User Tag List

Sayfa 6/6 İlkİlk ... 456
111 sonuçtan 96 ile 111 arası

Konu: Ankara'da Otopark Kavgası

Ö.mert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı altugkocer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben de okudum o haberi ama güvenmiyorum o adama
    Büyük ihtimalle insanlar bu olaydan gaz alıp ayaklanmasın diye bir süreliğine ücretsiz olur, olay unutulunca devam.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ö.mert Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Büyük ihtimalle insanlar bu olaydan gaz alıp ayaklanmasın diye bir süreliğine ücretsiz olur, olay unutulunca devam.
    birşey değişmez ki, 5 sene önce ankara'da yaşıyordum belediyenin görevlisi yoksa deynekçiler vardı.

temmuz06
    Misafir
    Alıntı huseyinturk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Halk otobüslerinde polis ihtiyar o bu binlerce ücretsiz yolcu olduğundan sürücülerin zoruna gidiyor bu durum, ters davranıyorlar. Hele halk otobüslerini işleten bi kesimin askere polise olan tavrından bahsetmeye bile gerek yok. Çok şaşırtıcı bir olay değil bu şartlarda..
    Bende subayım en yakın çocukluk arkadaşım komiser hep beraber gezeriz, şimdi ne yapalım saatlerce direksiyon sallayan gariban az ters yaptı diye saldıralımmı?

Kolluk kuvvetleri halka örnek model kişilerdir normal insanlardan daha dikkatli olmalı gerekir böyle durumlarda.

Kardeşimizin öldüğü durumdada polis silahını çeken kişinin kötü niyetli olduğu sabit olduğundan anında ilk ateşinde müdahale edebilirdi bu bukadar nettir. Her adam kolluk kuvvetlerinde çalışabilir ama hepsi vazifesini hakkı ile yapamaz. Kolluk kuvvetlerinin her şart altında ilk görevi vatandaşı korumaktır. Ordaki serseri anlatılan gibi melihin oğlunun arkadaşıysa cevreye göz dağı vermeye çalışmış aklınca, ilk silahı çıkardığında bile elinden bacağından vurulabilirdi! Polis varken silah çekecek kadar gözü dönmüş birini etkisiz hale getirdi diye hiçbir savcı o polislere ceza vermezdi o ordaki polisin kendi acızlığı bukadar.

Kimse aksini idda etmesin bozarım.!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı temmuz06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende subayım en yakın çocukluk arkadaşım komiser hep beraber gezeriz, şimdi ne yapalım saatlerce direksiyon sallayan gariban az ters yaptı diye saldıralımmı?

Kolluk kuvvetleri halka örnek model kişilerdir normal insanlardan daha dikkatli olmalı gerekir böyle durumlarda.

Kardeşimizin öldüğü durumdada polis silahını çeken kişinin kötü niyetli olduğu sabit olduğundan anında ilk ateşinde müdahale edebilirdi bu bukadar nettir. Her adam kolluk kuvvetlerinde çalışabilir ama hepsi vazifesini hakkı ile yapamaz. Kolluk kuvvetlerinin her şart altında ilk görevi vatandaşı korumaktır. Ordaki serseri anlatılan gibi melihin oğlunun arkadaşıysa cevreye göz dağı vermeye çalışmış aklınca, ilk silahı çıkardığında bile elinden bacağından vurulabilirdi! Polis varken silah çekecek kadar gözü dönmüş birini etkisiz hale getirdi diye hiçbir savcı o polislere ceza vermezdi o ordaki polisin kendi acızlığı bukadar.

Olay Jandarma bölgesinde olsa buralara sıçramadan TSK Mensubu her hangi personel şahsı etkisiz hale getirirdi. Polisler maalesef "bana dokunmayan yılan bin yaşasın" kıvamına getirildikleri için o dediğinizin olması çok zor gibi geliyor bana.

temmuz06
    Misafir
    Alıntı ckrc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Olay Jandarma bölgesinde olsa buralara sıçramadan TSK Mensubu her hangi personel şahsı etkisiz hale getirirdi. Polisler maalesef "bana dokunmayan yılan bin yaşasın" kıvamına getirildikleri için o dediğinizin olması çok zor gibi geliyor bana.
    Diyorum ya herkes kolluk kuvvetlerinde çalışabilir( burdaki kastım emniyet ''TSK'' değil) fakat vazifesini yerine getiremez tam olarak. Birde TSK'nın kontrolündeki bir bölgede ruhsatlı bile olsa bırakın silahınızı ateşlemeyi çekmenize bile izin vermezler( toplumsal olaylarda) poliste böyle olabilirdi o cana kıyılmadan!

temmuz06
    Misafir
    Katlıyorum...

burakgunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Melih gökcek açıklama yapmış 15 temmuzdan sonra bütün yol kenarı otoparklar ücretsiz olacakmış. İlla olay cıkıp birilerinin ölmesimi gerekiyor...
    yalandır... daha uzun açıklama yazma gereği duymuyorum. yalandır, 3-5 gün olur sonra devam. ya da daha tehlikeli illegal adamlar gelir yol kenarlarına, elimiz titreye titreye veririz parayı bu sefer, ama o parayı alırlar.
    Alıntı KOSEREN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vazeline de zam yaparlar mı acaba seçimden sonra?Yapacaklarsa şimdiden alalım

Ö.mert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 aydır ankarada yaşıyorum işim nedeniyle yol kenarı otoparklarını sık sık kullanıyorum, gerçekten nekadar it köpek bağımlı varsa toplamışlar istisnalar olabilir ama ben denk gelmedim. Tamam ücretli olabilir sıkıntı yok türkiyenin şuan bütün şehirlerinde aynı uygulama var ama kardeşim biraz saygılı hoşgörülü olun ya 5 dakika telefonla konuşmak, atmden para cekmek veya birini beklemek için duruyorum, hertaraf boş olmasına rahmen abi patron kızıyo devam et, hay senin patronunu...

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bana şimdi kimse o vuran adamın o bölgedeki polisleri tanımadığını söylemesin, saçmalamasın! eğer bir bölgenin otoparkı birilerine veriliyorsa, polis hemen o bölgede parasız park edenleri çekmeye başlıyor 'nedense'!! zorla insanları bu paraları ödemeye zorluyorlar, daha 3 gün önce eşimin arabasını 20 yıldır park ettiğimiz 3. caddedeki halin karşısından çektiler... eşim soruyor polise aldığı cevap 'buralar paralı oldu artık, hatalı park edenleri çekiyoruz!' yahu senin ne işin olur elin paralı parkıyla ey polis! senin işin parkçının rantını korumak mı?
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

suk3b3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı temmuz06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Reis bilmiyorum nerde çalışıyosun ne iş yapıyorsun ama öyle savcılar var ki tüm tanık bayanlarına rağmen polisin tamamen haklı olduğu yerde polisin silahına el koyun diyor. Isini yapan savcı ceza vermez tabi ama sırf picline veren var. Polis de artk bitmiş durumda. Mod salla başı al maaşı. Bizi bu duruma devlet getirdi. Neden mi ? Bakınız ilk cümle.
    SWAT

ahmet_xy
    Misafir
    haberlere göre Başbakan bu gavat melihle görüşmüş. sanırım bedava yap diye başbakan istemiş. çünkü olayın olduğu günün gecesinde melih twitter'dan artık otoparkları Anfa işletecek demişti. bedava olacak diye bir söz yazmamıştı. melihin canını al, ama rantını alma. öyle pislik bir yaratık.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Adama bak yahu resmen 5 milyonluk şehirle dalga geçerek twitter dan başkanlık yapıyor bu adama birinin dur demesi lazım artık

ahmet_xy
    Misafir
    Alıntı Onurkk06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Adama bak yahu resmen 5 milyonluk şehirle dalga geçerek twitter dan başkanlık yapıyor bu adama birinin dur demesi lazım artık
    dur diyecek kişiler de aynı pisliğin içinde oldukları için seslerini çıkaramıyorlar. melih akp'yi bir satarsa, rte'nin her türlü ipliğini pazara çıkarır. o yüzden dokunulmazlığı var.

temmuz06
    Misafir
    Alıntı ahmet_xy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dur diyecek kişiler de aynı pisliğin içinde oldukları için seslerini çıkaramıyorlar. melih akp'yi bir satarsa, rte'nin her türlü ipliğini pazara çıkarır. o yüzden dokunulmazlığı var.
    melih zamanında rte'yi yetiştirip ist beledi başkanı yapan adam. bu adamı trde durdurabilecek ne resmi nede gayri resmi bir kuvvet yok adamın arkası kimse bilmiyor nedenini fakat çok karışık şerefsizden herkes ilah gibi tırsıyor nedir kimdir bilinmez. Melih ölmeden ankarada huzur yok amk pisliği.

temmuz06
    Misafir
    Bide adamın hangi tarafa selam verdiği belli değil bütün partilerle iş birliği içinde gerek siyasette gerek ticarette ankarada nekadar siyasetci varsa kucağında bu nasıl bi siyaset şekli lan böyle anlamıyorum...

aodabasi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dün necatibey tarafında arabayı bırakmak için yer arıyodum ara sokakta bi yere yanaştım 15 dak ücretsiz dimi dedim o burda geçerli değil cadde geçerli dedi tabelada 15 dak ücretsiz ilk 4 saat 5tl..neyse bıraktım arabayı 7 tl dedi o nerden çıktı 5tl değil mi dedim o cadde üzerinde dedi tmm çekiyorum arabayı dedim sonra 5tl razı oldu..Heryer dolmuş ara sokaklara kadar eskiden başka iş çeviriyolardı şimdi parkçı olmuşlar mümkün oldğunca para kazandırmayı düşünmüyorum
    ///M yolunda..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)