User Tag List

Sayfa 6/10 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
189 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: Altin buldum!!

can2k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    295.000€ ve 115.000€ bu fiyatlar nasıl fiyatlar ya
    bitek bana mı garip gelio, düpedüz olta atmak gibi bi muhabbet diil mi bu hadi m3u de gectim koleksiyonluk vs 850 bin tllik z8 ?
    05' 34 PY 777 - s2000
    05' 34 CCS 05 - s2000
    08' 34 MOF 34 - s2000
    07' 34 HZ 3005 - Evo IX
    04' 34 TB 2314 - E46 M3

MatraX_07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yusufcan verdıgın bılgıler ıcın sana ayrı tesekkurler
    degılse ıc gecırıp ahh ahh dıyecektım sımdı kendımı avutup ''toplamaymıs bee'' dıyorum

AşkınS. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Z8 vs F430, porsche, lambo belki simdi bidaha düşündüm de gerçekten alakasiz fiyatlar ama mal adamların yapacak bisey yok )

rdmmm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bi tane 34 e 0054 plakali e30 m3 vardi nurburgring e giden. İzmir'de bi etkinlikte canlıda görmüştüm. O araç bundan kat kat güzel bence.

powERS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar sanki öyle alelade toplanmış uyduruk kaydırık parçalar kullanılmış bir arabadan ne bilim 3.16 dan bahsediliyormuş havası kattınız. cidden bu araç basit bir araç değil. tamam 115k Eu da kimine göre eder kimine göre etmez ama biraz emeğe saygı.. yani antepte diyarbakırda bostonda orda burda kullanılmış olması yargınızı değiştirmesin o hala m3 ve cidden ehil kişilerce toplanan bi m3 sıfır km ayarında bir klasik. bence birazda olaya kendiniz topladınız sonrada sattınız olarak bakın su anda ne hissedersiniz bu yazılanlara ?

kaldıkı atıyorum su araba 350000 degılde 70000 olsaydı ortalama bı e30 m3 parası dıyelımkı!

bu malatyada kullanılmıs dagıtılmıs saglamlastırılmıs toplanmıs ve boyanmıs bu arabayı degılde

fabrıkadan cıktıgı boyayla duran ıskeletı ne alemde oldugu bılınmeyen ve acmayada korkulan bı arabayı alırmıydınız ?

yada burada oldugu gıbı yorumlarmıydınız ?

dıp not.. o kırmızı m3 < Sıyah m3 bence !

*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    komple boyalıymış alınmaz

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu adam kesin karbonkerim demedi demeyin...

şehmuz
    Misafir
    görende yolda altın buldun sanacak,,bu arada o honda olsaydı o paraları ederdi,o bmw nin edeceg 15 bin fazla etmez,sonuçta toplama

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yusufcan_k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

bu araçtı sanırım da pek bi bilgim yok bunun hakkında
    Yanlışım hatırlamıyorsam bu araç İzmir 6. Sanayide bi ustanın kırmızı dan rengini çevirdiler.

ysnaiwa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yahu abicim gidin alın bitane temiz kupa birebir aynı ebatta body parçaları var yurtdışında vur ensesine kaportanın vur gözüne s38b38 (abarta abarta söylüyorum ha) yine 100 bin altında rakam çıkar. Şimdi bilmişin birisi gelip de bana orjinal m3'ün ağırlık dağılımından bahsetmesin ağır konuşurum. R35 parası verdikten sonra pist kovalayacak bonkör arkadaş varsa onunla en iyi kanka olurum o kafa her zaman lazım olur

temmuz06
    Misafir
    Alıntı can2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konuyu siler misiniz araç suan bizde asdasdasd

abi gozunu seviym 200.000€ olsaydı araç bendeydi yazmıssın,
    hani 8000kmde bi m3 csl vardı 90-100 bin € istiolardı km orjinal, onu desen yine bi derece ama bu araç ?
    115 bin euro ?
    Araç 10 bin km bi koleksiyoncuya gitti sanırım 110 bin euroya.

Not: e46 m3 csl gerçekten orijinalse almanyada bile bu rakamları istiyorlar.

temmuz06
    Misafir
    Alıntı şehmuz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    görende yolda altın buldun sanacak,,bu arada o honda olsaydı o paraları ederdi,o bmw nin edeceg 15 bin fazla etmez,sonuçta toplama
    Dünya üzerinde tüm otoritelerce gelmiş geçmiş en iyi spor otomobillerden birinden bahsediyoruz. Fakat bende bu paraların edeceğine inanmıyorum. Lakin şuda var seçkin bir klasik iyi restorasyon ilede değerini korur bunu klasikciler iyi bilir.

Aracın hakkı 30 bin euro civarı sadece marka ve model değeri diyorum.

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Antalyada tek parça boyalısı var ruf02 gerçek koleksiyonluk 160000 dolar isteniyo kaldıki geçmiş zamanlarda cabrio hasarlı m3 171bin tl ye satıldı

rahatsız - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir efsaneden bahsettiğinizi hatırlatmak istiyorum naçizane, benim gönlümde 500 bin Euro eder, bir tane de sabancılarda var, dünya para verip aldılar. avrupada da bu paraları istiyorlar.
    a piece of heaven, goes like hell. NİSSAN 350z

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rahatsız Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bir efsaneden bahsettiğinizi hatırlatmak istiyorum naçizane, benim gönlümde 500 bin Euro eder, bir tane de sabancılarda var, dünya para verip aldılar. avrupada da bu paraları istiyorlar.
    aynen, arkadaşlardan kimisi alay etti ama gerçek şuki bu konudan sonra iyiden iiyiye baktmda adamlar 30,000kmde olanlarına 90bin sterlin istemişler, piyasada onun pek altında değil yada varsada 80 ile 250bin km aralarında olanlar 30-60bin Euro arası değişiyor.

30bin km altında sadece iki araç bulabildim toplama olmayan direk orijinal 2side amerikada biri 158,000 dolar biri 120,000 usd de açık artırma henüz başlıyor diyor

dediğiniz gibi araç tam bir efsane 80li yıllarda lt başına 100hpden fazlasını söz ediyoruz vede hacimli bir motor olduğu halde bazı firmalar bunu 2015 olduğu halde turbo destekli yine yapamıyor arkadaşlar

hepsini geçtim o tasarım vede nadir sayıdaki üretimi vede o yıllardaki çirkin arabaların içersinde o araç neydi ya, yaşı o yıllarda lise yada daha büyük olanların tam bir rüya arabasıydı

hakotech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yarbay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen, arkadaşlardan kimisi alay etti ama gerçek şuki bu konudan sonra iyiden iiyiye baktmda adamlar 30,000kmde olanlarına 90bin sterlin istemişler, piyasada onun pek altında değil yada varsada 80 ile 250bin km aralarında olanlar 30-60bin Euro arası değişiyor.

30bin km altında sadece iki araç bulabildim toplama olmayan direk orijinal 2side amerikada biri 158,000 dolar biri 120,000 usd de açık artırma henüz başlıyor diyor

dediğiniz gibi araç tam bir efsane 80li yıllarda lt başına 100hpden fazlasını söz ediyoruz vede hacimli bir motor olduğu halde bazı firmalar bunu 2015 olduğu halde turbo destekli yine yapamıyor arkadaşlar

hepsini geçtim o tasarım vede nadir sayıdaki üretimi vede o yıllardaki çirkin arabaların içersinde o araç neydi ya, yaşı o yıllarda lise yada daha büyük olanların tam bir rüya arabasıydı
    355 abiiiiiiiiiiiiiiiii.....

mrtysn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dragon07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Antalyada tek parça boyalısı var ruf02 gerçek koleksiyonluk 160000 dolar isteniyo kaldıki geçmiş zamanlarda cabrio hasarlı m3 171bin tl ye satıldı
    Ruf kirmizi olandi dimi yanlis hatirlamiyorum? O da zamaninda koleksiyondan cikti
    Don't believe everything you hear,
    Real eyes, realize. real lies.
    2Pac Shakur

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    E30 M3 , mercedes e 190 2.5 evo Z3 M Coupe ferrari F355 bu 4 araba üzerine gözümde araba yok ve saf kan spor ve klasikler değerini ve etiketini ancak sahip olanlar belirler .

şehmuz
    Misafir
    bunun parasına gider mustang,camaro,porş yada range rover alırım en azından kızlar bakar,,ilgi çeker ,şimdi ben bunu alsam mesela ,ankarada 3 16 3 20 lerin arasında kaybolup gidecem artı ankaranın her köşe başı bmw ankara bmw görmekten midesi bulanmış zatenn,,buna bineceme gider twingoya binerim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)