295.000€ ve 115.000€ bu fiyatlar nasıl fiyatlar ya
bitek bana mı garip gelio, düpedüz olta atmak gibi bi muhabbet diil mi bu hadi m3u de gectim koleksiyonluk vs 850 bin tllik z8 ?
Printable View
295.000€ ve 115.000€ bu fiyatlar nasıl fiyatlar ya
bitek bana mı garip gelio, düpedüz olta atmak gibi bi muhabbet diil mi bu hadi m3u de gectim koleksiyonluk vs 850 bin tllik z8 ?
Yusufcan verdıgın bılgıler ıcın sana ayrı tesekkurler
degılse ıc gecırıp ahh ahh dıyecektım sımdı kendımı avutup ''toplamaymıs bee'' dıyorum :)
Z8 vs F430, porsche, lambo belki :) simdi bidaha düşündüm de gerçekten alakasiz fiyatlar ama mal adamların yapacak bisey yok :))
bi tane 34 e 0054 plakali e30 m3 vardi nurburgring e giden. İzmir'de bi etkinlikte canlıda görmüştüm. O araç bundan kat kat güzel bence.
arkadaşlar sanki öyle alelade toplanmış uyduruk kaydırık parçalar kullanılmış bir arabadan ne bilim 3.16 dan bahsediliyormuş havası kattınız. cidden bu araç basit bir araç değil. tamam 115k Eu da kimine göre eder kimine göre etmez ama biraz emeğe saygı.. yani antepte diyarbakırda bostonda orda burda kullanılmış olması yargınızı değiştirmesin o hala m3 ve cidden ehil kişilerce toplanan bi m3 sıfır km ayarında bir klasik. bence birazda olaya kendiniz topladınız sonrada sattınız olarak bakın su anda ne hissedersiniz bu yazılanlara ?
kaldıkı atıyorum su araba 350000 degılde 70000 olsaydı ortalama bı e30 m3 parası dıyelımkı!
bu malatyada kullanılmıs dagıtılmıs saglamlastırılmıs toplanmıs ve boyanmıs bu arabayı degılde
fabrıkadan cıktıgı boyayla duran ıskeletı ne alemde oldugu bılınmeyen ve acmayada korkulan bı arabayı alırmıydınız ?
yada burada oldugu gıbı yorumlarmıydınız ?
dıp not.. o kırmızı m3 < Sıyah m3 :) bence !
komple boyalıymış alınmaz :hahaha::hahaha::hahaha:
bu adam kesin karbonkerim demedi demeyin...
görende yolda altın buldun sanacak,,bu arada o honda olsaydı o paraları ederdi,o bmw nin edeceg 15 bin fazla etmez,sonuçta toplama
Yahu abicim gidin alın bitane temiz kupa birebir aynı ebatta body parçaları var yurtdışında vur ensesine kaportanın vur gözüne s38b38 (abarta abarta söylüyorum ha) yine 100 bin altında rakam çıkar. Şimdi bilmişin birisi gelip de bana orjinal m3'ün ağırlık dağılımından bahsetmesin ağır konuşurum. R35 parası verdikten sonra pist kovalayacak bonkör arkadaş varsa onunla en iyi kanka olurum :D o kafa her zaman lazım olur :D
Dünya üzerinde tüm otoritelerce gelmiş geçmiş en iyi spor otomobillerden birinden bahsediyoruz. Fakat bende bu paraların edeceğine inanmıyorum. Lakin şuda var seçkin bir klasik iyi restorasyon ilede değerini korur bunu klasikciler iyi bilir.
Aracın hakkı 30 bin euro civarı sadece marka ve model değeri diyorum.
Antalyada tek parça boyalısı var ruf02 gerçek koleksiyonluk 160000 dolar isteniyo kaldıki geçmiş zamanlarda cabrio hasarlı m3 171bin tl ye satıldı :)
bir efsaneden bahsettiğinizi hatırlatmak istiyorum naçizane, benim gönlümde 500 bin Euro eder, bir tane de sabancılarda var, dünya para verip aldılar. avrupada da bu paraları istiyorlar.
aynen, arkadaşlardan kimisi alay etti :) ama gerçek şuki bu konudan sonra iyiden iiyiye baktmda adamlar 30,000kmde olanlarına 90bin sterlin istemişler, piyasada onun pek altında değil yada varsada 80 ile 250bin km aralarında olanlar 30-60bin Euro arası değişiyor.
30bin km altında sadece iki araç bulabildim toplama olmayan direk orijinal 2side amerikada biri 158,000 dolar biri 120,000 usd de açık artırma henüz başlıyor diyor :)
dediğiniz gibi araç tam bir efsane 80li yıllarda lt başına 100hpden fazlasını söz ediyoruz vede hacimli bir motor olduğu halde bazı firmalar bunu 2015 olduğu halde turbo destekli yine yapamıyor arkadaşlar :)
hepsini geçtim o tasarım vede nadir sayıdaki üretimi vede o yıllardaki çirkin arabaların içersinde o araç neydi ya, yaşı o yıllarda lise yada daha büyük olanların tam bir rüya arabasıydı
E30 M3 , mercedes e 190 2.5 evo Z3 M Coupe ferrari F355 bu 4 araba üzerine gözümde araba yok ve saf kan spor ve klasikler değerini ve etiketini ancak sahip olanlar belirler .
bunun parasına gider mustang,camaro,porş yada range rover alırım en azından kızlar bakar,,ilgi çeker ,şimdi ben bunu alsam mesela ,ankarada 3 16 3 20 lerin arasında kaybolup gidecem artı ankaranın her köşe başı bmw ankara bmw görmekten midesi bulanmış zatenn,,buna bineceme gider twingoya binerim