benimle iletişime geçsin. Dosyaları birleştirip bu sahsa gereken cezayı verdirelim.
Arkadaş kimsenin kimseye güveni kalmadı ya, çok geçmiş olsun. Gerçekten çok üzüldüm başınıza gelen bu olay için, tez zaman da mahrumiyetinizi telafi edersiniz inşAllah.
Bence konu başlığı bu zat-ı muhteremin adıyla değiştirilsin ve Google' da arama yapacak insanlara yol göstersin. Belki bir kaç kişinin bu insanlardan araç almasına engel oluruz.
Çok geçmiş olsun gerçekten üzücü bir durum umarım bir sonuca varırsınız
Techturkey dediğin 12, bilemedin 16. sayfada adamı bulur, 500.000 yerine 1m alır, konuya giren herkesi ihya ederdi...
Al işte adamı adı sanı izi belli gelene geçene saplamak için bekliyor... Bide derler ki hırsızın adı yok tam tersi hırsızın korkusu yok devlet bugün alıyor salıyor 5 dk sonra...
#RenaultSport Clio-R
Bariz bir dolandırıcılık mevcut burda.. Bu konuyu daha belirgin hale getirmek, burda bahsedilen dolandırıcıyı ve olayı afişe etmemiz gerekir..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)