manuel 125, dsg 150hp artık..
Astra leona gore daha toksaha kaliteli ve guvenli hissiyati veriyor bana konfor ve yol tutus olarakta ayni sekilde ama doluluk ve gorsellik olarak kesinlikle leon
leon fr cidden o kadar az mı yakıyor?
http://www.dod.com.tr/VehicleCard.as...0-HP-STYLE-S&S
bu aracı almayı dusunuyorum ben de ama yakıt korkutuyordu beni
Geçen hafta arkadaşım 1.6 cdti 136 hp astra almıştı onu denedim
1.580 kg yanılmıyorsam ama şaka gibi gidiyor ve şaka gibi az yakıyor
1.7 dti yazılım , emme, egzoz downpipe filtre olan araç ilede 2 boy önde gitti astra
Ben eski bi Astra J kullanıcısı olarak iç konsolun leon'u ağır eziceğini düşünüyorum , dış görünüş ise zevke kalmış kırmızı Cam tavan bi FR'da insanın kafasını karıştırmıyor değil
Livestrong
Astra j kullanıcısı olarak yorumumu belirteyim. Eğer ikinci el 140'lık alacaksan FR derim. Ancak sıfıra yöneleceksen kesinlikle astra. Şahsen yazıda dizelle çıkarıp eylülde direk leon fr alacağım.
Bencede Astra J iç mekanda ezer, arkadaşımda vardı FR, içi çok kötü ya.
Geri kalanlar tüm artılar bence Leon'da mevcut. Hele FR paket, cam tavanlı ve ledli farlar ile Leon çok yakışıklı.
Benim bindiğim araç 140hp ve gidişi de gayet tatminkar, ama yeni güncelleme gelmiş manueller 125hp olmuş bilemedim sebebi neymiş
Yakıt olarak 1.6 dizel daha iyi olabilir gerçi 1.4 tsi da öyle ahım şahım yakmaz. 70 km'lik yolu , 140 ortalama ile git gel 60tl gibi bir yakıt yakmıştı yanlış hatırlamıyorsam.
Sonuç olarak ben FR seçerdim![]()
140 lık fr bayide kalmış olabilir mi ? bi sorun derim . golf ün satışını engellediği için kaldırdılar muhtemelen 140 lığı zamda yaptılar üstelik fr a . hem gücü düşür hem zam yap başka mantıklı açıklaması var mı ki![]()
Leon kullanıcısı arkadaşlar , araçta önden kayma vesaıre durumlar varmı ? otopatk ın testinde baya bir eleştirmişler kullanan arkadaşlardan yorum beklıyorum
keyfimiz paşada yok halimiz itten beter
ordaki videoda dikkatimi çeken, kullanınca icinde giderken fark ettim uzunların hakkaten leş olduguydu
http://www.techturkey.com/forum/sohb...highlight=leon
1881 - 193∞
astra kasa değiştirio eylül gibi, leon FR derim led paket şart =)
05' 34 PY 777 - s2000
05' 34 CCS 05 - s2000
08' 34 MOF 34 - s2000
07' 34 HZ 3005 - Evo IX
04' 34 TB 2314 - E46 M3
komilk bir soru elbetteki FR
Leon FR çok görür oldum bu ara genelde kırmızı sunroof
Eskiden olsaydı FR diyebilirdim şimdi Astra diyorum. Standart halide yakışıklı ve kullanımı güzel arabadir
1.6 motoruda gayet iyi
león frbencede
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)